Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Linki w code nie widoczne dla nie zarejestrowanych

CODER_BEST

68 użytkowników zagłosowało

1. 1. link w code widoczne czy nie ??

• tylko dla u?ytkowników forum
      64
    • dla wszyskich
      4

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

proszę o głosowanie wystarczy spojrzeć około godziny 17-19 ile nobków siedzi nie zarejestrowanych i żerują na nas :(

O co chodzi z tym programowaniem? Gdy programujesz, uczysz najprawdopodobniej najgłupszą rzecz na świecie, czyli komputer, jak ma coś zrobić.

• Odpowiedzi 55
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jestem na tak!

18:13 "1515 użytkowników, 3491 gości, 16 anonimowych"

Gości więcej niż użytkowników ;/

ExModerator Terraria | ExModerator Minecraft | MPC Media Team | ExMentor | Gold Member

Opublikowano

Trochę dziwnie, bo zawsze ale zawsze jest więcej gości od zarejestrowanych. Myślę że jak wprowadzić to, zapewne mpc cieszyłoby się większą popularnością.

Na Tak.

Opublikowano

Ktoś powiedział co za różnica czy 4k userów czy 4k zarejestrowanych no bardzo dużo bo nie każdemu będzie się chciało rejestrować !!!! No a chyba dla forum lepiej jak jest więcej userów :D

O co chodzi z tym programowaniem? Gdy programujesz, uczysz najprawdopodobniej najgłupszą rzecz na świecie, czyli komputer, jak ma coś zrobić.

Opublikowano

kiedys tak bylo bo zakladalem konto bo linki byly widoczne tylko dla zarejestrowanych szkoda ze to zmienili jestem na tak

1378747514-U216092.jpg

Weteran
Opublikowano

Na pewno się to przyda. Zniechęci tych co ściągają poradniki itp. Przyciągnie tych co chcą się coś dowiedzieć :D

1339226679-U337649.jpg

Opublikowano

Na tak i najlepiej jakby od 10 postów były widoczne. To by ich na 100% zniechęciło.

10 post = 5 min jeżeli nie krócej

Zarejestruje się spisze co ma spisać i pójdzie wpizdu

Moim zdaniem niewidoczne. Wtedy się koleś zarejestrować musi :P

I co po takim jak będzie miał 0 post, 2-3 razy się zaloguje i wróci tam skąd przylazł

Nadal nie widzę sensu

s2c77Oa.png

Opublikowano

Na nie, ponieważ lepiej niech będzie 4k gości niż 4k userów z 0postami... Jak będą chcieli kopiować poradniki to i tak to zrobią...

a7a3b8122182356e.png.8036b3d7be84292c9ea465f2360fa784.png

Opublikowano

Jak najbardziej na tak. Oczywiście na pewno będę musiał zgodzić się z teorią, że większość osób zrobi konto,

a następnie i tak dalej będzie olewać forum, ale zawsze znajdzie się pewien odsetek, który podejdzie do tematu na poważnie i zacznie skrobać posty.

A gdy już wpadnie w wir forum to nie ma już odwrotu : P

Chociaż nie wiem czy to przejdzie bo ten temat upadł:

http://www.mpcforum.pl/topic/328624-linki-w-code/page__st__20

Na TAK!

1373662483-U83583.png

Opublikowano

Jeszcze kurwa usuńcie avatary.

NIE !@

A możesz uzasadnic, dlaczego nie?

@2x up

Jak się zarejestruje, to większa szansa, że coś napisze. Sam przez ponad 6 miesięcy byłem na mpc bez konta.

Opublikowano

Jestem na Tak!

Bo n00by zżynają wszystko :)

Lenovo Legion Slim 5 User
CPU: 
AMD Ryzen™ 7 8845HS GPU: NVIDIA® GeForce RTX™ 4060 (140W) RAM: 32 GB DDR5 5600 Mhz SSD: GoodRam PX700 1TB + SAMSUNG 970 Evo Plus 1TB 

Opublikowano

Jestem na Tak!

Bo n00by zżynają wszystko :)

Co to za różnica czy zerżnie poradnik jako gość czy zerżnie poradnik jako user ?

s2c77Oa.png

Opublikowano

@UP

Bo może nie zerżnie jak bd trzeba reje robić -.-

@Top

Zdecydowanie TAK

Tak było kiedyś i powinno znów tak być.

Nie bywam już na forum, jeżeli masz sprawę wal na FB...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...