Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam] Bot do SeaFight

karambol12

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ten jego bot jest niby przerobiony :P , a jednoznacznie wskazuje na to ze jest to bot Od Shadow za Freeeeeeeee ;)

Looknij tu: Bot od iNk

Podesłałem najświeższego bota iNk co zbiera bardzo ładnie błyskotki. ;)

Jeżeli uważasz że moja wypowiedź była:

*zrozumiała

*pomocna

*przydatna

Oraz że moje tematy są dobre , jesteś w stanie z nich coś wyczytać oraz ,że pomogły rozwiązać Twój problem to:

Daj tego PLUSA ;)

Niby nic, ale motywuje do dalszej pracy

Opublikowano

On to na alegro sprzedawał. A tak wogule szukam jakiegoś botka na blyski nawet za kase ale zeby zbierał wszystkie??

On to na alegro sprzedawał. A tak wogule szukam jakiegoś botka na blyski nawet za kase ale zeby zbierał wszystkie??

Pomogłem daj +

Opublikowano

Ale wiesz znajdą się idioci co nie umieją wpisać w google np " Seafight bot download za free" itd wystarczy poświecić z godzinę na szukanie . Tak jak napisałem post wyżej , w linku masz temat związany z botem od iNk co dobrze zbiera błyskotki. Sprawdzałem na pl2 , na 1 lvl i na 100% zbiera wszytkie kolory bonów.

Jeżeli pomogłem , rzuć się plusem :)

*zrozumiała

*pomocna

*przydatna

Oraz że moje tematy są dobre , jesteś w stanie z nich coś wyczytać oraz ,że pomogły rozwiązać Twój problem to:

Daj tego PLUSA ;)

Opublikowano

hmm , najlepiej zaloguj się botem na mapę i drugim kontem na tę samą mapę. Śledź konto zalogowane przez bota , jak się porusza , i czy poprostu podpływa do każdej widzianej błyskotki. Jak patrzyłem na te zielone pkt to podpływał do każdego... ale.... trzeba to jeszce dokładnie sprawdzić. :)

*zrozumiała

*pomocna

*przydatna

Daj tego PLUSA ;)

Opublikowano

Słuchaj na pewno są osoby które umiałby go przerobić ale na logikę gdyby jakiś zdolniacha przerobił bota to na pewno nie podesłałby go na forum za freee :) czemu?? A dla temu xD że skoro ty masz bota co zbiera 1 kolor błysków na hmm 15 , a on ma taki co zbiera wszystkie to logiczne że ty włączając bota bedziesz miał marne zbiory, dlatego że sam wszytkich kolorów nie pozbierasz bo takich cwaniaków z botami na sea jest oj wiele wiele ;) to skoro on będzie miał dobre zyski bo wpada mu większośc bonów , bedzię starał sie takiego bota trzymać tylko i wyłącznie dla własnego użytku B) chyba ze odstąpi za gruba kase , ale nie ma pewnosci ze druga osoba nie sprzeda go kolejnym itd itd :D

troszkę to skomplikowane ale do ogarnięcia B)

*zrozumiała

*pomocna

*przydatna

Daj tego PLUSA ;)

• 9 miesięcy temu...
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Nikt wam nie da bota za darmo zrozumcie to.(jak masz za darmo to zrób skan komputera na 100% masz wirusa)

Są na allegro dość tanie zależy wam to sobie kupcie i przestańcie spamować.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...