Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

MORDERSTWO W ŻARCIE

-=MacieQ=-

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Bez jaj ,że takie coś jest na Youtube...

qsHVsoT.png

Opublikowano

Fake and Gay!

Oczywiście, że to fake.

Nie wiem jak wy możecie wierzyć, że to prawdziwe.

No kurwa nie sądze.

Widziałem wiele fejków i to mi nie wyglada na fejk, a nawet jesli to fejk to i tak zajebisty,

po czym niby sądzisz ze to fake ?

63989389769756300986.png

Opublikowano

No kurwa nie sądze.

Widziałem wiele fejków i to mi nie wyglada na fejk, a nawet jesli to fejk to i tak zajebisty,

po czym niby sądzisz ze to fake ?

po tym ,ze jak ja wciagnęło pod samochód to nie mogło jej obrócić pod lewe drzwi samochodu równo o 45 stopni,a tak obróciło

hersygna.png
Opublikowano

Dlaczego samochód wciągną ją pod siebie i nawet nie podskoczył, chociaż ona leżała za kołem? Jakim cudem stojąc po środku samochodu w czasie uderzenia, po nim jej głowa znalazła się za progiem? Musiała by zmienić pozycję. Po za tym, przy takim uderzeniu samochód by jej nie wciągnął, tylko odbiła by się od niego.

ek0nlf.png
|Postwrriter|ExModMapleStory|
By
Miyoshi.

Moze aktywnosc nie powala ale smialo mozna go nazwac wzorem dla nowych userow.Tak

Opublikowano

Kurwa , jak samochód ją pierdolną to czemu ona jest po lewej stronie ??

2 . samochód nie podskoczył .

3. co to za kurwa farba ?? gdzie człowiek ma niebieską śluz czy coś

nieregulaminowa sygna

Opublikowano

Dlaczego samochód wciągną ją pod siebie i nawet nie podskoczył, chociaż ona leżała za kołem? Jakim cudem stojąc po środku samochodu w czasie uderzenia, po nim jej głowa znalazła się za progiem? Musiała by zmienić pozycję. Po za tym, przy takim uderzeniu samochód by jej nie wciągnął, tylko odbiła by się od niego.

+1 ^^

Fejl ,ale nie spodziwewałem się takiego czegoś o.O

Specjalista
Opublikowano

Wiadomo ze filmik dla picu ;D nikt by prawdziwego zdarzenia nie umieścił na youtube ,a jesli nawet to po kilku min albo godzinach został by usunięty przez administracje.

1365526782-U231645.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...