Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Urodziny !

WSeba

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam urodziny ! :D

Jaki rower do 1,500 kupić ?

Wzrost : 175 cm

Waga : 75 kg

Przeznaczenie : Jeżdżenie po lasach, dziurach, rajdach 100 km (ścieżkami polnymi z DUŻYMI dziurami, po piachu i ziemi).

Rower : Ma mieć dobry (W cenowym znaczeniu :D (jak na 1,500 zl)) osprzęt, dobre hamulce, i jakiś dobry amortyzator z PRZODU !

Proponowane w sklepie : Merida MATTS (nie zapisałem czy 20D czy 40D -.-), CODE (jakoś tak) Follow (ten taki jakiś za 1099 zl), Author Basic 2010, Heksagon v3-4-6

Rama : (Facet w sklepie mówił że) 21 :D

Dla was : Proszę nie piszcie ja nie dał bym tyle na rower itd. 1,5k to mało/średnio jak na dobry rower :D, prosił bym was też o przemyślenie odp i napisanie wybranego produktu i uzasadnienie, BARDZO mi zależy na rowerze :D, szukam opinii znających się chodź by trochę na tym !

@Edit

Prosił bym kogoś o zmienienie podtytułu na "Zobacz - pomóż mi wybrać prezent/rower !!!"

Opublikowano

Co wy kurwa z tymi drogimi rowerami tu wyskakujecie... Kup sobie rower po 800zł. Ja se za tyle kupiłem i trzyma się przez dwa lata. Cały sprzęt ma itd. "nawet skoczyłem nim przez wodospad niagara- ja sie rozjebałem, a rower błyszczy".

userh.png

25860740.png

Specjalista
Opublikowano

Kup sobie używanego Crossa a nie rower do 1.500zl nie wiem kogo by pojebało ,aby tyle kasy wydac na głupi rower.A jak sie tak napalileś na rower to mozesz kupic do 200zl zajebistego jak sie chce to sie znajdzie.

1365526782-U231645.png

Opublikowano

Nie zaśpiewam Ci sto lat.

Kup sobie narzędzie do robienia waty cukrowej i załóż sobie pojemnik na głowie.

To może Ci zaśpiewam...

g0Tef.jpg

Opublikowano

Mówisz że chcesz wyczynowy rower jakiś za 1500zł ;D oj ciężko będzie coś znaleźć ;P !!!

Najlepsze tego typu rowerki to Mongoose ale okropnie drogie ;D

Mongoose Tyax Comp XL ten by się sprawdził na 100% ale nie wiem ile aktualnie kosztuje , zawsze możesz zahaczyć o allegro i kupić zajebistą używkę w cenie w której chcesz kupić ...

I wszystkie baty które się śmieją to nie wiedzą co to mieć zajawkę na rowerek ;) Stać go to niech sobie kupi nawet za 100tyś zł szprychy do roweru jakieś złote ;]

Opublikowano

1,5 tysiaka za rower... Ja mam już 4 lata Horizon Crazy za 500 złotych i bardzo dobrze się na nim jeździ zarówno po lasach jak i po kamieniach, asfalcie. Jeszcze nigdy nic mi się w nim nie zepsuło mimo ,że wywróciłem się już nie raz.

qsHVsoT.png

Opublikowano

Popre UP`a w 100% na prawdę godny swojej ceny :P

Nie no tak serio to 1oo Lat ale rower za 1.500 ?! Albo chcesz zaszpanować że masz cash, albo żebyśmy Ci życzenia składali lub coś w główce nie tak.

Za tyle siana to poleć samolotem gdzieś w pizdu :P

p4xypnxhyuzdgkoq6evu.png

by

Daxer92/GalactiX - świetne :p

Opublikowano

Jemu chodzi o tego typu jazdę na rowerze i gwarantuję wam , że rower za 500 zł wytrzyma może z 2 takie przejażdżki ;]

Gość MaxAnnihilator
Opublikowano

Nie szpanoj kolo za bardzo tym.

Ale jak wolisz.

Patrz :

1.Moze masz jakis szacun dla tego.

2.A jak ci go ukradna ??

Pff...

Nie znajdzie sie ?

Kup se rame ze zlomu , zmodyfikuj max.500 zl.

A reszte na dz**ki ... znaczy inne rzeczy :D

Opublikowano

Dzięki za odp ale widzę ze jak narazie to gadać o rowerze mogę tylko z Kajtusiem :(

Dobry rower zaczyna się od 1000 - 1200 zł jeździcie na swoich jak mówicie za 600 - 700 i macie racje JEŻDŻĄ :D ale poczuli byście różnicę na taki rowerku za 1,5k przerzutki/manetki Alivio/Acera coś z porządniejszych firm :D

Ale dzięki za od może kiedyś się o tym przekonam że dobry przepraszam drogi rower to nie jest aż taki dobry wybór :D

Zgodzę sięz jednym :

A jak ci go ukradną ?

