Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Program] ModCraft v0.9.9.2 - Aplikacja do instalacji modów!

MazQuick

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 842
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

jest takie problem minecraft nie dziala jakiego moda nie wgram

-- POKEMMO/Fire red -Poradnik jak zdobyc Exp Share, Lapras, Eevee, i farmic coinsy w Kasynie

.
Opublikowano

up jeśli ci pisze minecraft has crased (czy coś takiego) po pewnym czasie po włonczeniu to mamy to samo

Jam jest Inkwizytor SzalonyHollow na stos rzucony przez Boga, przez ludzkość Śmiercią nazwany Eonem będący!
Kogo dziś palimy?

Opublikowano

Stary ten mod jest --N I E Z I E M S K I-- :D

ekspresowe wgrywanie, 0 bugow, szeroki wybór modów i wiele wiecęj, widziałem dużo programików ale te WYMIATA:)

Naprawde wielki wielki + dla ciebie

A i najwazniejsze

Jak kazdy wie kiedys wyjdzie 1.7

1.czy program tez zostanie przerobiony na 1.7

2.zostanie na 1.6.6

3.zostanie stworzony 1.7 a 1.6.6 bedzie dalej (2 programy naraz)

????????????????????????????????????????????????????????????????

Opublikowano

Wreszcie przydatny mod :P (fail)

Tak ogólnie to + i mam pytanie.Co to za muzyka?

Z filmiku? Hmmm

Standardowa nutka youtube,

009 Sound System - "Trinity"

Stary ten mod jest --N I E Z I E M S K I-- :D

ekspresowe wgrywanie, 0 bugow, szeroki wybór modów i wiele wiecęj, widziałem dużo programików ale te WYMIATA:)

Naprawde wielki wielki + dla ciebie

A i najwazniejsze

Jak kazdy wie kiedys wyjdzie 1.7

1.czy program tez zostanie przerobiony na 1.7

2.zostanie na 1.6.6

3.zostanie stworzony 1.7 a 1.6.6 bedzie dalej (2 programy naraz)

????????????????????????????????????????????????????????????????

1. Program zostanie przerobiony by działał pod 1.7.

2. Jak zostanie przerobiony, to mody pod 1.6.6 znikną. (nie zamierzam wspierać starych wersji)

3. Patrz pkt. 2

Dzięki za wszelkie opinie i pozdrawiam. :)

EDIT: Minecraft Magic tez jest już dawno, sprawdzajcie proszę zanim dodacie prośbę bo to już nudne się robi.

86226145013474567463.png

Opublikowano

1. Program zostanie przerobiony by działał pod 1.7.

2. Jak zostanie przerobiony, to mody pod 1.6.6 znikną. (nie zamierzam wspierać starych wersji)

3. Patrz pkt. 2

dzieki za odp:)

pozdrawiam

Opublikowano

Luq

X - Widzisz Surowce

C - Swiatlo (x1 C = Widzisz wyrzucone surowce przez ciebie, lub dropniete z czegos + oswietlone potwory, 2x C = wszystko oswietlone)

V - Widzisz Cave'y (Jaskinie)

6ydVTxs.jpg

Opublikowano

Luq

X - Widzisz Surowce

C - Swiatlo (x1 C = Widzisz wyrzucone surowce przez ciebie, lub dropniete z czegos + oswietlone potwory, 2x C = wszystko oswietlone)

V - Widzisz Cave'y (Jaskinie)

I to mi właśnie nie dziiała nie wiem czemu zainstalowałem tego moda normalnie i tego loadera czy jakoś tak co pisało że jest wymagane i nic się nie zmieniło.

xxx

Opublikowano

I to mi właśnie nie dziiała nie wiem czemu zainstalowałem tego moda normalnie i tego loadera czy jakoś tak co pisało że jest wymagane i nic się nie zmieniło.

To spróbuj jeszcze raz.

Przed chwilą zainstalowałem i działa.

86226145013474567463.png

Opublikowano

A mi dalej nie działa wywala taki błąd :

http://imageshack.us/photo/my-images/89/72037532.gif/

A mam takie wersje Net Framework :

http://imageshack.us/photo/my-images/11/27747633.gif/

Co mam zrobić ?

r718w5.png

Opublikowano

A ja to normalnie instalowałem i mi nie działało to usunąłem wszystkie wersję minecrafta i zainstalowałem jeszcze raz to jest wersja 1.6.6 daję ją tam wpisuje %appdata% wrzucam tam rtego moda (4pliki) zaczyna wgrywać to w tym modzie pisze mi tam łączenie z serwerem ... bla bla bla i nagle pisze że nie mam zainstalowanego minecrafta ale i tak się włancza mod no to instaluje pliki wybieram tam ścieżkę do minecrafta i plików przybywa i przybywa wyłanczam pisze że nie mam minecrafta włanczam minecrafta bo go mam ! i żaden mod nie został wgrany a zanim odinstalowałem to znaczy usunąłem all minecrafty do i tak mi nie działało ale przynajmniej nie wyskakiwało mi "brak najnowszej wesji ModCratf'a" proszę o pomoc nawet moje sejwy poświęciłem GG: 28044802 lub tutaj.

