Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[TuT]Łowisko quiz co chcesz!

extara

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

moze i dziala ale i tak ci sie nie uda wygrac tego co chcesz ... ;) to nie jest gra na podstawie zgadnij w ktorym kubku jest kulka ... bo tutaj obrazki mieszaja sie roznie nawet i wszystkie na raz do srodka wiec... i tak nie zgadniesz ktora to twoja co wybrales

pozdro ;P

• Odpowiedzi 103
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

ten "bug" chuj daje bo oni z tym quizem i tak oszukuja bylo 15 tysiecy drimow a po tym losie wygralem 15 tysiecy srebnych i jak sie obrazki pokazaly to nei bylo juz nawet tych 15 tysiecy zlotych:) wiec ten bug i tak ci nic nie da i tak ;)

Opublikowano

To już nie działa, nie rozumiecie ludzie? Inne obrazki się pokazują. Zamknijcie temat.

CYTAT(Jercak @ Oct 16 2009, 04:41 PM) 

czyrzby czyrzby ale masz peha bo ja tó dzisiaj rzące więdz ban na ip czyli permo ban !

CYTAT(Jercak @ Oct 16 2009, 04:45 PM)
a za to rze byles nie gżeczny
a tak na serio twuj stary666
Opublikowano

A może ktoś wrzucić print screena z Cheat Engine 6.1 gdzie znajduję się ten speed chack lub wytłumaczyć gdzie on jest?

Opublikowano

zawsze można użyć HyCam2 lub innego programu żeby nagrać video, a później zobaczyć z 5 razy, lecz próbowałem i mi to nic nie dało czasem 3 na raz się składają i do tego inne nagrody są jakieś cukry, groszki...

tu masz gdzie jest speed i gdzie sie klika w cheat engine 6.1, 5.6.

http://imageshack.us/photo/my-images/5/enggs.jpg/

<a href=http://img5.imageshack.us/img5/3760/enggs.th.jpg' alt='enggs.th.jpg'> Uploaded with ImageShack.us[/img] nie wiem jak to tu wstawić może mod pomorze

Opublikowano

Nie wiem po co tak spamujecie skoro ten sposób jest lipny...

feavo.jpg

Sygna by bohomas.

Fak Jea! 50% ostrzeżeń ^^

Opublikowano

Nie wiem po co tak spamujecie skoro ten sposób jest lipny...

No masz rację, przeczytałem całe forum i wyczytałem już że nie działa, lecz chciałem ten sposób znać aby do czegoś innego wykorzystać jeśli mi będzie potrzebne ;D

@er000

Dzięki za fotki ;] Jaki Ja ślepy że tego nie zauważyłem -.-'

Opublikowano

Tak troche lipny bo za mocno klatkuje a skolei gdy szybciej tym mniejsza szansa sledzenia

Ale i tak dobrze ze ten sposub jest (dzisaj jakies tam groszki dostalem....)

http://4gifs.com/gallery/d/174595-2/Red_dress_awesome.gif

Jeb**** mnie to czy dasz + / -

Miały być rymy i być cudowne

będzie kupisko i mokre spodnie

szef bigpointu to gruba świnia

kałdun od żarcia mu się wygina

jara cygara i forse trzepie

a wy frajerzy uri ładujecie

zbiera ekipę samych baranów

roberadmina i innych chamów

z dupiskiem siedzi w swym wielkim fotelu

i tylko myśli o swoim portfelu

a więc pomyślcie drodzy rodacy

co każdy es dla grubasa znaczy

Opublikowano

To w koncu dziala to czy nie? Jak tak to niech mi ktoś napisze jak to zrobić bo ja już sie pogubiłem czytając to wszystko. Jedni pisza że działa drudzy że nie. Nie wiem co myśleć na ten temat i dlatego kieruję to pytanie do was.

Opublikowano

Słuchajcie, mam pomysł na połączenie dwóch sposobów, włączcie speedhacka i do tego nagrywajcie telefonem, kamerą czy czymś innym, potem odtwarzajcie powoli i powinniście ogarnąć.;p

Opublikowano

czesc jestem tu nowy i znalazlem sposub aby wybrac swoja wymarzona nagrode przy pomocy cheat engine spowalniamy internet do szybkosci 0.02 i wtedy po 3 sekundach naciskamy swoja nagrode która chcemy i po przetasowaniu kart ja dostaniemy dowiedzialem sie o tym poniewaz przypadkowo nacisnolem przycisk gdy mi sie karty losowaly i dostalem robaki jkutro znów sprubuje cos wygrac

Z GÓRY PRZEPRASZAM ZA WSZELKIE BŁĘDY MYŚLE ŻE POMOGŁEM JEŻELI TAK TO PROSZE O +

Opublikowano

mati1242 myslisz sie ja napisalem ze trzeba nacisnac nagrode zanim karty sie zatrzymaja a caly temat jest o tym ze powinismy sledzic nagrode i gdy sie juz rozlozy to ja nacisnac wiec niestety nie masz racji

no dobra moze wytlumacze to jeszcze raz bo chyba źle to zrobilem

musimy nacisnać nagrode zaraz jak sie odwróci na druga strona i zaczna sie mieszac razem i po chwili ona bedzie ju odkryta i bedzie miezala sie z innymi kartami lecz bedzie widoczna nagroda a po przetasowaniu kart dostaniemy ja juz rozumiesz ja to przypadkowo odkrylem i nie jestem pewien czy to rzeczywiscie zadziala ale mam nadzieje ze tak tro spróbuje i mam nadzieje ze mi sie uda wiec radze nie próbowac poczekajcie az ja to zrobie

Opublikowano

Acha teraz już wiem o co chodzi.

Chociaż wątpie aby to się udało gdyż myślę żę kartę można odkryć dopiero gdy już się wytasuje ?

Opublikowano

Działa działa aczkolwiek nie zdążyłem kliknąć na wędkę Norzteam PRo tylko na 10 k. Przynajmniej zwróciło mi się zagranie.

Następnym razem spróbuję na o.01

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...