To prawda jest ogromne prawdopodobieństwo ale jak ktoś dba o rower i nie rzuca go przed sklepem żeby kupić picie :D

(Nie obrażam nikogo (chyba) (a jak tak to przepraszam))

Można zamknąć temat ! jednak nie :D

Dzięki za wypowiedzi !

Przepraszam za literówki :D

@Down

A to nie przypadkiem rower za 600 zl ? :D w końcu wytrzymał aż 10 lat :D

Opublikowano

Kumpel ma 10 letni rower i się trzyma bardzo dobrze tylko że jego tatuś kupił go za 3 tys z zamiłowania do terenów. I zapięcie ma na udźwig 10 ton. Ale rowerek muszę powiedzieć że bardzo fajny i miło się jeździ po zboczach itp.

Opublikowano

Ja już się nie wypowiadam na te tematy ... następny gość który boi się jeździć na motorze ??

weź se kup rower do 700 zł max a nie .. 1,5 koła kupisz sobie skuterka ... albo crossa ... ehhh 1,5 koła za rower za chuja bym nie dał

nieregulaminowa sygna

Opublikowano

A ja osobiście bym wolał dać te 1,5 koła za rower niż za tani skuter. Jakoś bardziej mnie to jara.

Opublikowano

Dobry rower zaczyna się od 1000 - 1200 zł

Yhym to ja też swój kupiłem za 700 i wystawie go na allegro za 1500 i co wtedy stanie się lepszy ?...

p4xypnxhyuzdgkoq6evu.png

by

Daxer92/GalactiX - świetne :p

Opublikowano

Giant / Boulder Trail Disc polecam mam go już rok jezdze intensywnie po lasach i sciezkach a nawet na rampach i nic sie nie dzieje... nadaje się do wszystkiego ;)

Old and retired gamer WarRock.

Opublikowano

Widze, ze wiekszosc osob nie ma pojecia czym rozni sie rower za 500zl od roweru za 5000zl.. Chodzi o klase czesci (im wyzsza, tym wygodniej sie jezdzi). WieĂÂc to, ze ma sie rower za 1500zl nie jest zadnym szpanem. Jezdzilem na rowerach za 500, 1000, 3000, 7000, 17000zl, wiec wiem na czym polega roznica.

@top: rowery za ok. 1,5 tys.niewiele sie roznia ale ja polecam cos z krossa np. A2 albo a4 jesli bylby rozmiar.

@down: pisalem z telefonu :D

Opublikowano

Widze, Ĺźe wiÄkszoĹÄ osĂłb nie ma pojÄcia czym róşni siÄ rower za 500zĹ od roweru za 5000zĹ... Chodzi o klasÄ czÄĹci (im wyĹźsza, tym wygodniej siÄ jeĹşdzi). WiÄc to, Ĺźe ma siÄ rower za 1500zĹ nie jest Ĺźadnym szpanem. JeĹşdziĹem na rowerach za 500, 1000, 3000, 7000, 17000, wiÄc wiem na czym polega róşnica.

@top: rowery za ok. 1,5 tys.niewiele siÄ róşniÄ ale ja polecam coĹ z krossa np. A2 albo a4 jeĹli byĹby rozmiar.

Tłumacz:

Widzę, że większość osób nie ma pojęcia czym się róźni rower za 500zł od roweru za 5000zł... Chodzi o klasę części (im wyższa, tym wygodniej się jeździ). Więc to, że ma się rower za 1500zł nie jest żadnym szapenm.

@top rowery za ok. 1,5tys niewiele się róźnią ale ja polecam coś z krossa np. A2 albo a4 jeśli byłby rozmiar.

Opublikowano

Najlepszego, chociaż się spóźniłem :P :P :P

Kup rolki, resztę wydaj na Zielsko i Browara ;)

Hehe dobry pomysł z tym , że dobre rolki też z 1500 zł kosztują ;P

Opublikowano

@2UP

Reszte na zielsko , zgadzam się z tym

MTB DO LASU ! kup sobie lepiej bete na street lub w dircie i koszty zmniejszą się odrazu ... moim zdaniem BMX jest lepszy bo co to za frajda zjechać z górki...

naucz się bara w MTB lub whipa to Cię poprę póki co ... WON Z MTB

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...