Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

BOT do bonów poszukuje

Zi0mi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Poszukuje bota do bonów(błyskotek) w grze Seafight. I drodzy użytkownicy czy ktoś ma takiego bota? Chodzi o to by zbierał nowe błyskotki i robił to sprawnie. Z góry dziękuje

Opublikowano

Ogólnie mówiąc to nie mam konta na seafight ponieważ posprzedawałem ,ale przyłączam się do prośby "że jeżeli ktoś posiada jakiegoś bardzo dobrego botka niech podrzuci tu na forum" :)

Ziomi tu masz linka do mojego tematu z botem od iNk ( według mnie zbiera malinowo ale sam oblookaj)

LINK Seafight BOT - iNk B)

Jeżeli uważasz że moja wypowiedź była:

*zrozumiała

*pomocna

*przydatna

Oraz że moje tematy są dobre , jesteś w stanie z nich coś wyczytać oraz ,że pomogły rozwiązać Twój problem to:

Daj tego PLUSA ;)

Niby nic, ale motywuje do dalszej pracy

Opublikowano

Działa , działa i nie gadaj tak bo chcesz wcisnąć ludziom bota , niby przerobionego itp który tak na prawdę jest za FREEEEE :P

Nie kupujcie bota od KRISA bo to zwykłą ściema :) ten bot jest za freee.

*zrozumiała

*pomocna

*przydatna

Oraz że moje tematy są dobre , jesteś w stanie z nich coś wyczytać oraz ,że pomogły rozwiązać Twój problem to:

Daj tego PLUSA ;)

Opublikowano

Dokładnie a ten bot od iNK Działa tylko ze na te stare bony ale ogólnie ejst spoko

Dokładnie a ten bot od iNK Działa tylko ze na te stare bony ale ogólnie ejst spoko

Pomogłem daj +

Opublikowano

już nie mam bo nie działa ;/ ale i tak kiedyś to był najlepszy SFbot ;)

No widzisz nie działa, a teraz pomyśl o ludziach którym sprzedałęś tego bota co jest za freee, czuja rozczarowanie i jak by chcieli to na policje ii zgłoszenie że sprzedajesz darmowy program ... bez licencji, pozwolenia od autora , który po tygodniu przestał działać.

*zrozumiała

*pomocna

*przydatna

Daj tego PLUSA ;)

Opublikowano

No widzisz nie działa, a teraz pomyśl o ludziach którym sprzedałęś tego bota co jest za freee, czuja rozczarowanie i jak by chcieli to na policje ii zgłoszenie że sprzedajesz darmowy program ... bez licencji, pozwolenia od autora , który po tygodniu przestał działać.

dobra już się nie mądrzyj! ;)

Opublikowano

po pierwsze śmieciu pieprzony nie mam 14 lat! a po drugie chyba ty nie masz kasy , zarabiam tylko na tych botach kasę ktorą i tak przeznaczam na gre bo własnych zarobionych pięniędzy to na gre nie wydaje ...!

• 1 rok później...
Opublikowano

Witam mam dobrego Bota do seafight zbiera blyskotki nowe nawet te w ksztalcie dyni , bije npc,reperuje sie atakuje innych gdy jest atakowany zainsteresowani prosze pisac na gg 4905117

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...