Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Który telefon

Hosek

Jaki system  

15 użytkowników zagłosowało

1. 1. Jaki system

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć kończy mi się umowa w play i będę brał nowego fonta . Będę brał z tej opcji http://www.play.pl/pl/telefony/Telefony/index.html

oferta all inclusive

mixtura 39 zł 50 doładowań

Zastanawiam się nad SE x 10 mini pro lub HTC Wildfire

Napiszcie + i - albo doradźcie inny zależy mi na systemie android , dotykowy z klawiaturą qwerty koszt do 400 zł

Za dobre odpowiedź rady nagrodzę + lub - kto jak woli :)

Jaki sytem lepszy android czy symbian + i -

Opublikowano

to tak... jak najbardziej polecam Nokie C5-03. telefon mi sie podoba lecz osobiscie go nie mialem.

mi sie skonczyla umowa z noki 5200 to wzialem nokie C3-00 i z tego co mowia to niby wifi sie przycina i inne gowna ,ale to nie prawda.

jedyne na co moge narzekac w C3-00 to to ,ze szybko zdarly sie klawisze szybk. uruchamiania < m in. do folderu kontakty i utworz wiadomosc oraz te strzalki co kieruje sie po menu.

reszta liczby i literki sa normal. bateria trzyma ladnie i ogolnie dobrze sie pisze. ludzie narzekaja na male klawisze ,ale to nie prawda

hersygna.png
Opublikowano

Ja nie polecam HTC, ponieważ miałem 2x razy. W tej chwili mam Wildfire i ogólnie jestem bardzo niezadowolony. DOTYK JEST DO DUPY i przycinka co chwile..

Jedyne co dobre to : Zajebiaszcza Bateria! Trzyma bardzo długo.

Opublikowano

a to ciekawe miałem w ręcę HaTeCe i jakoś dotyk był zajebisty, napewno lepszy niż w mojej spicy, tak btw. jaki masz rom, mod i ile app. z AM ?

Opublikowano

Hmmm ja mam ten sam problem - nie wiem co wybrać :P

Chyba się zdecyduje na x10 mini pro, ale dzisiaj idę zobaczyć jak on wygląda w realu (nie w Tesco xD)

sygnatura_old.png

| 2x Kidmod | Exmoderator | ExMPC Media Team | 3x Combat Arms Private | Banned | ExMPC Modder Team | Blue Member |

Opublikowano

X10 mini pro za nic !! koleżanka ma straasznie mały i jakiś niedorobiony mi się wydaje

a to jaki system co to za pytanie :D ? android my jakieś 120tyś aplikacji w AM a w tym cały Ovi store czy jakoś tak wątpie żeby chociaż połowa tego była

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...