Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

PrimeriaMT2 [PL][Dedyk]

GatUuPrimeria

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 241
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Dziwny serwer.. bony jakies krzywe wchodza ladnie 15 kryta a jak sie uda to weszlo mi do zbroji 50% szybksoc zaklecia.. mi to sie nie podoba.. wolalbym bony z pl lub 1.5x wieksze niz na pl ale nie tak..

Opublikowano

Serwer super jak najbardziej polecam.Jesti komus nie dziala launcher moge dac serverinfo do moda.

8859818044db9a4eb52529.png

Daj -,to nic nie kosztuje a jak motywuje

Opublikowano

serwer tak zjebany ,ze ja pierdole...

dlaczego zjebany ?

bug na bugu...

praca odwalona tak ,ze gorzej tego to juz sie chyba nie da zjebac...

przy pvp wypierdala jak na kick hacku nie wiem w jaki sposób ,misje nie usunięte i w dodatku kolegom żyje się lepiej.

serwer z początku wydawał się dobry ,ale teraz to syf i tyle z mojej strony

hersygna.png
Opublikowano

Lepiej odpuścić sobie ten serwer i poczekać na inny , Straszna klapa a H@ radze postawić od nowa ten serwer

playhard.gif

Zbieram minusy

Opublikowano

Server Hard nawet mi sie podoba tylko ze expiac od 1-30lv to masakra i od 30+ do 55lv tez masakra a potem zalaczamy ROSY i mozna expic kasa dobrze dropi nawet.

Polecam

cooltext538591298.png
Opublikowano

Jezeli przymkniemy oko na Bugi , hacki na serverze to Server naprawde jest fajny.

Od 1lv do 30lv troche trzeba sie nameczyc potem mozna latwo dobic 42lv np na BO.

Potem wbic 55 tez trzeba sie nameczyc i od 55 mozna latwo expic bo kupujemy ROSY i dobic 75lvl w V2.

Server nie dla dzieci ktore nie umieja wbic 30lvl i placza. Albo ze nabili 70lv na Beta i teraz placza ze mu skasowali postac.

Server polecam wbijac Jinno.

cooltext538591298.png
Opublikowano

@up nic im nie jebło bo zrobiłem specjalnie następne konto z innym id i pisze ze konto juz istnieje i nic na mail nie dostałem . Ciekawe czy dziś jescze zagram :/

f82adac946184c36574a8521c877970c.gif

Opublikowano

up@

bo ta sa te same linki...

tam gdzie pisze launcher da cie na link clienta

chyba launchera juz niema

Pomogłem daj +? zapewne zminusujesz, ale to zależy od ciebie..

bo przecież nie każdy jest dzieckiem..

Opublikowano

Prosiłbym o poprawienie bonów . Jako, że klasami magicznymi jest ciężej expić to mają one troszkę fory w pvp. Niestety nie na tym serwerze... Można włożyć w item 20 na magie... a np . 20 na dwureke już nie. Prosiłbym , aby 20 na magie się nie dało wsadzić tylko max 15.... Mało tego prosiłbym o usuniecie rosy na magie z handlarki ( jest usunieta na wiekszosci serwerach) , bo sumująć czapka 20 magia , baransa 20 magia , stal 20 magia , tarcza na klase 20 abs , rosa 20 magia i jest 100 abs na szamana i sure BM...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...