Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Urodziny !

WSeba

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Rozwalony rower z masą luzów który kosztował ok 2000zł w sklepie jeździ lepiej niż nówka za 700zł.

Dobrym wyborem był by Kross Level A2 Deore XT, na hydraulicznych tarczówkach :>

Ten był by idealny:

http://archiwumallegro.pl/kross_level_a2_17_deore_xt_super_gratis_zobacz-1564501210.html

Niestety, trudny dostęp. Patrz dokładnie na tym osprzęcie, bo jest dużo wersji.

@2xUP

Po co ma się tego uczyć?

//Zakaz gifów-Dektored

Opublikowano

I jak upolowałeś w końcu jakiś rowerek ;P !!! ???

Oczywiście :D

Mój rowerek to

Author Basic 2010 za 1499 zł !

Gwarancja 2 lata i + 3 na rame :D

I jak ?

Mądry wybór ? (Lidl)

Opublikowano

Oczywiście :D

Mój rowerek to

Author Basic 2010 za 1499 zł !

Gwarancja 2 lata i + 3 na rame :D

I jak ?

Mądry wybór ? (Lidl)

Pewnie , że mądry wybór ;D Author Basic dobrze i długo Ci posłuży !!!

Tylko się teraz nie połam xDDDDD

Opublikowano

Do sklepu w którym to kupiłem :D

Za 300 km trzeba na przegląd jechać !

Muszę pochylić siodełko w przód bo "boli" :D

A i mam pytanie bo ma trochę grube opony da się np kupić 2 razy chudsze ? (są grube/szerokie :D)

Chodzi oto czy nie będzie się jakoś sprzeczało z rowerem pod względem technicznym nie wyglądu bo to to wiem :D

Że np jak jadę w las to sobie założę grube a jak wiem że będzie ulica to chudsze ?

(Nie wiem czy tak się robi w rowerach czy każdy ma tylko taki rodzaj opon i on jest do lasu na grubych i chudszych się nie da)

Noooo... kurde wiecie o co chodzi ?!? :D

Opublikowano

Nie zaśpiewam Ci sto lat.

Kup sobie narzędzie do robienia waty cukrowej i załóż sobie pojemnik na głowie.

To może Ci zaśpiewam...

zdjecie,600,7655,20071209,wyciagniety-lancuch-skladak.jpg

Ten bedzie idealny.

Edit: Znalazlem jeszcze 1 model ale to taki dla bardziej zaawansowanych...

Custom_Beach_Bike.jpg

Wiecie ze nie jesteście zabawni ?

@TOPIC

Kup sobie taki rower jaki chcesz. Osobiście nie wydałbym takiej kasy na rower. Ale nie pytaj się tych no-life'ów. Ich nie stać na taki rower więc piszą głupie posty .

Powodzenia i pozdro ;)

63989389769756300986.png

Opublikowano

Jak będą pasować do obręczy, to można - ale po co? Szkoda kasy i czasu, poza tym narażasz się na uszkodzenie opony/dętki/obręczy przy nieumiejętnej zmianie :>

Pokaż jakie masz teraz te koła, aż tak ci przeszkadzają?

//Zakaz gifów-Dektored

Opublikowano

A i mam pytanie bo ma trochę grube opony da się np kupić 2 razy chudsze ? (są grube/szerokie :D)

Chodzi oto czy nie będzie się jakoś sprzeczało z rowerem pod względem technicznym nie wyglądu bo to to wiem :D

Że np jak jadę w las to sobie założę grube a jak wiem że będzie ulica to chudsze ?

(Nie wiem czy tak się robi w rowerach czy każdy ma tylko taki rodzaj opon i on jest do lasu na grubych i chudszych się nie da)

Takim rowerem to tylko do lasu ;P Jak chcesz szlifować po ulicy to kup składaka ;D

A tak poważnie to nie polecam zmiany kół , opon itp. te które teraz masz są typowe dla tego rodzaju rowerów i nie ma co kombinować ;P w lesie wymiatają natomiast jeździć po ulicy to lipa straszna ale cóż musisz to jakoś przeboleć ;P

Pozdrawiam Kajtek89xD ......

Opublikowano

Witam ! Do autora tematu : Polecam ci rower Kross Sign DS 1 lub 2 , lecz ogólnie lepiej jest rower składać ! :) (chodzi mi o kupowanie ramy , dampera etc.) i złożenie w całość.

Dla ty którzy lekceważą ten piękny sport (downhill , freeride etc.) Proszę o obejrzenie tych filmików : (Zwykły rower takiej jazdy by nie wytrzymał gwarantuje to wam....)

http://www.youtube.com/watch?v=Sl-jetP9xJQ&feature=fvst

Opublikowano

2 razy chudszej nie będzie :D

Opony możesz zmieniać kiedy tylko chcesz (tak samo jak i inne części). Myślę, że najwęższa opona jaka by pasowała to (1.5) albo (1.75). Jeśli chcesz jeździć po drodze to najlepiej tego typu:

http://allegro.pl/opona-cst-miejska-mtb-c-1393-26-x-1-5-slick-kalisz-i1649665611.html

http://allegro.pl/1b1-opona-kenda-26-x-1-75-k935-k-935-khan-i1650529629.html

Opublikowano

@Odświeżając

Mam opony chyba 26 ale nie wiem gdzie to sprawdzić :D

(Wiem że na oponach :D, ale nie wiem gdzie, jest tam tyle tych numerków i nazw że nie wiem na co patrzeć :D)

Opublikowano

@Odświeżając

Prosił bym o usunięcie wcześniejszych Odświeżeń bo czyje się źle że nabiłem tyle postów :/

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...