Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zdacie czy nie?

Vixerie

Zdasz?  

130 użytkowników zagłosowało

1. 1. Zdasz?

• Tak
      115
    • Nie
      15

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 94
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano
xD bez urazy, ale widzę że większość tutaj to kujony, średnia 4-5 mówi za siebie. Ja nie zdałem, ponieważ biłem rekordy w wagarach i ze wszystkich przedmiotów miałem 1, więc w rezultacie wyjebali mnie ze szkoły :D

Zbieram + i 5

Opublikowano

@up

Jak ktoś ma wysoką średnia, to nie znaczy, że od razu kujon -_-.

Ja zdam, nie wiem, jaka średnia, ale coś w okolicach 4.1. Bardzo rzadko się uczyłem.

24g95xl.png

by

Baksiu

Opublikowano

Też zdam i jak kolega wyżej będe to świętował ze znajomymi którzy też zdali :D

Opublikowano

Zdam. Dziś początek trzydniowej imprezy :D Nie ma to jak "elitarna" młodzież z "elitarnego" gimnazjum :D

LifeSro

FusionRoad

Opublikowano

zdam zdam :) 3 Polski , 3 , religia , 2 matma , 2 niemiecki , 2 plastyka 3, biologia , 3 angielski ,3 fizyka , 3 , chemia , 3 geografia ,3 wos , 3 historia , 4 wf , i to wszystko^^

Opublikowano

Hmm szczerze ? Nie wiem :P

Mam problem z biologią bo testów nie pisałem, a teraz do szkoły nie chodze i nie wiem xD ale to jedyny przedmiot który jest nie halo

sygnatura_old.png

| 2x Kidmod | Exmoderator | ExMPC Media Team | 3x Combat Arms Private | Banned | ExMPC Modder Team | Blue Member |

Opublikowano

xD bez urazy, ale widzę że większość tutaj to kujony, średnia 4-5 mówi za siebie. Ja nie zdałem, ponieważ biłem rekordy w wagarach i ze wszystkich przedmiotów miałem 1, więc w rezultacie wyjebali mnie ze szkoły :D

Miłego sprzątania ulic za 10lat. :)

1377531174-U173186.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...