Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

PrimeriaMT2 [PL][Dedyk]

GatUuPrimeria

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 241
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Prosiłbym o poprawienie bonów . Jako, że klasami magicznymi jest ciężej expić to mają one troszkę fory w pvp. Niestety nie na tym serwerze... Można włożyć w item 20 na magie... a np . 20 na dwureke już nie. Prosiłbym , aby 20 na magie się nie dało wsadzić tylko max 15.... Mało tego prosiłbym o usuniecie rosy na magie z handlarki ( jest usunieta na wiekszosci serwerach) , bo sumująć czapka 20 magia , baransa 20 magia , stal 20 magia , tarcza na klase 20 abs , rosa 20 magia i jest 100 abs na szamana i sure BM...

Z rosami to się zgadzam, ale abs na magie NIE, sorry ale na każdym serwerze tak jest i już raczej tego nie zmienisz.

Opublikowano

są wady i zalety graniem szamana czy sury.Nie podoba się nie graj nikt nie każe Ci grać

//Nieregulaminowa sygnaturka.

Opublikowano

Mam pytanie, co mam rozumiec poprzez nowe bronie, zbroje? Nowe śmieszne hwangi i te bronie jednoręczne większe od samej postaci czy jak?

POSZUKUJE POLSKIEGO DEDYKA METIN2, EXP RATY: ok. 300%. BEZ SZÓSTYCH SKILLI DLA WOJA, NINJI; MAŁA ILOSC EPICKÓW; MAX. LVL 99-125!

Opublikowano

@UP

Nic dodane sa bo nie potrafia zmienic grafiki pewnie. Pare x UP. Roski zostana jezeli ktos potrafi grac to te roski gowno pomoga w pvp.

Opublikowano

Mam nadzieje , że jednak TEAM przychyli się do mojej prośby , bo dlaczego klasy magiczne mają mieć tylko utrudnienia? Proszę zmienić max na magie z 20 na 15 jak jest np.na dwureke czy miecze.

Opublikowano

Mam nadzieje , że jednak TEAM przychyli się do mojej prośby , bo dlaczego klasy magiczne mają mieć tylko utrudnienia? Proszę zmienić max na magie z 20 na 15 jak jest np.na dwureke czy miecze.

Na 2 reke, miecze, sztylety jest 20%...

Opublikowano

Nie Warto Zagrać Serwerze poniewaz :

•  
  • Wbilem 80 i nie ma już gdzie expić (o,5% za spot w v2 no bez przesady)
  • Ga olał serwer
  • Niektórzy podostawali eq od GM
  • Można było przemycić eq z Bety (prawie cała topka miała coś z bety)( dozorca nie został usuniety)
  • Branza na 54 lvl wogóle nie dropi co jeszcze powiedzieć
  • Dt zabugowanie

To tyle pozdrawiam Gildie CarpeDiem Aldrika WeAreOne Lemoniadovaa Delikatna Ed3k Sanek (przepraszam jak o kims zapomniałem)

@DOWN

Przechowalem sobie o to si ę niemartw ;p

Ciekawe co mówisz z tymi branzami ja ani jednej na serwerze niewidziałem

Wystarczy powiedzieć że 1 z GM zostałwywalony z teamu

ostrsig.jpg

Sygnatura + Avek by Naevinn

Opublikowano
Branza na 54 lvl wogóle nie dropi co jeszcze powiedzieć

Nie wcale, dziwne ze w kazdym shopie sa po 2-3 branzy.

Można było przemycić eq z Bety (prawie cała topka miała coś z bety)( dozorca nie został usuniety)

Jak wiedziales o tym to dlaczego sam nic nie przechowales?

Niektórzy podostawali eq od GM

Mozesz to udowodnic?

Opublikowano

Gmowie przeklinaja.Pyszczą do ludzi którzy fatygują by zagrać.Odradzam serwera i na końcu wyszło ze robią reset konta zostaną skasowane ponieważ robią go od nowa .... - KPINA

Opublikowano

Serwer byl fajny do dzis, Byla beta pozniej restart i od nowa dwa dni gry, expienia znow restart i wszystko od poczatku po czym beda niby "lepsze" rzeczy, lecz sporo graczy serw traci przez to, bym polecil jeszcze dzis rano teraz nie polecam.

A co do GM'ow, gm tez czlowiek, kazdego wkur** jak jakis dzieciak zadaje durne pytania i spamuje ciagle:)

Opublikowano

Wbilem dzis na serwer i okazuje sie ze ma byc res na 4Fun'a... czyzby kolejny serwer z serii Alamut'a co chwilka res bo Team'owi sie cos zachce? Panowie bez jaj.. Co to jest Cyrk, ze co chwilke ma byc res bo komus sie zachce grac na innym systemie? Serwer pokazuje swoj brak klasy, ktory mial przy zapowiedzi serwera. Przemyslcie pierw co robicie, a pozniej dzialajcie.

Opublikowano

Witajcie, nie będzie 4fun.

Będzie tak jak jest teraz, tylko, że nowe bronie,zbroje,bizuterie oraz nowe mapki z moobami.

Będzie trochę większy exp i drop.

Także reset tego się odbędzie.

egrq.png

Prawdziwa miłość nie wyczerpuje się nigdy. Im więcej dajesz, tym więcej ci jej zostaje. ~ Antoine de Saint-Exupéry

Opublikowano

Po co reset jak ma byc taki sam exp itp? Bez sensu.. stracilismy tyle czasu na zrobienie eq i wbicie lvl. Pozdro 3MajGarde

8859818044db9a4eb52529.png

Daj -,to nic nie kosztuje a jak motywuje

Opublikowano

Serwer był zajebisty... Zobaczymy co wyjdzie po waszym restarcie ^^

Live life to the fullest, because tomorrow may not be

<3

kiraq.png

player.png

Sygnaturki by Kira/Shanell

Opublikowano

ja jestem zainteresowany tym privkiem poczekam ;> będzie chodzic na cliencie priemria?

ja jestem zainteresowany tym privkiem poczekam ;> będzie chodzic na cliencie priemria?

Opublikowano

Mam nadzieję, że exp bedzie znacznie wiekszy chociaż na początek, tak jak było pisane na serwerze, żeby szybciej odrobić nasz stracony czas na dobijanie lvlu.. Bo jak nie, to pewnie większoćś graczy stracicie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...