Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak szybko przytyć

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam pytanie do was chciałbym trochę przytyć w szybki sposób.Jakie macie sposoby?

Rozdaje Plusy ! Wyślij SMS o treści ,,Chcę Plusa'' na numer ,,8257''.Koszt SMS to 10000PLN z groszami.Oddzwonimy

Opublikowano

Heh mi np jedzienie kebabow frytek slodzkiego nic nie daje 0.o jem tyle samo od mojego starszego brata o 10 lat i jakos caly czas stoje z waga... probowalem odzywek, roznych sposobow i nic mi nie dawalo ;/ to zalezy od przemiany materii

Polecam Zrobic tak:

Rozgotowac troche ryz, z 1 torebke i pozniej dodac do tego smietany 18, lub 36 i do tego troche cukru waniliowego dla smaku, lub czegos innego (co lubisz moze byc normalny cukier co kolwiek) i tyjesz od tego ^^ jest bardzo syte

Jesz to rano i na wieczor lub jak wolisz i przybierasz na masie ^^ moze to glupie ale dziala.

Opublikowano

Rozgotowac troche ryz, z 1 torebke i pozniej dodac do tego smietany 18, lub 36 i do tego troche cukru waniliowego dla smaku, lub czegos innego (co lubisz moze byc normalny cukier co kolwiek) i tyjesz od tego ^^ jest bardzo syte

Jesz to rano i na wieczor lub jak wolisz i przybierasz na masie ^^ moze to glupie ale dziala.

to nie jest głupie, tak sie robi, ryż ma dużo białka i węglowodanów...

Opublikowano

Nie od sportu, a od przemiany materii. Kup sobie odżywki, które mają dużo białka oraz przyspieszają hormon wzrostu.

1317454587-U195480.png

Opublikowano

Słodycze i Fastfoody nic nie pomoga na zwiekszenie masy...

Zrob sobie jakis plan co kiedy jeszcze i w miedzy czasie wcinaj odzywki na zwiekszenie masy i cwicz troszke bo samo jedzenie nic Ci nie pomoze.

Specjalista
Opublikowano

Po pierwsze zwiększ mase xD Najlepiej Jedz wszystko co ma białko , cwicz na siłce i bierz... jeżeli twój wiek na to pozwala rożne suplementy (RakjetFjuel).

1365526782-U231645.png