Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Seafight BOT - NEW

Pedro^^

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam B)

Widziałem na aukcjach pewnego portalu bota za cene 10 zł... poszperałem troszke po sieci i znalazłem tego bota.

Bot jest darmowy ale kretyni go sprzedają... :(

Oto link do bota.

SF BOT

Chyba bedziecie musieli sie zarejsetrować ale to pare sekund.

Jeżeli ktoś może niech go przeskanuje na tych portalach, bo ja próbowałem ale ładuje, ładuje i ładuje. Mam za mały upload.

Jeżeli uważasz że moja wypowiedź była:

*zrozumiała

*pomocna

*przydatna

Oraz że moje tematy są dobre , jesteś w stanie z nich coś wyczytać oraz ,że pomogły rozwiązać Twój problem to:

Daj tego PLUSA ;)

Niby nic, ale motywuje do dalszej pracy

• Odpowiedzi 67
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Własnie zobaczyłem :O Kurcze InK mógłby zrobić takiego co zbiera tylko błyski... za free, juz bez bicia potwórków.. :)

4FUN xD

*zrozumiała

*pomocna

*przydatna

Oraz że moje tematy są dobre , jesteś w stanie z nich coś wyczytać oraz ,że pomogły rozwiązać Twój problem to:

Daj tego PLUSA ;)

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Witam

Oto nowy bot InK :rolleyes:

Zbiera błyski całkiem dobrze, nie ma co narzekać , zbierałem na 1 lvl :P dla sprawdzenia i jest nieźle biorąc pod uwagę ilu ludzi pływa po jedynkach.

Po pobraniu bota trzeba najpierw zarejestrować się na forum.

FORUM iNk

Gdy już wypakujemy bota do jakiegoś folderu , wpisujemy w 2 rubryki swoje hasło i login do forum z iNk , gdy wszytko działa wypełniamy rubrykę "settings" i klikamy później start.

bocik_hessasq.jpg

Aplikacja jest 100% czysta , oczywiscie na forum które podałem wyżej znajdziemy również inne dodatki do seafight.

LINK: Seafight iNk BOT New!!

Pozdrawiam. :)

Jeżeli pomogłem to zostaw po sobie plusika ;)

*zrozumiała

*pomocna

*przydatna

Daj tego PLUSA ;)

Opublikowano

jak garsz na polsak global 2 to pl2!Bo ten bot nie zbiera wszystkich bonów bo sprawdzałem tylko te stare!!

A na wszystkie bony posiadasz bota?

Opublikowano

Hmm do pergów zobacz sobie tego scara

LINK: Bonus Map BOT

Nie mam pojęcia czy bije na tych nowych pergach, i czy na zasięg gdyż nie posiadam konta :(

*zrozumiała

*pomocna

*przydatna

Daj tego PLUSA ;)

Opublikowano

Pedro tego to ja mam :)

Bardzo fajnie, :rolleyes: przynajmniej ja staram sie tego bota wystawić na forum do pobrania dla wszytkich , a nie tak jak ty sprzedajesz nie swojego bota za karte do orange który tak naprawdę jest za freeee. Ale jak już jestes naciągaczem to nim pozostaniesz... <_<

*zrozumiała

*pomocna

*przydatna

Daj tego PLUSA ;)

Opublikowano

Bardzo fajnie, :rolleyes: przynajmniej ja staram sie tego bota wystawić na forum do pobrania dla wszytkich , a nie tak jak ty sprzedajesz nie swojego bota za karte do orange który tak naprawdę jest za freeee. Ale jak już jestes naciągaczem to nim pozostaniesz... <_<

no i co z tego jak komuś nie chce się szukać to niech płaci.., Ja jak czegoś nie mogę znaleźć to też kupuje ;d

Opublikowano

Ale ty kłamiesz po

1. Nie mówisz ze to jest Geniush Exim

2.Kłamiesz ze on zbiera wszystkie bony.l

3.I mowisz ze kupiłes licencje.

4.I zobaczysz ze wrescie cie ktoś zglosi

Mój kolega sprzedawał darmowy program po 5 zł i go zgłosili na policje i siedzi teraz na 9 miesięcy w pace!!!

Pomogłem daj +

Opublikowano

Wiesz Krisss , nie chce ci mówić ale są osoby co chcą cię przypucować :) bedzie zgłoszenie do Bp , z postami , wiadomosciami gg :unsure: a wiadomo ze bedziesz się wypierał tym ze ten nick z forum to nie twój , przypadkowy, podszywasz się pod krissa, ale sprawdzą twoje konto, pod względem zbierania błyskotek i robienia pergaminów bo jak sam pisałeś do jednej osoby

"" Krzysiek

2011-06-10 13:58:51

heh , u mnie na głównym dużo nie pływa , tylko więcej na tym bocie do perg" :P

Więc na pewno cię sprawdzą , bo wiadomo ranga sama się nie utrzyma a PD trzeba klepać 24/24

Pozdrawiam botku ,haha B)

*zrozumiała

*pomocna

*przydatna

Daj tego PLUSA ;)

Opublikowano

Mam pomysła jak by mozna było zrobić botka na wszystkie błyski

1.Potrzebny poszukiwacz skarbów.

2.bot by nie szukam migajaćych na mapie kolorów tylko na mini mapie szukał zóltych kropek.

3.Ale oto chodzi ze teraz największy problem przydal by sie ktoskto umiał by zrobić takiego bota lub przerobić jakis skrypt lub program!!

Pomogłem daj +

Opublikowano

Mam pomysła jak by mozna było zrobić botka na wszystkie błyski

1.Potrzebny poszukiwacz skarbów.

2.bot by nie szukam migajaćych na mapie kolorów tylko na mini mapie szukał zóltych kropek.

3.Ale oto chodzi ze teraz największy problem przydal by sie ktoskto umiał by zrobić takiego bota lub przerobić jakis skrypt lub program!!

Widziałem gdzieś takiego bota, niestety nie potrafił dobrze "celować" w błyskotki na mapie morza. Wszytko lądowało o 2-3 pola obok...

Opublikowano

hm..wszystko gra do momentu gdy wpiszę w settings login i hasło z gry, ( serwwer "pl1" bez żadnych spacji jak rozumiem) save , zamykam krzyżykiem i daję start, zaczyna się logowania i kupa: login failed chociaż normalnie do gry w ten sposób wchodzi. ma ktoś taki problem. próbowałem nawet nowe konto założyć żeby sprawdzić i to samo

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...