Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Skutki palenia zioła

SaperMT2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@up

Właśnie wróciłem z imprezy wypiłem jedno Piwko bez przesady , na każdej imprezie nawet dziesięciolatek wyrwał piwo i zaczął "dyndać" trochę przesada , co się dzieje z młodzieżą , lecz o tym ziole to nie wiem :/ gdzie można kupić , można zbankrutować chyba nawet

reflink

• Odpowiedzi 61
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jak się uzależnisz, to i zbankrutować można.

Ale jak sobie zajebiesz lufkę raz na miesiąc, to Ci się nic nie stanie.

Skoro mówisz, że lansujesz się z 10-latkami na imprezach, to daję tobie góra 12 lateq. A więc żaden diler Ci palenia nie sprzeda.

;D

@Btw

Pierwszy raz zapaliłem w wieku 9-10 lat, gdzie starsi znajomi załatwiali.

g0Tef.jpg

Opublikowano

Jak się uzależnisz, to i zbankrutować można.

Ale jak sobie zajebiesz lufkę raz na miesiąc, to Ci się nic nie stanie.

Skoro mówisz, że lansujesz się z 10-latkami na imprezach, to daję tobie góra 12 lateq. A więc żaden diler Ci palenia nie sprzeda.

;D

Nie w tym znaczeniu że ja chodzę na imprezy z 10 latkami , lecz po prostu koło Podstawówki kręciło się parę osóbek z innymi starszymi kumplami , mam pytanie gdzie można kupić takie zioło (najsłabsze) jakiś link o.O ?

reflink

Opublikowano

mam pytanie gdzie można kupić takie zioło (najsłabsze) jakiś link o.O ?

HAHAHAHAHAHAHAHA, poszukaj na allegro.

Najsłabsza jest samosieja.

g0Tef.jpg

Opublikowano

Pedałów na tym forum nie brakuje.

Chcesz znaleźć ganje w necie? Powodzenia życzę.

Idę spać, bo kurwa bekę z Ciebie mam. :D

g0Tef.jpg

Opublikowano

Nie uzależnia. To na początek.

Plusów nie będę wymieniał bo mi się nie chce :P

Minusy:

- zmęczenie (THC wypłukuje cukier z krwi), zjesz Snickersa i "jedziesz dalej" xD ,

- zawroty głowy się zdarzają, czasem przy niektórych gatunkach inne (zwykle mało przyjemne) objawy, ale bardzo rzadko,

- po pierwszych paru buchach wiadomo - możesz nie wiedzieć co się dzieje, tak jak mój kumpel, który wjebał się w drzewo jak się wydarliśmy "idą!!!!" :D ,

- problemy z pamięcią (praktycznie niezauważalne), po jakimś czasie przechodzą,

- THC pozostaje dłuuuugo w organizmie, jednak nie powoduje szkód. To jest minus dlatego, że można sprawdzić, że ktoś palił nawet po paru miesiącach :mellow:

Jeśli chcesz palić, bo widzisz w tym coś dobrego to pal. Jeśli robisz to tylko dla szpanu albo z namowy kolegi to nie pal.

Dla was to tylko narkotyk. Dla niektórych to... świętość :)

@edit

Aha, jeszcze jedno. Nie słuchaj frajerów, którzy piszą że Marihuana to zło, chociaż nie palili a wiedzą o niej tylko od znajomych i z internetu. Jebać Babilon :angry:

Opublikowano
I proszę mi wymienić negatywne skutki zioła ;d i pozytywne jak ma ;p

stajesz się debilem. i nie, nie ma pozytywnych skutków.

Opublikowano

Hmm, nie wiem po co to robiecie, aby się popisać ? <_<

Bo to wam nic nie da, a tylko was pogrąży w tym świństwie ..

Opublikowano
gdzie można kupić takie zioło (najsłabsze) jakiś link ?
no nie umiem znaleźć :/

Ha ha ha ha, akurat znaleźć to najmniejszy problem..

; )

Opublikowano

Z załatwieniem to nie problem, ale po co?

