Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Recenzja CM

quato

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

W związku z pojawieniem się nowej wersji CM oraz tym że ją posiadam pokusiłem się o krótką recenzję (mam nadzieję że Lodi się nie obrazi)

CM w wersji 2.0 różni się od wersji 1.x rozszerzonym AK dodatkowo został dodany AutoRepot oraz wypijanie many. Najwięcej zmian doczekał się AK chociaż niektóre są mało przemyślane, mamy do wyboru wszystkie skille z broni oraz stab i dwa skille ze zwierzaka dla dk/bk, dwa skille dla DL niskopoziomowe (od powerball do poison) skille dla DW oraz po jednym dla Elfa i MG. Swoją drogą zastanawiam się nad zasadnoscią takich skilli jak STAB i ICE ARROW skoro oprócz many zużywają staminę a bot nie posiada możliwości picia Complex potionów (odnawiających sta). Co do wypijania many w/g mnie powinno to być rozwiązane na takiej samej zasadzie jak wypijanie HP czyli powinno mieć możliwość ustawienia w którym momencie mana ma zostać wypita. Teraz AR bardzo przydatna opcja ale w/g mnie powinno się włączać nie po wypiciu ostatniej butelki lecz kiedy w inv zostanie 6 butelek i ponawiać próbę przy 5-4-3 itd gdyż w obecnym ustawieniu doprowadza do sytuacji że bot idzie zrobić repot, repot z niewiadomych powodów się nie udaje postać wraca na spot bez many a bot już nie ponawia próby AR i stoimy bez many dopóki nie zrobimy tego ręcznie. Analogiczna sytuacja: wypijamy ostatnią butlę i w tym momencie dostajemy DC bot robi reconnect i znowu stoimy bez many (takich sytuacji miałem mnóstwo niezależnie od tego na którym kompie i serwie grałem i czy miałem coś w inv czy nie).

na podsumowanie plusy i minusy nowego CM (w porównaniu z CM 1.0) :

Plusy:

-poprawione AK ze sporym wyborem skilli

-AutoRepot

-wypijanie many

Minusy:

-brak nowych map (aida,kanturu)

-brak możliwości ustawienia poziomu kiedy mana ma być wypita

-brak wypijania potionów uzupełniających staminę (co czyni niektóre ustawienia AK bezużyteczne)

-zacinanie się AR

-Pick nie podnosi gemstonów i dusz - konia i kruka

jeżeli chodzi o DL to jest to za***sty bot dla DL ze względu na to że przy włączeniu fireburst i odpowiednim ustawieniu AK nie widać że używamy AK (boty dla DL zwykle szukają mobów ruszając myszą a CM widzi je od razu a dla osoby obserwującej wygląda to jak atak każdego innego DL)

30 luty 08 po 4 latach przygoda z mu zakończona

YEAAAAAAAAH I'M FREEEEE AT LAST

weź ze mnie przykład www.skasujmu.com

MPCFORUM <-> RULEZ

MPC ADMINS <-> uff ciezko sie z wami zyje...

LINEAGE2 <-> !!!RULEZ!!!

Opublikowano
mam pakie pytanie Czy opłaca się tego cm za te 100zł kupywa czy lepiej bi bez czy dużo jeveli pada itp... ? jestz przydatny czy nie?

Drop jest dużo lepszy niż w poprzednim CM ze względu na to że uderza ze skilli. Poprzedni używał pakietów noskill w związku z czym dmg był niższy a co za tym idzie wolniejszy i trzeba było nadrabiać wysokimi ustawieniami bota co skutkowało niższym dropem. Na pewno lepiej bić z botem bo bez nigdy tak szybko moba nie zabijesz a więcej mobów znaczy lepszy drop. Ja na DL na jakimś nędznym spocie w A3 bijąc sam AFK średnio 2-3b przez noc mam (często w party stojąc parę dni tyle nie miałem ;) ) Przydatne jest napewno ale też ryzykujesz bana trzeba naprawdę przemyśleć ustawienia bo ludzie bardzo szybko krzyczą "hacker" i cię zaczynają nagrywać ;) miałem parę przypadków gdy używałem tele (back to spot i tele podnoszenie jeveli odradzam w party ;) ). Jeżeli nie chcesz ryzykować polecam dla DL MG i AE (choć dla AE może trochę mniej ze względu na to że ice zużywa staminę a bot staminy nie uzupełnia co wyklucza szybki kill na AFK), bo przy reszcie postaci jest zbyt widoczne że używasz CM niestety Lodi nie dodał pakietów na Triple Shot (ae) Twisting Slash (bk/smg) oraz żadnego z wyższych czarów dla SM (a chyba nie wygląda to dobrze jak za pomocą Poison moby w LT giną po drugim strzale ;) albo skaczesz od moba do moba ze stabem)

mam nadzieję że pomogłem w podjęciu decyzji

MPCFORUM <-> RULEZ

LINEAGE2 <-> !!!RULEZ!!!