xxx

Opublikowano

A ja to normalnie instalowałem i mi nie działało to usunąłem wszystkie wersję minecrafta i zainstalowałem jeszcze raz to jest wersja 1.6.6 daję ją tam wpisuje %appdata% wrzucam tam rtego moda (4pliki) zaczyna wgrywać to w tym modzie pisze mi tam łączenie z serwerem ... bla bla bla i nagle pisze że nie mam zainstalowanego minecrafta ale i tak się włancza mod no to instaluje pliki wybieram tam ścieżkę do minecrafta i plików przybywa i przybywa wyłanczam pisze że nie mam minecrafta włanczam minecrafta bo go mam ! i żaden mod nie został wgrany a zanim odinstalowałem to znaczy usunąłem all minecrafty do i tak mi nie działało ale przynajmniej nie wyskakiwało mi "brak najnowszej wesji ModCratf'a" proszę o pomoc nawet moje sejwy poświęciłem GG: 28044802 lub tutaj.

Po 1. To nie jest mod.

Po 2. Nie chce mi się czytać co napisałeś, więc ściągnij sobie wersję z 1 posta.

Po 3. Pliki tego NARZĘDZIA (nie moda), powinny być na pulpicie.

Po 4. W czasie używania nie powinny działać inne mogące zakłócić pracę programu aplikacje.

Po 5. Ścieżka do gry powinna nie zostać zmieniona, czyli przykładowo:

Vista/7:

C:\Users\MazQuick\AppData\Roaming\.minecraft\ <- i tu już foldery gry ala bin/mods/itp...

XP:

C:\Documents and Settings\MazQuick\AppData\.minecraft (czy jakoś tak, nie mam XP już od dawna ;])

@3up pobierz .NET Framework 3.5 bo tylko tego nie masz.

86226145013474567463.png

Opublikowano

Co do popularności, to już niedługo :D

Czemu, pytacie?

No to patrzcie:

przechwytywaniehs.jpg

Jeszcze ok. 20GB (2, może maks. 3 dni) i ModCraft przestanie działać :D

Nie wiem czy się cieszyć, czy płakać... :unsure:

86226145013474567463.png

Opublikowano

Po 1. To nie jest mod.

Po 2. Nie chce mi się czytać co napisałeś, więc ściągnij sobie wersję z 1 posta.

Po 3. Pliki tego NARZĘDZIA (nie moda), powinny być na pulpicie.

Po 4. W czasie używania nie powinny działać inne mogące zakłócić pracę programu aplikacje.

Po 5. Ścieżka do gry powinna nie zostać zmieniona, czyli przykładowo:

Vista/7:

C:\Users\MazQuick\AppData\Roaming\.minecraft\ <- i tu już foldery gry ala bin/mods/itp...

XP:

C:\Documents and Settings\MazQuick\AppData\.minecraft (czy jakoś tak, nie mam XP już od dawna ;])

@3up pobierz .NET Framework 3.5 bo tylko tego nie masz.

Mam to narzędzie na pulpicie mam net farmorka 3.5 ściągłem to z 1 posta nie mam nic włonczone nawet gg ścieżki nie zmieniałem a pisze mi że nie mam zainstalowanego minecrafta ale i tak włanczam go dalej i mi nie działa.

xxx

Opublikowano

Mam to narzędzie na pulpicie mam net farmorka 3.5 ściągłem to z 1 posta nie mam nic włonczone nawet gg ścieżki nie zmieniałem a pisze mi że nie mam zainstalowanego minecrafta ale i tak włanczam go dalej i mi nie działa.

Skoro program mówi że nie masz, to znaczy, że nie masz...

Weź Start -> Uruchom -> Wpisz %appdata% -> I tu powinien być folder .minecraft -> w nim folder bin -> a w nim m. in. plik minecraft.jar, jeżeli to nie działa, to masz coś źle z kompem ;)

86226145013474567463.png

Opublikowano

Skoro program mówi że nie masz, to znaczy, że nie masz...

Weź Start -> Uruchom -> Wpisz %appdata% -> I tu powinien być folder .minecraft -> w nim folder bin -> a w nim m. in. plik minecraft.jar, jeżeli to nie działa, to masz coś źle z kompem ;)

No mam to wszystko ale co z tego jak dalej mi mówie że nie mam a mam zrobiłem jeszczeraz tak samo jak napisałeś wszystko jest ok gram sobie niormalnie a on mi mówi że nie mam to jak moge nie mieć jak gram sobie normalnie i zrobiłem tak jak kazałeś.

xxx

Opublikowano

Ja nie mam nic zle z kompem. Na XP Professional jedyne appdata jakie mam po otworzeniu uruchom -> %appdata% to Application Data. No wiec, czy bedzie dzialac? Jesli nie, to ja prosilbym o opcje zmiany sciezki.

diggydiggy.jpg

1300847486ujzezdzanie.gif

Koles dropnal dzika :P

Jeśli chcesz wynagrodzić moją pracę, to daj mi symboliczny +. Jeśli napisałem coś źle, napisz to w temacie, i jak tego nie poprawie w ciągu godziny, daj mi -.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...