Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[TuT]Łowisko quiz co chcesz!

extara

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 103
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ja spróbuje jutro tego sposobu, Dzis próbowałem inny i nie zbyt sie powiódł.

Spróbowałem za pomocą CE zwolnic do 0.1 (zeby nie klatkowało) nagrałem telefonem filmik jak sie mieszają i później za pomocą programu do klatkowania filmu, sklatkowałem film na kilka tysięcy klatek. Lecz nie dało to nic bo tak jak ktos wczesniej wspomniał mieszają one sie wszystkie do srodka i nie sposób to zauważyć. Hmm jak by mozna było np nagrać film i na danej karcie w jakims programie dodać znaczek (kółko, krzyżyk, cokolwiek) wtedy by moim zdaniem było mozliwe za kazdym razem trafienie , i wydaje mi sie ze innego sposobu tak szybko nie znajdziemy. Bo spowolnienie nam nic nie daje. Wiec może ktoś ma pomysł jak tego dokonać ?

Zdawajcie relacje czy dało to co ktoś tam wyzej napisał. ;)

Opublikowano

To z trafieniem karty tuż po odkryciu może i działać ale trzeba bardzo szybko i w idealnym momencie ja chciałem wędke a niestety 5k srebrników widocznie za wolny byłem:/

Opublikowano

Hmmm ale wy jak robicie to ze klikacie nim sie karty obrucą tyłem. Robicie to z pomocą CE czy też bez ? jesli z pomocą Ce jaką prędkość ustawiacie...?

To mówicie ze po kliknięciu przed tym nim sie zaczna tasować karta sie obraca jedna przodem i po przetasowaniu samo daje ta nagrode dobrze to zrozumiełem ?

Opublikowano

Z przykroscią stwierdzam iz Nie Działa! ;) 3 losowania zrobiłem i dupa ;) Gdy kliknołem idalnie w 15 000 drimów to wybrało i tak co innego... prawdą jest tylko to ze podczas losowania gdy się kliknie obrazek się obraca;) Lecz nie koniecznie ten który kliknołes ;) znaczy mi 3 razy po kliknieciu w 15 000 drimów obróciły sie zupełnie inne obrazki ... ;) dla mnie ten quiz to przekręt;) i nie ma opcji do losowania cały czas dobrych zeczy ;) Nawet gdyby powstał jakis bot czy cos.

Opublikowano

Oni robią to specjalnie, bo przecież 15,000 dimmirów to ponad 1,000 eurogąbek (chyba) a za darmo by tak nie oddali więc to losowanie jest wielkim oszustwem... Naciagaja do kupowania drogich dimmirów

Opublikowano

Bedzie to bardzo cięzkie do zrobienia. Jednynie mozecie robic tak ze po kazdym wylogowaniu zmieniają sie nagrody. Jak masz szczescie mozna trafić 15 000 drimów, 10 000 drimów , plus jakas dobra wędka na jednym losowaniu wiec wtedy prawdopodobienstwo trafienia dobrego czegoś jest większe;) Mówie jak bedziesz uparty to bedziesz sie logował tak długo az wyskoczy czy ci kilka ciekawych zeczy do wygrania. ;)

Opublikowano

Ten quiz to nie jest oszustwo ;)

Pierwszy raz losowałem z cheatengine i wylosowałem to co chiałem czyli (wzmocniony spining)

Potem uzyłem bez cheatengine i wylosowałem wędke teleskopową ;)

Potem wylosowałem 2k drimsów ;)

UggNk9.gif

ExMod WoT SP  ExLider MMT exMentor

http://www.twitch.tv/jugensik

Opublikowano

Miałeś po prostu szczęście ze wylosowałeś 2 wędki. Akurat ci powiem ze może z wędziskami jest coś że da rady je losować przez CE, lecz ze złotem jest to oszustwo ;) Sprawdzałem to na kilka sposobów. Tak jak napisałem wyzej po 100% pewnosci ze 10 000 czy 15 000 drimów jest moje okazywało sie ze nie były do wygrania ;) Nie potrzebnie tylko swoje złoto wtopiłem, sądziłem ze chociaż raz trafie drimy, nic z tego ;) Wędki haczyki itd postaram sie sprawdzić , jesli mówisz ze wygrałeś 2 razy z rzedu to moze być cos w tym . Chociaż nie potrzebuje wędzisk chyba ze tą najlepszą za złoto, sprawdzę na dniach i napiszę .

Może po prostu tylko z tymi wysokimi wygranymi to jest tak, bo ja na nie tylko polowałem. Sprobóje jutro z 500 lub 1000 drimów.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

na 15k drimm to nie ma co liczyc ale wedki mozna wygrac bo na kazdym forum pisza ze sie komus wedka trafila ale to trzeba miec szczescie 1 do 10 ;d

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

1 do 9 :P wystarczy od nowa kostke kliknac , znajomy 15k drimków ^^ , znajoma najlepszy kołowrotek , pare osób 100kg chaczyk itp , i to bez ce itp.

Ciasteczko?!

Przyszedł czas zagłady !

zbiór 1 na nowo otwarty ....

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Witam u mnie działa ten bug tylko mam pytanie jaka najlepiej ustawic predkosc bo na 0.01 za mocno klatkuje i nie mozna wylosowac tego co sie chce a probowal ktos na 0.03 jak uwazacie jaka predkosc najlepsza?

Opublikowano

To ustaw prędkość, włącz quiz (jak za mocno klatkuje to wyłącz quiz), wpisujesz nową prędkość i znowu sprawdzasz, do momentu aż będzie git.

Btw. giń w płomieniach Ryuujin Jakki.

feavo.jpg

Sygna by bohomas.

Fak Jea! 50% ostrzeżeń ^^

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Mi to nie działa dwa pierwsze razy nie byłem pewien jaką nagrodę wyciągnę bo przy tym klatkowaniu za bardzo się pomieszało, ale za 3 razem byłem pewien że wyciągnę 10 000 drimów a tu jakiś pokarm lipny ;/ to wszystko to fake. Obrazki latają po swojemu a bonusy i tak rozkładają się po swojemu losowo inaczej niż obrazki...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...