Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Skutki palenia zioła

SaperMT2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Spowalnia ruchy, czujesz się senny i nic ci się nie chce..

Najchętniej wtedy leżysz na ławce i słuchasz muzyki nie zwracając uwagi na nic innego...

76561198090890807.png

• Odpowiedzi 61
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Mówisz , nawet takie słabe co na pół z kolegą xD ? i raz na miesiąc ?

Sorry za odkop ale tak.

Maaasakra. Zioło w wieku 14 lat. słyszałem twoj głos na yt, patologia. Sorry, nie powstrzymam się, muszę to powiedzieć "ogarnij się dziecko". Coś w tym jest? o.O dla szpanu chcesz jarać? powiem że warto, ale nie dla takiego dzieciaka..bez obrazy

Opublikowano

Nigdy nie miałem doła po bakaniu. Plusy są chwilowe ale minusy długotrwałe ale nie słuchaj się ludzi co nie palili a wiedzą o ziele z internetu albo od kolegów, szkoły.

Najczęściej palę eko czyli samo-uprawa(ja nie hoduję). Takie słabsze zielsko możesz załatwić taniej. Kiedyś u mnie 1 zeta ECO kosztowała w granicach 15-20zł. Nie kopie tak mocno i chyba nie zostawia dużo po sobie. Ale jest zajebisty humor śmiechy jak chuj.

Opublikowano

Samo w sobie palenie 'marichuaniny' nie ma aż tak złych skutków, oczywiście zależy jak palisz. Jezeli palisz codziennie to radze iść na AC albo przejść na detox, bo ci zacznie odbijać.

Podobno w dużych ilość marichuana niszczy jakąś tam jedną część mózgu. Ale zapalić raz na jakichś czas(co pół roku ) nie jest złe, zwłaszcza jeżeli palisz papierosy, oczyszcza płuca.

Ale lepiej nie zaczynać, bo cie wciągnie i masz przerąbane .

Opublikowano

Mam kumpla widzę go rzadko, ale jak go widzę to zawsze jest zjarany, trochu mi go szkoda, bo się marnuje. Rozumiem zapalić od czasu do czasu dla relaksu, ale nie codziennie. ;)

Opublikowano

palenie nie robi nic zlego jest nie jarasz dzien w dzien wtedy glowa wysiada i zaczynasz miec schizy i inne ... a do tych co mysla ze jak sie zjarasz to juz jest super to nie prawda bo mozna sie zjarac i bycc smutnym .

zreszta trawa nie uzaleznia ci co duzo pala wiedza oco mi chodzi ...

wakow9.png
Opublikowano

O tumania, a jak przestanie działać to nie chce ci się żyć i palisz następnego żeby mieć faze (wtedy chce się żyć)

"Jesteśmy ludźmi, bo popełniamy błędy i na nich się uczymy."

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...