Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zdacie czy nie?

Vixerie

Zdasz?  

130 użytkowników zagłosowało

1. 1. Zdasz?

• Tak
      115
    • Nie
      15

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 94
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ja mam trochę przejebane, bo dostałem się do szkoły do której nie chciałem chodzić i opierdalałem się cały rok i teraz mam taki pretekst, że czy zdam, czy nie to i tak będę chodził od I klasy do technikum (tak se wybrałem), czyli ogólnie rok stracony. Ale nic, jeszcze w życiu dużo błędów się popełni.

Opublikowano

Ja również zdam ;) Będę miał pasek (śr. 4,85, 2 gim). Cieszę się z tego, bo osiągnąłem to czego chciałem od 4 klasy podstawówki.

Jednak powiem wam, że średnia nie jest ważna, tak samo oceny. Liczy się to jak myślimy, czy potrafimy logicznie myśleć, jak przykładamy się do nauki. Ja na przykład mało się uczę, a mam dość dobre oceny ;) Inni będą się na maksa starać a będę mieli jedynie tróje i dwóje, ale starają się i to się liczy. Inni znowu będą mieli również dwóje i tróje, ale nic nie będą robić, chodź mogli by mieć same 5.

Sam się o tym przekonałem. W podstawówce u mnie pół klasy miało średnią 4,75+(większość dziewczyny). Jacy oni wielcy byli, że mają pasek, a ja miałem tylko 4.5, a teraz? Spadli do średniej 2.3, 3 maks 4. I czy oceny mają znaczenie?

Mam wyłączone wyświetlanie sygnatur :3

Gość MaxAnnihilator
Opublikowano

Bez problemowo zdaje.

Nawet zadnej dwoji nie bd :D

Opublikowano

Zadam, fuksem ;] Fizyka grozo, babka mi się śniła przez 3 noce ... Ona a ja stoję i zdaje jej fize... Masakra

43350240.png Jeśli zasługuje to daj mi + jeśli jednak zasłużyłem na - to daj go...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...