Ja mam już 15 lat (za miesiąc ;p) i nigdy nie jarałem zioła (ani żadnych innych dopalaczy, ani narkotyków nie brałem), nie piłem alkoholu (tylko w wieku chyba 10 lat spróbowałem fajki, wypaliłem pół i nie palę do tej pory ;]).

Możecie się śmiać, ale dla mnie to wszystko jest zdzierstwo! Alkohol? Wiem co robi z człowiekiem, własne doświadczenia w rodzinie. Zioło? Daje banie na chwilę, potem znów musimy wracać do codziennych problemów i zmartwień, a poza tym potrafię się świetnie bawić bez dodatków. A reszta to po prostu jedno wielkie zdzierstwo, wypala mózg lekko mówiąc ^^.

Evasion Masz rację, albo żeby się popisać lub przypodobać kolegom ze szkoły, z podwórka, albo po prostu z nudy (nie chcę tutaj nikogo obrazić, ale niektórzy mają za dużo, za przeproszeniem w dupie, i sięgają po to świństwo)

Mam wyłączone wyświetlanie sygnatur :3

Opublikowano

[CUT QUOTE]

DOBRA, JA JUZ NIE PALE o.O

zamiast cytować aż taki wielki fragment mogłeś go pooznaczać kolorami...

@TOP

ja nie palę, nie palilem i w najbliższej przyszłości nie zamierzam :)

a pamkę to ja mam idealną wręcz ;D

Oddajcie minusy! :(

Opublikowano

Ja za największy minus palenia zioła uważam tzw. pakmana, czyli chce ci się żreć, dużo żreć !

-------------------------------

Przy okazji wpadła mi do głowy mała anegdotka o palaczach

Jasio został przyłapany na paleniu fajek w szkolnej toalecie.

Nauczycielka prowadzi go do dyrektora, ten rozpoczyna rozmowę wychowawczą:

-Jasiu – nie możesz palić – jesteś dopiero w trzeciej klasie..

-A Lepper palił !!- przerywa Jaś,

… – No tak, ale on był pełnoletni.

12085972280505695227.png

Sygna wykonana przeze mnie <lans>

Opublikowano

Nie w tym znaczeniu że ja chodzę na imprezy z 10 latkami , lecz po prostu koło Podstawówki kręciło się parę osóbek z innymi starszymi kumplami , mam pytanie gdzie można kupić takie zioło (najsłabsze) jakiś link o.O ?

lol - najsłabsze ;x

Wszystkie używki nie rozumiem po co są. Chyba tylko dla lansu i nic więcej. Panuje taka moda żeby się narżnąć do upadłego i zadowoleni. A potem dziewczyna się dowiaduje że ten ją ruchał, tamten etc. Palenie tak samo dla lansu jak dla mnie, dobra stracisz te 25-30zł za 1g czy ile tam palisz i co dalej? Wracasz do normalnego życia i nic poza tym. Doperdalacze to już nie będę mówił bo szkoda komentować.

1306263410-U198706.png

Tą sygnaturkę wykonała Agata.

Opublikowano

17459600041441182635.jpg

12085972280505695227.png

Sygna wykonana przeze mnie <lans>

Opublikowano

Ja pierdole jak to czytam to mnie strzela...

Na chuj go straszycie ? Jeśli bedziesz bakał dzien w dzien to dziury będziesz miał ale nie jakieś kurwa OGROMNE w stylu ,ze wychodzisz z chaty a po 30 min nie wiesz co robiles... nie oszukujmy się sqn. dobra rzecz dla ludzi ogarniętych ^^ póki co idz na brona albo zostań przy tymbraku , ema

Opublikowano

17459600041441182635.jpg

Wykurwiaj z tym Anegdotami pier*olonymi , ch*jowe to jest i wykurfiaj !

@up

Mówisz i masz

futurp.jpg

nie offtopuj skurwysynie !

KUR*Y BABILOŃSKIE MAM WAS WYTRESOWAĆ ! ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...