Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nawalałem cały czas na wolnym pvp i zmieniła mi się ranga na nieuczciwy.Słyszałem, że aby ją zmienić trzeba expić. Chciałbym się zapytać ile to będzie trwało i czy mogę toczyć pojedynki na pokojowym pvp? Będzie plus lub minus jak kto woli. :D

Opublikowano

Kup sobie łzę bogini, lub certyfikat wojownika?

Jakoś tak.

I wtedy to załóż i idź expić.

Ranga będzie Ci dużo szybciej lecieć, a ile będziesz zbijać zależy ile masz rangi na -

A, i uważaj na ludzi którzy będą Cie bić. ; >

Opublikowano

Kup Plaszcz uciekiniera i idz expic, a jak ktos bd chcial Cie atakowac to ja zalozysz. Ranga leci w zaleznosci jakie mobbki bijesz i jakie sa ustawienia serwera.

Opublikowano

Dołącze się do propozycji up. Tylko nie kupuj fasolki zen. Dodaje tylko 500 rangi a w miarę jest droga. Ja tam z symbolem króla przepowiedni i rękawica króla przepowiedni czy jakoś tak szybko zbiłem -10k.

sygnatura niezgodna z regulaminem forum mpc rozdział II pkt. 7

Opublikowano

Kup sobie łzę bogini, lub certyfikat wojownika?

Jakoś tak.

I wtedy to załóż i idź expić.

Ranga będzie Ci dużo szybciej lecieć, a ile będziesz zbijać zależy ile masz rangi na -

A, i uważaj na ludzi którzy będą Cie bić. ; >

Nie wiesz ? Nie pisz.

Kup rękawice która przepowiedni i symbol króla przepowiedni i idź expić lub jak Cie stać fasolki zen.

Tutaj cytaty działania tych przedmiotów z wiki.

• Symbol działa na dwa sposoby:

1. Jeśli gracz posiada pozytywną rangę, wtedy otrzymuje dwukrotnie większą ilość punktów rangi podczas stania postaci w bezruchu. 2. Jeśli gracz posiada negatywną rangę, wówczas ranga rośnie 4 razy szybciej, lecz tylko wtedy, gdy nasza postać stoi w bezruchu.

Rękawica sprawia, że ranga rośnie 2 razy szybciej tylko podczas bicia potworów. Czas trwania jest odmierzany tylko, gdy rękawica jest założona.

Opublikowano

Mozesz kupic fasolke zen, albo wylowic itemki takie jak rekawice przepowiedni. Wtedy ranga bedzie szybciej rosla. Mozesz tez w is kupic cos takiego, co daje Ci range na 0. Innaczej inny Cie beda caly czas lac

;)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...