Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jaki macie dobry i sprawdzony sposób na zrzucenie kilogramów w wakacje?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Po chuju fest porada ;] a sam ma miesiąc z życia na forum wyjęte <lol2>

Z rana sobie biegaj , a wieczorem proponuję basen , jedz 5-8 razy dziennie tylko bardzo mało i pij ogromne ilości wody mineralnej obojętnie jakiej ;)

Pozdrawiam i życzę powodzenia w tym twoim postanowieniu ;D a jak się uda to pociśnij jakoś ładnie braciszka xD

Jezeli myslisz ze to co pisze '' czas online '' to czas podany rzeczywiscie to jestes zajebisty. Po 1 wejdziesz raz na MPC na 5 minut wyjdziesz ze strony bez wylogowywania sie i nalicza ci 1h+ wiec o co kurwa kaman ? Nawet jakbym siedzial to 24dni to nigdy nie bylem grubasem bo trenuje codziennie i takie pacholki jak ty ktore mnie nie znaja i nigdy mnie nie widzialy raczej powinny siedziec cicho : )

Pół godziny temu wróciłem z 1 biegu. Było ciężko wstać z łóżka ale się przełamałem. Przebiegłem ok. 3 km, spociłem się jak świnka ale na ogół to podejmę się tego i jeszcze dziś o 18:00 idę biegać. Mam nadzieje że nie zabraknie mi tchu i motywacji do dalszego postępowania.;)

Dobrze ze masz motywacje do biegania ; d pomysl sobie ze po tym wszystkim czeka na ciebie cos przyjemnego ; d albo poprostu zwyciestwo ; d

Specjalista
Opublikowano

Ćwicz biegaj mało jedz mam na myśli mniej tłustego , możesz jeszcze wybrać się na jezioro i pływać.

1365526782-U231645.png

Opublikowano

Cześć, ja mam 14 lat ważę 73 kg i mam 165 wzrostu. Brzuszek mam troche odstający ale mniejsza o to. Mam brata który ma 20 lat. Już z nim nie wytrzymam, on 12h siedzi przed telewizorem z laptopem na kolanach i tylko je i sra za przeproszeniem... Jest gruby, ok. 175 wzrostu i 110 kg wagi. Roztepy na brzuchu ma duze, ja nie mam. Wyzywa mnie od grubasow a jak ja mu powiem cos to on zaslania sie faktem ze w moim wieku na pewno tyle nie wazyl i byl chudszy.

Chce go zagiąć troche aby przestal mi dokuczac bo to wkurzajace...

Polecicie mi jakis dobry sposob jakby schudnac na wakacje ok. 3-7 kg? Odpadaja rzeczy kosztowne bo ja nie mam zbytnio kasy.. A motywacji mam bardzo wiele i podejme sie dosc ciezkiej proby nawet jezeli mialo to mnie zameczyc na smierc.. Pomozcie bo nie wytrzymam z nim psychicznie ani chwili dluzej. Jak schudne to nie bedzie mial pretekstu by na mnie najezdzac i wtedy ja go zgasze :)

masturbuj sie wiecej, schudniesz.

Opublikowano

Sprawdzony sposób od wieków to :

- MNIEJ ŻREĆ !

- ZDROWO SIĘ ODŻYWIAĆ ! ( zero fast foodów, napoi słodzonych sztucznie, gazowanych oranzad, coca coli, słodyczy też unikać . Cukierki i czekolady to chemia :) . Najlepiej jeść jak najmniej słodkości.)

- DUŻO RUCHU !

jqeuR.png

Opublikowano

Jezeli myslisz ze to co pisze '' czas online '' to czas podany rzeczywiscie to jestes zajebisty. Po 1 wejdziesz raz na MPC na 5 minut wyjdziesz ze strony bez wylogowywania sie i nalicza ci 1h+ wiec o co kurwa kaman ? Nawet jakbym siedzial to 24dni to nigdy nie bylem grubasem bo trenuje codziennie i takie pacholki jak ty ktore mnie nie znaja i nigdy mnie nie widzialy raczej powinny siedziec cicho : )

Oj chłopcze chłopcze jesteś tak zajebisty że aż ociekasz zajebistością ;) I czytaj ze zrozumieniem 'tumanie' bo ja nie muszę Cię oglądać , ponieważ wcale nie oceniam twojego wyglądu , a twe śmieszne porady ....

Do Pana który się odchudza ---> Gratuluję ;P i mam nadzieje że nie zrezygnuje Pan po 2-3 dniach tak jak to zwykle ludzie robią ;D

Opublikowano

IDŹ DO DIETETYKA JA PIERDOLE TO JEST FORUM O CZITACH PRZYPOMINAM

MPC Forum - Cheaty, Boty, Bugi, Hacki do gier online» Forum Ogólne» Pogaduszki

Pogaduszki...

Pogaduszki.

POGADUSZKI

Opublikowano

Dieta dukana, w miesiąc schudniesz 10 kg, nic nie robisz a chudniesz, jesz tylko białe mięso, więcej to sobie poczytaj, możesz dodać do tego wysiłek fizyczny i wziuum waga spadnie w tydzień 5 kg

||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||

76561198014515809.png

||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||

Opublikowano

Zależy też od organizmu.

Ja w 2 tygodnie słuchdłem 3 kilo.

Nie jadłem kolacji, a robiłem brzuszki, rano i wieczorem. Na dwór rzadko wychodziłem.

Nie było ciężko, bo motywacja się wzięła z piosenki, oraz z chęci bycia wysokim kościstym mężczyzną.

Zapomniałem dodać.

ZERO SŁODYCZY, I TŁUSTYCH RZECZY.

54823f353119c_-_mcx-lorde-straight-hair-

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...