Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Longju-Poland [Dedyk]

SkaNerQ

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 78
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Może 10min jest off;p nie więcej ;d

The mowil ze serwer ma 2 tygodnie żeby licznik przekroczył 50osób na serwerze inaczej off,więc zabierajcie sie do pracy i reklamujcie,róbcie gameplaya czy cokolwiek ;p

Opublikowano

Jedno jest pewne, na pewno nie będziesz to Ty.. Ten serwer stał ledwie 2 tygodnie, a Ty masz problemy, jakoś innym osobom pasuję, że wejdą na serwer, który ma już kilka miesięcy, gdzie warunki do zaistnienia są duuużo trudniejsze niż tutaj. Nie podoba się? To spróbuj znaleśc serwer podobny do tego (nie taki gdzie są nowe bronie, śmieszne hwangi do tego wszystko w IS, bo takie wychodzą co 2 dzień) co dopiero ruszył skoro jesteś tak leniwy, że nie chce Ci się na tym grac. Na pewno nikomu się przykro nie zrobi, że taki pro gamer jak Ty nie zagra na tym serwerze.

P.S: Wskaż mi serwer, który znienacka zostaje reaktywowany bez wcześniejszych reklam gdzie grało chociaż 100 osób w pierwsze 2 dni serwera.

Tyle ode mnie.

Edit. Jeszcze jedno do gracza z 1 strony, jeśli wywala Cię przy logowaniu, to znaczy, że pliki nie zgadzają się z danym klientem, miałem tak samo, skopiowałem pliki do klienta Tiveri, to wywalało, skopiowałem do Avio to wszystko grało.

POSZUKUJE POLSKIEGO DEDYKA METIN2, EXP RATY: ok. 300%. BEZ SZÓSTYCH SKILLI DLA WOJA, NINJI; MAŁA ILOSC EPICKÓW; MAX. LVL 99-125!

Opublikowano

Nikt cię do gry nie zmusza, nie chcesz to nie graj.Gdybyś chciał wiedzieć to przy dobrych warunkach 100 w niecały tydzień da się tutaj wbić -,-

Jezeli kazdemu nowemu tak bedziecie pisac "nie chcesz nie graj" "nikt Cie nie smusza do gry" "jak nie umiesz grac to nie graj" to wiecej osob niz te 18 ktore stronka pokazywala nie wejdzie.. zastanowcie sie troche.

Opublikowano

To może coś ode mnie.

Ja oczywiście zagram, Kocham serwery Hard bez stu epików itd. Czekam na was w Jinno Nick Bynio

Oczywiście jak będzie już On. ; _)

Opublikowano

Nie polecam z własnych przyczyń...

na serwerze grałem kiedyś i posiadam konto...

niestety nie będę grał na serwerze którym admin nie umie zrobić serwera Metin2 !!!

''Żeby zrobić, trzeba umieć''

serwer jak serwer "szału ni ma" ale gra jak gra;]

reset kont i bedzie git;]

a ty juz nie masz jak nabijac punktów oprocz sygna?

+ mogli ci dac za posta ale i za sygne bo sa takie noobki

;]

Opublikowano

The mam wielką prośbę napraw loch i mape do ślubu bo bardzo dużo postaci się zbugowalo i all narzekaja w tym moja....,a na lepsze przez to na pewno serwer nie wyjdzie,więc wejdz na forum longju-polanda i poczytaj:)

Opublikowano

Nie ma sensu grac na serwerze.. 100 lvl w ranku Gm nie odpowiada na pv itp. Zapraszam na Draenor duzo lepszy.

8859818044db9a4eb52529.png

Daj -,to nic nie kosztuje a jak motywuje

Opublikowano

Może i byłby sens gry bo większość z ranku nie gra na nim ale ga zrobił tyle ,że serwer odpalił i na tym zakończył przygodę z serwerem.Logowanie pada trzeba czekać (już leci 5 godzina jak padło logowanie).Lochy małp i ślubna mapa są zbugowane ,a na forum kochany ga był miesiąc temu do tego nie ma żadnego admina można robić co się chce.

Opublikowano

Zapraszamy do gry na serwerze w tej o to chwili GA odbuguwuje lochy,śluby,wojny,postacie więc możecie wracać do gry lub zasysać launchera;p

Opublikowano

Błędy są teraz w tej chwili naprawiane a 2x up panie inteligencie jest 1 osoba online,bo na serwerze siedzi tylko [GA]The sprawdza czy jest juz naprawione itd.

Opublikowano

@up a teraz co sie niby dzieje ?

Gracze online - 5

Założone konta - 1803

5 gm testuje ??? wiec prosze cie nie wyskakuj mi z takmi tekstami.

Opublikowano

To może żeby było sprawiedliwie, niech GA cofnie wszystkim lvle do 1, a zostawi itemy..

POSZUKUJE POLSKIEGO DEDYKA METIN2, EXP RATY: ok. 300%. BEZ SZÓSTYCH SKILLI DLA WOJA, NINJI; MAŁA ILOSC EPICKÓW; MAX. LVL 99-125!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...