Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dobrych kilka godzin temu kupiłem SM sms'em. Jaki jest możliwy poślizg w dostarczeniu SM. Już mam sie zaczac martwic? ;D Mam do niech pisać, czy jeszcze czekać.

Opublikowano

Poczekaj 24h na odbiór sms`a. Jeśli nie dojdzie to nie usuwaj żadnych smsów, tylko daj im wykaz tego że wysłałeś sms`a. Oczywiście napisz do supportu.

Opublikowano

a możliwe, że źle wpisałeś dane? Kiedyś miałem podobną sytuację, nie dotarł do mnie smy, napisałem do supportu a oni dali mi adres strony która jest odpowiedzialna za tą możliwość. Musiałem tam składać reklamację.

PS. SM odzyskałem po 2 dniach od napisania reklamacji, dosyć szybko im to poszło ;]

szefmarcin.png

Opublikowano

Nie, sprawdzałem kilka razy zanim wysłałem. SM nie dotarły. Napisałem do GF, ale nie wiem, czy zrozumieją mój angielski ;p. Nie, no nie jest tak źle. Zobaczymy co z tego wyjdzie, może dziś dostanę odpowiedź. Na ten czas proszę modka o nie zamykanie tematu, mogę mieć w związku z tym kilka pytań.

Opublikowano

Każdy powtarza jedno i to samo.Smocze monety dochodzą do 24h, mi się nigdy nie zdarzyło ze po raporcie smoczych monet nie było.Może źle kod wpisałeś lub numer, lub byłeś na jakimś innym koncie np shop i zamiast na główną zamówiłeś tam.WSZYSTKO SIĘ MOŻLIWE

PAMIĘTAJ JEŚLI NIE WYSYŁAŁEŚ ŻADNEGO SMS'a NA SM NIE LICZ NA DARMOWE SM, LICZ NA BANA.WSZYSTKO PRZEZ GGMS DA SIĘ SPRAWDZIĆ WYSYŁANIE, ALE JEŚLI WYSŁAŁEŚ A NIE PRZYSZŁY WYŚLIj REKLAMACJE. ALE MÓWIĘ CI JEŚLI NIE WYSYŁAŁEŚ ŻADNEGO SMS, ALBO TO TWÓJ KOLEGA CI COŚ POWIEDZIAŁ LEPIEJ NIC NIE WYSYŁAJ, DLA DOBRA TWOICH KONT.

zv669_sipeantus.png

Opublikowano

@up.

Wysłałem sms. Po kij miałbym zawracac im dupe jesli by mi nie zjadło kasy a SM nie mam.

@top

Dostałem od nich odpowiedz. Ale nie wiem co mam przez to rozumiec:

You will need the following data to access your ticket.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...