Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Archiwalny][dedyk][16G][NO-Wl]Serwer ICraft RPG-Rp-Survival! bez shitu!

hackerX

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 92
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

@UP

Jest opcja Edytuj :P

Ja cały czas End of Stream dostaje

entisttag.png

Użytkownik Który Został Zbnowany :Napewno

Okres Bana: Perm

Moderator / Admin Który Nałozył Blokade : Lord Makin

Powód :Spamer/idiota/grozi administracji/dureń (Za coś tekigo Max 72h Ban A Nie Perm )

Link Do Tematu :

http://www.mpcforum.pl/topic/247974-napewno/

Lub Przenieś Mnie !

Zasłużyłem To Poproszę Plusika O To Jego Wygląd : add.png

Rekrut
Opublikowano

Ja mam tak samo jak użytkownik Entist.

@EDIT:

Dodam jeszcze że paru znajomych również nie mogą się połączyć z serwerem.

2epk5cn.png
Opublikowano

Słaby serwer, wszedłem na serwer i pierwsze co zobaczyłem to rozpierdzielone domki i inne budowle, porozlewana woda, admin i protector gadają ze sobą a innych graczy ignorują. No i to:

http://adolf12345.wrzuta.pl/audio/aMVXLvycQpx/world_of_blocks.pl_ogarnieta_administracja

.. przedział wiekowy 12-15/14 ?

Opublikowano

co ty pier kolego dolisz bo serw juz spi zatkalo hubercika ?

haha kozaki w mordach jak serw padl to mnie hubercik zablokowales ojoj przeliczyles sie ;(

Opublikowano

co ty pier kolego dolisz bo serw juz spi zatkalo hubercika ?haha kozaki w mordach jak serw padl to mnie hubercik zablokowales ojoj przeliczyles sie ;(

Dobranocka się skonczyła wiec zegnam cię :) jezeli masz tutaj tak offtopowac to wypierdalaj neosie jebany :).

1377774857-U369478.png

Opublikowano

Ciekawe te wasze wszystkie kłótnie tutaj. Obydwaj się zachowujecie jak dzieci. Nie wiem czy nimi obydwaj jesteście, nie wnikam, nie obchodzi mnie to. No ale panowie.... Co wy sobą reprezentujecie?

A co do Pana od ddosów to zapraszam na PW. Podam IP do mojego dedyczka z rurką 10 Gbit. Zobaczymy co umiesz i przy okazji możemy podwoić siły na nieuczciwą konkurencję podwójnie atakując.

sygnatura niezgodna z regulaminem

lokalnym działu Minecraft - Publikacje Serwerów pkt. 8

Opublikowano

Ciekawe te wasze wszystkie kłótnie tutaj. Obydwaj się zachowujecie jak dzieci. Nie wiem czy nimi obydwaj jesteście, nie wnikam, nie obchodzi mnie to. No ale panowie.... Co wy sobą reprezentujecie?

A co do Pana od ddosów to zapraszam na PW. Podam IP do mojego dedyczka z rurką 10 Gbit. Zobaczymy co umiesz i przy okazji możemy podwoić siły na nieuczciwą konkurencję podwójnie atakując.

prezes potwierdzam. kłótnia nie ma żadnego sensu. blednę koło ataków na serwery się zamknęło. Dojdźcie do porozumienia i będzie git.

A co do tej rurki 10Gbit. Widać nie za bardzo orientujesz się co to DoS - to uderza w procesor (bez względu jak silny i ilu rdzeniowy) dając mu fałszywe zapytania. Przepustowość łącza nic nie ma do tego.

Opublikowano

hubi twoja ekipa pomagala przy rozwalaniu serwa wiec ja rozwale go tobie a co do pana wyzej ddos zapycha lacze i odcina internet ;] wiec ty sie za bardzo nie orientujesz w ddosie

Opublikowano

prezes potwierdzam. kłótnia nie ma żadnego sensu. blednę koło ataków na serwery się zamknęło. Dojdźcie do porozumienia i będzie git.

A co do tej rurki 10Gbit. Widać nie za bardzo orientujesz się co to DoS - to uderza w procesor (bez względu jak silny i ilu rdzeniowy) dając mu fałszywe zapytania. Przepustowość łącza nic nie ma do tego.

DoS czlowieku uderza poprzez pasmo internetowe . Tutaj jesli pan ma rurke 10gbit to raczej latwo sie przebic nie bedzie bo lacze atakujacego musi byc duzo wieksze od broniacego sie aby "zmylone" pakiety doszly wyczerpujac pelne zasoby komputera. Przepustowosc lacza robi tutaj najwieksza role bo przewaznie dedyki z 100mbs internetem nie moga stac spokojnie bo ochrona nie wytrzymuje a iz dedyk jest dzierzawiony od kogos nie mozna zainstalowac zewnetrznego firewalla ktory jest najlepsza ochrona na floody.

32325.png9244.gif

17229.gif38649.jpg

15039.gif12994o.gif

Brak Polskich Znakow | Nie Hate'uj | Szanuj | Przestrzegaj

Mozesz Dac +

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...