Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Primeria! - Dedyk 24/7

PysiaczeQ

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 91
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Start mial byc w nocy, a pewnie nawet do wieczora nie wystartuje... znow bedziemy czekac tydzien ze startem, jak z kazdym Polskim dedykiem.

Opublikowano

Start mial byc w nocy, a pewnie nawet do wieczora nie wystartuje... znow bedziemy czekac tydzien ze startem, jak z kazdym Polskim dedykiem.

moze tak pomysl ze ga to tez czlowiek moze byc zmeczony... wiadomo takie przesuwanie startu z dnia na dzien nie dziala dobrze na reputacje serwa ale trzeba zrozumiec ze taka praca nad serwerem tez jest dosyc meczaca

94032915937083247675.jpg

MASZ JUŻ WYJE**ANE NA TE WASZE PLUSY I MINUSY WIĘC DAJ CO CHCESZ

Opublikowano

Jeżeli ktoś jest zmęczony to niech powie: Wstępny start na dzień 4... potem niech sobie doda tydzień każdy gracz i wyjdzie nam prawdziwy start. Żaden jeszcze polski dedyk nie wystartował o tej porze co miał. A jak nawet udało się jednemu serwerowi to zrobić to się okazało, że tyle bugów było, że reset postaci :]

Opublikowano

clienta jeszcze raczej nie ma bo pytalem juz wczesniej to niestety nie bylo mam tylko nadzieje ze wrzuca troche przed startem a nie w chwili startu... bo potem jednemu bedzie sie sciagac godzine jak ma slabego neta a innemu 15 minut ;x

94032915937083247675.jpg

Opublikowano

Oficjalna strona serwera ruszyła: http://primeriamt2.xpag.pll ( mamy male problemy z domena primeriamt2.pl wiec na razie bedzie xpag.pl)

Dziś zostanie umieszczony jedynie launcher. Na klienta musicie poczekać do jutra:/

Pozdrawiam

Chcesz zarabiać przez internet? Napisz do mnie, wdrożę Cię do mojego biznesu.

Opublikowano

# Oficjalne otwarcie serwera już jutro o 15:00!

# Już dzis o godz 18:00 będzie udostępniony launcher na którym będzie można przetestować serwer, wybić się wczesniej w ranku itd.

# Oficjalny klient będzie udostępniony w ciagu kliku-kilkunastu godzin

Tak więc... cierpliwie czekać, i szykować tigery tak jak pisaliście wyżej:)

Opublikowano

Nazwa pliku: GotaMt2Client.rar

ja mam to ściągać? czemu Gota? a na laucherze sie nieda grac?

Nie ściągać... klient bedzie wstawiony w nocy lub jutro rano

Opublikowano

nei nei sciagaj zaraz podadza link do launchera gdybyscie siedzieli an x chat byscie wiedzieli wsyzstko...

możesz podać stronke do czatu? bo nie zauważylem jej chyba jak przeglądałem temat

Opublikowano

możesz podać stronke do czatu? bo nie zauważylem jej chyba jak przeglądałem temat

1 strona w zapowiedzi masz link do forum jak w niego wejdziesz masz chat

Opublikowano

nei nei sciagaj zaraz podadza link do launchera gdybyscie siedzieli an x chat byscie wiedzieli wsyzstko...

nie kazdy siedzi 24h na dobe przed kompem tak jak ty ...

a zapowiedz jest po to zeby sie dowiedziec roznych informacji na temat serwa

94032915937083247675.jpg

Opublikowano

nie kazdy siedzi 24h na dobe przed kompem tak jak ty ...

a zapowiedz jest po to zeby sie dowiedziec roznych informacji na temat serwa

ale jestes idiota brak mi slow... wystarczy wejsc i sie spytac a nie siedziec 24h.... iddiota no po prostu idiota

Opublikowano

ale jestes idiota brak mi slow... wystarczy wejsc i sie spytac a nie siedziec 24h.... iddiota no po prostu idiota

ogarnij troche slowka bo kolegi przed soba nie masz...wiec moze troche szacunku

94032915937083247675.jpg

Opublikowano

Wiec tak moglby mi ktos napisal dokladniejsze info? Bo jak widze jak administracja odpisuje to brak slow... Nic z ich postow sie nie dowiedzialem..

Kiedy start? Oraz co pobrac zeby zagrac na serwie?

imperialmt2.gif

Warto czekac!

Masz Serce? Pomoz biednym zwierzakom oraz dzieciom! Wystarczy jedno twoje klikniecie dziennie. Dla ciebie jedno klikniecie, dla nich kolejny dzien zycia!

-

http://pustamiska.pl/index-3.php

-

http://www.pajacyk.pl/

Zbieram takie malutkie + ktore maja welkia moc!

Opublikowano

ogarnij troche slowka bo kolegi przed soba nie masz...wiec moze troche szacunku

ty mnei mozesz obrazac a ja cb nie? jestes idiota nawet nie wiesz co ty piszesz zaloguj sie z innego konta i to poczytaj cymbale...

szacunek to sobie wyrob przy kolegach z rla a nie przez neta wyrabiasz idiota

Opublikowano

ty mnei mozesz obrazac a ja cb nie? jestes idiota nawet nie wiesz co ty piszesz zaloguj sie z innego konta i to poczytaj cymbale...

szacunek to sobie wyrob przy kolegach z rla a nie przez neta wyrabiasz idiota

czy ja cie obrazam mowie tylko ze nie kazdy siedzi przed kompem 24h tak jak ty co ty w tym obrazliwego widzisz a szacunek na rl mam nie wiem jak ty skoro kazdego wyzywasz bez dobrej przyczyny ^^

94032915937083247675.jpg

Opublikowano

Wiec tak moglby mi ktos napisal dokladniejsze info? Bo jak widze jak administracja odpisuje to brak slow... Nic z ich postow sie nie dowiedzialem..

Kiedy start? Oraz co pobrac zeby zagrac na serwie?

z tego co wyczytalem to start bedzie dopiero jutro dzisiaj o 18 ma byc dostepny luncher a client bedzie za pare lub parenascie godzin dostepny

lolczun nie bede juz nabijac glupich postow wiec dam tu edita

nie znasz mnie dzieciaku to sie nie odzywaj po pierwsze nie mam 16 lat nie mialem na mysli tego ze jestes no lifem tylko ze nie kazdy ma czas wchodzic na ten xchat bo ma tez inne zajecia

a co do minusow to nie ja ci je daje ^^

94032915937083247675.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...