Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jaka jest twoja ulubiona marka?

zombiePr0

MARKI  

112 użytkowników zagłosowało

1. 1. Ulubiona marka ?

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 86
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

A gdzie El Polako i JP ? Niestety nie mam nic z tych firm, bo drogie w ch*j, ale pewnie niedługo sobie coś kupię.

Tak to ubieram się w New Yorkerze i we wszystkich innych w których można dostać ładne dresiki.

wsrh2.png

Nie wykonuję zleceń. Jeśli pomimo tego dostałeś ode mnie sygnaturkę, czuj się wyróżniony ^^

Opublikowano

Adidas :P

Oraz inne.

Stoprocent :D

Adidas F50, ogólnie głównie buty, czasem koszulki

A stoprocent bluzki, bluzy, spodnie, czapki :D

Opublikowano

Markowe ciuchy to wcale nie naciąganie na kasę. Jeżeli komuś zależy na trwałości to z własnego doświadczenia wiem że 2x droższe potrzyma 2x dłużej. Pierwszą koszulkę za 100procent kupiłem półtorej roku temu i nic się z nią nie stało do tej pory, podobnie jest z tą którą mam rok.

Stać mnie żeby czasem kupić sobie coś z Croppa, Smoga czy New Yorkera albo House dlatego moim zdaniem te marki na chwile obecną są "namba łan" w mojej szafie.

f.png

Opublikowano

Stoprocent, Famous, Dill Gang, El Polako, smoke Story Group, Urban Classic, Adidas, Nike, New Era. Southpole, Phat Farm, Wrung Division, LRG

To są marki w które się ubieram, ceny nie należą do najniższych ale warto ;)

Jestem dinozaurem

Użytkownik od 22 wrz 2007
Opublikowano

w ankiecie brakuje co najmniej z 50 marek.

Tam gdzie zawsze zaglądam w poszukiwaniu ciuchów :

H&M, Reserved, Nike, Adidas, Zara, Top Secret, C&A, Cropp.

BEZPIECZNY TRANSFER DANYMI NA CHOMIKUJ.PL

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Nike ; > . Nie wiem dlaczego ,ale po prostu wszystko praktycznie jak kupuje to nike , ostatnio jedynie buty z RBK kupiłem , bo z nike nie było fajnych .. Tak mi przypadło i tak zostanie;d

Opublikowano

Kurcze brakuje tu marki Big Buddha. Wiem , ze dla Was to jakaś tajemnicza nazwa, ale z tej marki mam bluzę kupioną w New Yorkerze. Kupiłem ją w 2007 roku i do dziś jest w takim samym stanie jak przy zakupie. Co najlepsze nie straciła BARW, nie pruje się normalnie zajebista jakość :/. Az szukalem strony tej firmy bo bym zakupił wszystko od nich skoro jest tak zarabiscie trwale i solidne. No i tu sie rozczarowalem bo nie maja stronki :/. Oby wiecej takich marek jaak Big Buddha i Nike.

jqeuR.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...