Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Program] ModCraft v0.9.9.2 - Aplikacja do instalacji modów!

MazQuick

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Super program polecam, lecz nie działa mi piston mod (instaluje wszystkie potrzebne mody i nic), podobnie z single player commands ale tutaj mi się crashuje mc. + za program

• Odpowiedzi 842
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

A mi nie wchodzi:

The Spider queen

Gdy instaluje Property Reader, Risugami AudioModa i Risugami ModLoadera a potem The Spider queen to nie dziala mi. Minecraft się kraszuje i pisze że są błędy z "Strzalami" które wcześniej instalowalem a potem updatowalem mine zeby ich nie bylo i z 2 modloaderami i z modloaderem (tak pisze)i nie wiem co zrobić pomoże ktoś?

@edit Żaden mod mi nie dziala ;(

Opublikowano

Witam ! Mam problem z Twoim ModCraftem ... Otóż ściągnąłem wersję taką jak radziłeś , v0.9.4 , ponieważ wyskakiwał mi błęd np.Table 'takethe1_base1.mods' doesn't exist. (posiadam Minecrafta beta 1.6.6)A mój problem jest teraz taki , że gdy chcę włączyć tą wersję to ciągle mam sprawdzam połączenie z serwerem i tak ciągle raz na parę dzieciąt prób uda się połączyć , ale i tak później znów jakichś błąd wyskakuje (nie podam go bo już nie pamiętam ) . Dzięki z góry za pomoc i liczę na szybką odpowiedź ...

Pozdrawiam !

Upewnij się, że wszelkie pliki ModCraft'a masz w jednym folderze i z niego uruchamiaj przez ModCraft.exe

Super program polecam, lecz nie działa mi piston mod (instaluje wszystkie potrzebne mody i nic), podobnie z single player commands ale tutaj mi się crashuje mc. + za program

Single Player Commands działa, zaktualizuj MC i zainstaluj, a co do pistons mod, sprawdzę jutro bo teraz mi się nie chce.

A mi nie wchodzi:

The Spider queen

Gdy instaluje Property Reader, Risugami AudioModa i Risugami ModLoadera a potem The Spider queen to nie dziala mi. Minecraft się kraszuje i pisze że są błędy z "Strzalami" które wcześniej instalowalem a potem updatowalem mine zeby ich nie bylo i z 2 modloaderami i z modloaderem (tak pisze)i nie wiem co zrobić pomoże ktoś?

@edit Żaden mod mi nie dziala ;(

Co do spider queen to nie wiem, bo sam nie testowałem (kolega dodawał ten mod), jutro sprawdzę i obczaję czemu nie działa.

Pozdrawiam.

86226145013474567463.png

Opublikowano

Implementuję teraz nową metodę instalacji/dezinstalacji modów, za wszelkie przestoje w działaniu przepraszam z góry :)

Pozdrawiam.

86226145013474567463.png

Opublikowano

No pobrał itp

ale zawsze jest ten błąd ;/

@EDIT

Już działa sorka przez przypadek nie kliknołem 9.4 tylko 9.0 ... ;)

Syn%20Fakera_eune_412_2_text.png

Szukasz supporta ? Pisz pw ;]

Opublikowano

Ooo bardzo fajnie by było gdybyś takie coś zrobił. Dla takich zielonych jak ja na przykład przydałby się instalator pluginow.

Opublikowano

to też morze być bardzo by ułatwiło ale lepiej jak byś zrobił pod czystego minecraft serva (tego z minecraft.net ponieważ daje większe pole do popisu

a dokładnie chodziło mi o to by można było zrobić taki server

Opublikowano

Bukkit jest 100x lepszy niż ten z minecraft.net, a przy okazji:

ModCraft v0.9.5 już jest:

Zmiany w tej wersji:
- Naprawiono wycentrowanie tekstu w niektórych miejscach,
- Naprawiono zapisywanie kopii zapasowych save'ów, teraz numery kopii są przydzielane poprawnie,
- Zmieniono główne okno programu, jak widać zresztą,
- Zmieniono pliki modów oraz sposób instalacji, teraz jest mniej i szybciej,
- Oczyszczono kod z nie używanych funkcji i zmiennych,
- Dodano okno z nowościami w głównym oknie,
- Dodano twitter dla Kyle_Crafty, Lyons,
- Dodano system oczyszczania plików gry z nieużywanych plików modów,
- Dodano nową opcję w menu 'Przejdź do seedów', w której są najlepsze seedy dla map,
- Dodano statusy [NEW] oraz [uPDATED] dla tekstur,
- Dodano [bROKEN] dla modów, gdy jakiś mod nie działa otrzymuje ten status,
- Usunięto czcionkę Minecraft, była nieczytelna (nie dotyczy polskiej wersji).

Link:

http://www36.zippyshare.com/v/86009082/file.html

Można updatować przez wcześniejszy updater, ale polecam pobrać od nowa.

Pozdrawiam, teraz pora na mody... ech

W kolejnej wersji postaram się o kreator serwera.

86226145013474567463.png

Opublikowano

Przed chwilką zaktualizowałem program i mam błąd SS:

http://imageshack.us/photo/my-images/89/72037532.gif/

Wygląda na to że nie masz .NET Framework'a 3.5

86226145013474567463.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...