Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Longju-Poland [Dedyk]

SkaNerQ

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A reset postaci wiąże się z odejściem topki, dlatego zaproponowałem żeby chociaż itemy zostały, skoro tak ludziom bardzoo zależy na topce.

POSZUKUJE POLSKIEGO DEDYKA METIN2, EXP RATY: ok. 300%. BEZ SZÓSTYCH SKILLI DLA WOJA, NINJI; MAŁA ILOSC EPICKÓW; MAX. LVL 99-125!

• Odpowiedzi 78
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

To czemu każdy kto nie chce tutaj grac, podaje powód, w ranku jest 100lvl? Może się zamienimy co? Pograj na serwerze ponad 2 tygodnie, wbij 100lvl i niech Ci wszystko usuną, bo reaktywacja to reaktywacja. Z 1800 kont zrobi się 200, a online będzie max. tylu co po 1 offie serwera, czyli do 50. Niech The robi jak twierdzi. Mi to lata i tak serwer daleko nie zajdzie z takim zaangażowaniem GA, który nie potrafi ślubu do dziś naprawic.

Edit: Jak już chce robic ten reset to może niech już go zrobi. Jestem ciekaw ile ludzi będzie tam grało.

POSZUKUJE POLSKIEGO DEDYKA METIN2, EXP RATY: ok. 300%. BEZ SZÓSTYCH SKILLI DLA WOJA, NINJI; MAŁA ILOSC EPICKÓW; MAX. LVL 99-125!

Opublikowano

Nom dokładnie ludzie patrzą odrazu w Topkę i widzą graczy po 100lvl i rezygnują więc bez resetu się nie obejdzie (oczywiście jak ma grać więcej ludzi) .

Opublikowano

Wy jesteście chorzy. Macie coś z baniami i idzcie się leczyć. Jak jesteście tacy płytcy i zależy wam tylko na Top`ce to pozdrawiam i radzę sobie kupić coś na głowę. Dziecinki topka to nie wszystko. A ze jest 100 lvl w ranku to co? Nie można już grać? BO jest 100 lvl o JEZUNIU MAMUNIU! Pewnie to jakiś nolife co myśli ze jest fajny bo ma 100 lvl i gra 20/24. A w pvp to pewnie lama i tyle. Nie umiecie sie wybić na serwie gdzie nie ma 6/7 bonu i tych za przeproszeniem pojebanych epików od HER DEUSTCHALNDÓW. Jak tak to serwer nie dla was idzcie sobie grać gdzie indziej gdzieś gdzie po 1 dniu będziecie mieli 255 lvl i całe epickie eq bo nie trzeba ulepszaczy i all jest za 0 yang. A i na takim serwerze też was będą jechać jak szmaty, bo nawet grac nie umiecie. Ja z metinem skończyłem. Wbije sobie póki nie bd miał Silkroada. Zobacze ogarne ocenie. Wielki + dla kolegi THE który zrobił serwer nie będący kolejnym zlotem fanów 6/7 bonu i epików od niemców. Po prostu Stary, Dobry Metin2.

Intel Core i5 3550 (3,3Ghz) | Gigabyte Radeon HD 7850 2GB 256 bit | MSI Z77 G43 LGA 1155 | GoodRam Play 2x4 GB 1600 CL 9 | Segate Barracuda 1TB 64 MB 7200rpm | Asus mw201u

Opublikowano

Także nie nazwałbym tego hardem. Jest to takie ciekawe Medium, ponieważ do 79lvla expi się dosc fajnie, a wyżej już się schody zaczynają robic.

Opublikowano

O widzę the przeglądasz temat zarzuć jakieś info pls.Serw 10/10 chociaż dla mnie to on jest w poziomie trudności średniawy.

Opublikowano

No to po serwerze ga pomysł na serwer miał super ,ale wykonanie i zaangażowanie w niego mu nie wyszło.

Opublikowano

Chodzi o to, że na jednej maszynie stoi i ten serwer i Alkatra, a że na Alkatrze gra pełno dzieci, to mają z niego większy zarobek, dodają nowe śmieci i nie mają czasu na ten serwer.

Opublikowano

Mi osobiście sie podobał serwer ,żeby ga zrobił ten reset napewno zarobił by więcej niż z tej alkatry ,no ale muszą być do tego chęci bo bugów było tam ostro.

Opublikowano

Nie ma go.SkaNerQ skoro jesteś założycielem tematu napisz do ga czy na pewno padł i napisz to tutaj ,żeby zamknęli temat.

Jak znacie jakiś podobny serwer ,mniej bugów podobne raty,biolog,bez 6/7 bonu proszę o pw bo nie ma takich serwerów nigdzie bo dziecko 10cio letnie sobie na nim rady nie daje i nie wysyła sms'ów.

Opublikowano

Jak zna ktoś podobny server bez tych wszystkich broni zbroi itp. z podstwowymi epikami z umiarkowanym expem podobnym do tego servera to napiszcie coś - dzięki

Opublikowano

Maliusek1

dziś, 18:04

Nie mam czasu na 2 serwery po pierwsze, a po drugie dla 20 osób nie mam zamiaru nic robić..

Wypowiedź ga nie mamy na co liczyć także dziękuję za grę miło było,poszukuję dalej serwera z itemami z pl,bez 6/7.\

Opublikowano

czego nie zrobicie czegoś podobnego do animemt2?! Luuudzie to jest proste wystarczy zrobić laskę bambusowi i odrazu wam wszystkie pliki serwerowe podrzuci. napewno gdzies je kisi.. Przeciez on za Kase z IS na anime to sobie wykupił cnote Edixa nawet !

PS. Edix jak to czytasz to wiedz że dla mnie zawsze byłeś nikim. Sprzedałeś się za doładowanie na komórke ... Myślisz że nikt nie pamięta stalki z 2x kd defa +5?

25pl1sh.jpg

Opublikowano

Wiem ,że trute od bambuska ,a zresztą nie tylko trute sprzedawał ,a the ciągle się wypierał i jakieś kity puszczał.

Opublikowano

Co z servem ? 0 info ... nie podniesie się juz ?

trochę chęci i można by sporo zarobić na tym serverze i miło spędzić czas bo server serio jednen z lepszych jakie wyszły . No , ale jak ktoś daje severowi tydzień i chce żeby grało milion osób to z góry jest spisany na niepowodzenie. Zna ktoś podobny sever bez tych badziewi typu 10000 epików 50 nowych mapi itp ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...