Opublikowano

Po 1st. Triple Shot, TS i reszta skilli ktorych nie ma w CM 2.0 to skille Obszarowe.! Nie da rady zrobic na nich AK!

Programing Info:

[][][][][][][][][][] - 90% AutoIT

[][][][][][][][][][] - 70% C#

[][][][][][][][][][] - 30% Delphi

GG:321967

Opublikowano
Po 1st. Triple Shot, TS i reszta skilli ktorych nie ma w CM 2.0 to skille Obszarowe.! Nie da rady zrobic na nich AK!

skoro tak to jak wytłumaczysz power slash skill dla MG???? Dla mnie to też skill obszarowy (identyczny jak Triple shot) a jest w AK. No chyba że Lodi pomylił się przy wpisywaniu i nie jest to Power slash tylko Fire slash który faktycznie nie jest obszarowy (opieram się na tym co widzę w CM bo nie sprawdzałem tego w grze)

MPCFORUM <-> RULEZ

LINEAGE2 <-> !!!RULEZ!!!

Opublikowano

mam pytanie do adminow i graczy - czy oplaca mi sie kupowac tego bota jesli nie mam postaci na globie i bede gral na f2p? pozdr

i maks moge grac z 2-3h dziennie ( tzn tyle bym poswiecil na global - nie ma mozliwosci stawiania afk )

Opublikowano

CM moim zdaniem to lipa , kupił go kumpel i po dobiciu 300 lvl dostał bana :/ Poza tym jaka przyjemność nam sprawia posiadanie XXX lvlu , jeśli go sami nie wbiliśmy ... Chodzi o to żeby grać , rozumiem małe pomoce ale bez przesady . Jeśli ktoś chce bocika to mam dość fajnego i taniego . Bot ma identyczne opcje co CM oprócz zabijania mobów z prędkością światła :P . Wszystkie info. na temat ,,mojego'' bota pod numerem gg : 0000000 (kosztuje 30b) . Pozdro dla ziomala za SH , którego kiedyś używalem :P

Opublikowano

moge się założy że niema takiego czegoś leprzego niz CM ... i długo nie będzie ... w 100% opłaca się go kupic ... (Poczytajcie wczesniejsze komentarze ) ... (sry za błędy ale klawiatura szfankuje ;/ )

Opublikowano

Tez dostalem bana na Cmie ale tylko przez moja glupote. Zostawilem postac co skakala po spotach i zabijala. Przebolalem oplacenie 2 p2p i zarobilem 200b w 2 tygodnie. Wniosek? Uzywaj ostroznie to na bank sie zwroci!!!!

Opublikowano

Zarobilem nawet troche wiecej :) i w troche krocej niz 2 tygodnie i to nie na CC bo tam mam zablokowanego Cma :P Do tego zrobilem prawie 350 lvl postaci ;p A i na dodatek nie gram codziennie bo nie mam czasu :P Wnioski? Oplaca sie;p Thx Lodi:)

Opublikowano

LOL to programista , nie wiem czemu dostałem bana za podany numer gg czy za robienie konkurencji ^^ ? Moim zdaniem ten bot nie jest wart tej ceny :P Róbcie jak chcecie :P

Opublikowano

naucz sie czytac.. Agi hack dodaje tylko SPEED NIC WIECEJ..

Programing Info:

[][][][][][][][][][] - 90% AutoIT

[][][][][][][][][][] - 70% C#

[][][][][][][][][][] - 30% Delphi

GG:321967

Opublikowano
cm jest super najgorsze są te dc ;/ (u mnie co 5-10min ;/ )

ale w tym rekompensatą jest AR wyjebia***** i nawet szybki ...

Jak grasz na afk nie dawaj AK ponad 800 i bez multihita. Kill jest wystarczająco szybki a nie ma dc (ja ustawiam na 600 i od dwóch dni stoję afk bez dc a wiem to bo stoje w pty z moim ee ;) ) przy skillach krótko dystansowych nie ustawiaj odległości na więcej niż 6 (to też skutkuje szybkim DC)

MPCFORUM <-> RULEZ

LINEAGE2 <-> !!!RULEZ!!!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...