Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Primeria! - Dedyk 24/7

PysiaczeQ

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 91
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Loczun Po 1 ty Zaczoles ta KłÓtnie wiec nieciagnij jej dalej i koniec..

Nei ja... on mi pwoiedzial ze jestem nolife i siedze 24h wiec ogarnij swoj 16 letni mozg

Opublikowano

yhy 19 lat a slownictwo 15 letniego bachora wez mi takich bajek nie opowiadaj bo juz dawno z nich wyroslem

koniec tematu jak chcesz sie dalej klocic to pw nie bede zasmiecac tematu bezsensowna klotnia

na pw wysylam ci adres tsa wejdz i sie przekonaj

Opublikowano

Loczun Wez juz zamknij ryj i idz do piaskownicy sie powyzywac.... Moze i mam 16 lat ale zachowuje sie Doroslej niz Twoje 19 ..

Mój kanał yt ( Nie metin2 ) :

Opublikowano

lolczun nawet jesli masz te 19 to co z tego jak zachowanie masz jak dziecko wielki napinacz przez neta z takich to mam najwiekszy polew wielce wolaja na tego ts'a zeby cos udowodnic

94032915937083247675.jpg

MASZ JUŻ WYJE**ANE NA TE WASZE PLUSY I MINUSY WIĘC DAJ CO CHCESZ

Opublikowano

Nie zakładajcie narazie kont na niczym jak chcecie sobie potem pograć na serwerze...

Teraz tylko po prostu czekajcie aż ''Główny administrator'' wam da rejestracje w prezentacji .

Bo i tak pewnie w tym co kolega tam wyżej podał może być zawarty jakiś syf przez co nie będzie możliwa wasza gra na serwerze;)

dominiq.png

Sygnatura & avatar zrobiony przez

Equ.

- - - - -

Opublikowano

NA stronei jest Luncher dzialajacy do pobrania a klient jest stary ze starej wersji dedyka tego HA. wiec lepiej pcoczekac do jutra do 10 bo powinni jzu dac calego klienta

Opublikowano

beztytuuzbv.png

Udostępniam screen sklepu " Dopalacze " ( ItemShop ) ..

Oczywiście ilości itemów, typu. Rosy, zwoje itp. zostaną zwiększone.

[/size][/font][/color]

1. Standardowo

2. ItemShop

3. Max 35%

4. Nie beda najwyzsze, wchodzic.

5. Tak bedzie

6. 125

7. 250

8. Myslimy nad tym

9. ItemShop .

KURWA już myślałem że będzie zajebisty serwer a tu kurwa 250lv max i do tego 6 skilli dla woja i pewnie jeszcze 6/7 bon kurwa 20/20 na klase je jebie....

• 3 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...