Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pomozcie

jake345

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Weź się w garść,a nie użalasz się na forum.Zacznij ćwiczyć,nie siedź tyle przed kompem.Skoro mówisz że ci z którymi chodzisz do klasy to no-life'y to poprostu się nie zadawaj z nimi.I się nie tnij,co ty emo jesteś ? Jak w szkole cię wyzywają od grubasów czy coś to spuść wpierdol i tyle(no chyba że nie dasz rady to i tak mu wyjeb,niech wie że nie jesteś pipką i się nie boisz) . Cięcie się nic ci nie da.Najlepiej to idź do psychologa jak sobie nie radzisz,albo pogadaj z rodzicami.

Opublikowano

Po pierwsze zostaw komputer!

Po drugie zrób sobie jakieś postanowienie np.Nie będe jadł słodyczy albo tłustych rzeczy.

Po trzecie zacznij uprawiać jakiś sport weź się za siebie(jeśli zaczniesz uprawiac jakiś sport wciągniesz się i nie będziesz miał czasu na siedzenie przed kompem no i na pewno poznasz jakiś kolegów koleżanki)

Po czwarte porozmawiaj ze swoimi rodzicami o swoim problemie napewno razem cos zaradzicie

Jestem kulturalną osobą , lecz szacunek okazuje tylko osobom które na ten szacunek zasłużyły!Jeśli pomogłem Kliknij TU

1260200783byplonskijudo.jpg

Opublikowano

Powiem Ci ze w gimnazjum mialem najgorszy okres bo to byla jedna wielka totalna dzicz...nie to zebym Cie zniechecal ale uwierz mi nie warto sie od razu odwracac. W liceum...w liceum poznalem normalnych ludzi, wspolne pasje itp. zalozylismy zespol fakt tylko dla przyjemnosci bo po co wiecej ale przynajmniej nie gnije 24/7 przed wirtualna rzeczywistoscia. Polecam Ci: bierz sie za nauke ggrania na gitarze albo na perkusj ;p

Jak cos to moge pomoc i w tym i w tym :D

Pozdrawiam i 3m sie :)

PS: do tych co mowia "wez sie w garsc, cwicz" itp. uwierzcie mi : TO NIC KURWA NIE DAJE JAK CZLOWIEK MA DOLA.

Sam musi sobie poradzic na swoj sposob, posiedziec w tej samotnosci i samemu sobie odpowiedziec na pytania bo to ze mi tez tak mowili jak Wy kiedys rowniez na internecie to gowno zmienilo. Jeszcze dobilo ze cos ze mna nie tak jest pod wzgledem fizycznym :P

Ale teraz jest zajebiscie bo liceum...Gimnazjum w Polsce to surviwal bo inaczej tego nie nazwe , sam cos o tym wiem ale w koncu 3lata przejebki zrobily cos co moge nazwac facetem :P

Opublikowano

Jest wiele rozwiązań, podam Ci kilka :

1) Możesz zapisać się do psychoterapeuty. Pochodzić kilka miesięcy na sesje. Psychoterapeuta pomoże Ci zrozumieć siebie, pokaże Ci takiego jakim naprawdę jestes, zobaczysz swoje pozytywne cechy, mozliwe, że i talenty. Tylko musisz być w 100% szczery. Terapeuta nie prawa nic wygadać. Z resztą poczytaj sobie gdzieś tam. Naprawdę pomaga.

2) Możesz jeść 10 razy więcej niz powinieneś i wtedy staniesz się najwiekszym grubasem na świecie i ludzie bedą sie na Ciebie gapić. Będziesz w centrum uwagi. Wszystkim będzie ciebie szkoda i ...

3) Olej ludzi, zajmij się sobą. Nie przejmuj się tym co ludzie mówią o Tobie. Zacznij tworzyć muzykę, uczyć się grać na jakimś instrumencie, czytać / pisać ksiązki.

