Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Linki w code nie widoczne dla nie zarejestrowanych

CODER_BEST

68 użytkowników zagłosowało

1. 1. link w code widoczne czy nie ??

• tylko dla u?ytkowników forum
      64
    • dla wszyskich
      4

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 55
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

@2x up

No akurat nie każdy ma tyle czasu żeby mu się chciało rejestrować :)

ktoś mówił o takim pomyśle że linki widoczne od 10 postów dobry pomysł tak samo jak black market

no ale te 10 postów to cały czas mało od 20 albo od 30 to już jakiś czas trzeba by było pisać xD

PS: dlaczego nikt z administracji się tu nie wypowie ????

O co chodzi z tym programowaniem? Gdy programujesz, uczysz najprawdopodobniej najgłupszą rzecz na świecie, czyli komputer, jak ma coś zrobić.

Opublikowano

@2x up

ktoś mówił o takim pomyśle że linki widoczne od 10 postów dobry pomysł tak samo jak black market

no ale te 10 postów to cały czas mało od 20 albo od 30 to już jakiś czas trzeba by było pisać xD

Rejestracja trwa max 1 min a tyle czasu każdy znajdzie

30 postów to ja ci mogę nabić w kilka h

s2c77Oa.png

Opublikowano
ktoś mówił o takim pomyśle że linki widoczne od 10 postów dobry pomysł

Właśnie, że nie bo najgorszy z możliwych. Myślisz, że takiemu neo wchodzącemu tylko po cheaty etc..

chciało by się pisać normalne posty? Od razu wbił by w pierwszy lepszy temat napisał byle co o podobnej wartości merytorycznej jak:

aasdadabjasdba

I pobrał to co ma zrobić. Tylko spam by się zwiększył.

Wprowadzenie pomysłu w temacie TAK, limitu NIE.

1373662483-U83583.png

Opublikowano

To to jeszcze nie jest wprowadzone? To miało być już jakiś czas temu, więc nie wejdzie zapewne z powodów ekonomicznych o których pisał Merkon.

Ja jestem na TAK, ale i tak pewnie niewiele to zmieni.

Opublikowano

Jak najbardziej na tak... sam kiedyś nie miałem konta to wchodziłem pobierałem haka do wr i to wszystko, na pewno wzrośnie ilość użytkowników aktywnych.

Tak.

Opublikowano

@2x up

Yhy od razu od rangi admina... Np ktoś wbija po hacka i spamuje to 30 postów żeby mieć dostęp - spam i tylko syf na forum...

Ja jestem na TAK ale nie od ilości postów, tylko po prostu dla zarejestrowanych

sygnatura_old.png

| 2x Kidmod | Exmoderator | ExMPC Media Team | 3x Combat Arms Private | Banned | ExMPC Modder Team | Blue Member |

Opublikowano

No w sumie tak nie pomyślałem o dzieciach xD xD które by tylko spam robiły

O co chodzi z tym programowaniem? Gdy programujesz, uczysz najprawdopodobniej najgłupszą rzecz na świecie, czyli komputer, jak ma coś zrobić.

Opublikowano

NO CHYBA TU WG ADMINISTRACJA NIE ZAGLĄDA !!!!!!!!!!!! JEŚLI TAKI POMYSŁ I TAK NIE WEJDZIE TO NIECH ADMIN OD RAZU ZAMKNIE TEN TEMAT !!!!! :)

Opublikowano

już dawno to powinno być...

Na tak

beater-sy_eneaesp - Kopia.png

1. WarRock- Rozkodowany w 100% - 08.04.2011
  2. CombatArms - Rozdkodowany w 100% - 14.04.2011
  3. Elsword - Rozkodowany w 100% - 03.03.2012
  4. Cube World - Rozkodowany w 100% - 21.07.2013
  5. League of Legends - Rozkodowany w 50% - 22.07.2013
  6. Jakoś nie znalazłem nic ciekawego a z lola zrezygnowałem - 2015
  7. Z Programowania przerzuciłem się na hacking bo to już nie multiplayer cheats,więc mnie tu nie chcą i się do tej pory opierdalam -  połowa 2018
  8. I cyk dwójeczka, zostałem współtwórcą niewykrywalnej prywatnej platformy skrypterskiej do League of legends. Po poznaniu paru osób które mnie poprowadziły w odpowiednią strone w końcu stworzyłem coś undetected do lola... PS przypominam ze zajawka pojawiła się w 2013 a mamy 2019
  • 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

i ciekawe ile jeszcze czasu minie zanim wypowie się tu jakiś ADMIN !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...