Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Recenzja CM

quato

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie, nie masz takiej pewności. Ale jak na razie działa b.długo i nie zapowiada się żadna zmiana...

Emerytura

Może kiedyś...

Opublikowano
Ziomal a mam pewnosc ze np po miesiacu hack nie przestanie dzialac?;p

Jak chcesz mieć pewność, że będzie coś działało to sobie kup gameboya w mediamarkcie. Cheaty nie są dla Wszystkich.

Opublikowano

Nie masz zadnej pewnosci.. Tak samo mozesz zapytac siebie samego czy dozyjesz do nastepnej niedzieli.. Nikt nie zna odpowiedzi :P

Programing Info:

[][][][][][][][][][] - 90% AutoIT

[][][][][][][][][][] - 70% C#

[][][][][][][][][][] - 30% Delphi

GG:321967

Opublikowano

pewności nie ma ale Lodi mówił że już czeka na wprowadzenie S3 na globcu czyli znaczy że będzie dalej pracował nad botem

30 luty 08 po 4 latach przygoda z mu zakończona

YEAAAAAAAAH I'M FREEEEE AT LAST

weź ze mnie przykład www.skasujmu.com

MPCFORUM <-> RULEZ

MPC ADMINS <-> uff ciezko sie z wami zyje...

LINEAGE2 <-> !!!RULEZ!!!

Opublikowano
1 pytanko : czy gdy wejdzie nowa wersja cm czy cos podobnego ... czy ci ktozy wykupili teraz cm dostaną jakis update czy coś czy bendą musieli placic jescze raz ?;p

To chyba powinno być kierowane do bezpośrednio Lodiego.....

30 luty 08 po 4 latach przygoda z mu zakończona

YEAAAAAAAAH I'M FREEEEE AT LAST

weź ze mnie przykład www.skasujmu.com

MPCFORUM <-> RULEZ

MPC ADMINS <-> uff ciezko sie z wami zyje...

LINEAGE2 <-> !!!RULEZ!!!

Opublikowano

heh mam nadzieje ze nie bo to przesada jesli dalem 100zł za np 1 tydzien dzialającego cm to troche nie fer jest ... nikt niema pewnosci ze bedzie dzialal rok moze pol moze miesiąc moze dzien ^^

Opublikowano

teraz czas na moje pytanie , gdzie moge kupic tego CM'a ? :) z checia wespre autora ;)

82487461nc7.png

Talli%20Hita.png

Potrzebujesz pomocy? napisz na pm.. pomoge ci z checia ..

Opublikowano

Witam !! Zakupilem CMa kiedys za 50zl jako wersje 1.0 mowione bylo ze updaty za free, ze jak wejdzie sezon 2 to i tak Lodi zrobi wszystko by dzialal a tu jakas lipe widze... Kiedys byl dostep na forum do wszystkich plikow CMa (oczywiscie Ci ktorzy zaplacili) a teraz??? Nie rozumie tego zaplacilem za program, ktorego nie moge dostac w wersji 2.0. Jak kupuje XPka to chyba wszystkie updaty i service packi mam za free a nie zebym musial placic 2 razy za to samo... Rozumie jakby Lodi wymyslil calkiem inny program, ktory pelni calkiem inna funkcje od CM'a to wtedy pobieranie oplaty widze za uzasadnione. I nasuwa sie jeszcze jedno pytanie. Ludzie kupujący teraz CM'a 2.0 wplaca 100zl i jak po pewnym czasie przestanie dzialac i wyjdzie wersja 3.0 nie mowcie ze beda musieli zalpacic 2 raz ze 150zl bo z tego co widze to kwota rosnie za ten program.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...