Rozwiązań jest masa, ale Ty i tylko Ty mozesz zadecydować o tym co bedziesz robić. Ty decydujesz jaki chcesz być. Wybór należy do Ciebie.

pazdro

Opublikowano

TEŻ MIELIŚMY W GIMNAZJUM BEKOWEGO GRUBASA, KTÓREMU CISNĘLIŚMY

GIMNAZJUM TO DŻUNGLA, WIĘC NAJGORSZE PRZED TOBĄ

Powoli, od początku - boga nie ma,

nikt go nigdy nie widział co, masowa schizofrenia?

Opublikowano

TEŻ MIELIŚMY W GIMNAZJUM BEKOWEGO GRUBASA, KTÓREMU CISNĘLIŚMY

GIMNAZJUM TO DŻUNGLA, WIĘC NAJGORSZE PRZED TOBĄ

Idź ciśnij sobie łeb niedojebie.

dodam w dodatku, że on też jest człowiekiem, gruby czy nie, ma uczucia..

Kochanego ciała nigdy za wiele.

Tak, tak... Powiedział bNk. - Grubas... Ale sie wstydze ;O

obrazhdtn.png

by hipek from USA3

Opublikowano

Jak ci sie nie zechce zrobić niczego z tego co Upy wymieniły to może poprostu bądź śmieszny ?:D

Ja mam też kolege grubego który nie gra w noge, nie chodzi na siłke i nie jest koksem w PvP <xD> ale jak czasem <średni co kilka minut> jebnie jakieś hasło <nie z neta, tylko sam wymyśla> to wszyscy płaczą ze śmiechu ...

I za to go lubi 90% szkoły i pół osiedla :D

Opublikowano

U nas w gim jeden koleś miał taki chrzest, że bał się chodzic do szkoły. Każdy z niego jechał, razem z nauczycielami.

A teraz chodzimy razem na miasto, boisko.

Musisz przeczekac.

xP ciekawy jestem który to ;] napisz na pw :)

@top powiem to co inni ;] nie tnij sie ;] weź sie za siebie , nie siedź całe dnie na kompie ;P

Opublikowano

Zacznij biegać, wakacje się zaczynają, też jestem gruby i chuj i dla dziewczyny właśnie biegam, a po za tym kocham PIŁKĘ NOZNĄ!

obrazhdtn.png

by hipek from USA3

Opublikowano

Ja mam podobnie, mieszkam na zadupiu jakim mało, net 1 mb, bo więcej się nie da ...

Mam tylko jednego kolege, którego spotykam tylko w piątki, soboty i niedziele.

Idź też coś sam porób, idź pojeździć na rowerze lub idź co kolwiek robić.

Zagadaj do jakieś dziewczyny, zaprzyjaźń się z nią, poszukaj może jest jakiś kolega, który nie gra w metina.

Nie możesz się poddawać .

1321373093-U145988.png

By

Me

Nakurwjać do mojej galerii !

<GLIK>

Opublikowano

Chłopie !

Znajdź sobie jakieś hobby.

To jest podstawa ...

Nawet w twoim przypadku gdy jesteś samotny, nie masz kolegów itp.

'' Bądź w czymś dobry ''

Zacznij to ćwiczyć, poznawać..

A może gdy coś osiągniesz to poznasz kolegów którzy wlasnie tym sie interesują i będziecie mieli wspólny temat do rozmowy.

Lepiej tacy niż jakieś jebane neosy.. ;x

No nie wiem na początek zacznij biegać, na siłke się zapisz..

Opublikowano

1.Znajdź sobie kolegów,koleżanki

2. Spalenie zbędnego tłuszczu to nic trudnego, wystarczy tylko odrobina motywacji i wysiłek włożony...

3. Unikaj chipsów i słodyczy.

Opublikowano

Dodaję również to, że Evasion podał zajebist* pomysł.

Bądź w czymś dobrym, polecam Ci piłkę ręczna sam gram i jestem w tym dobry i jest fajnie.

Drugim pomysłem jest siłka, będą bicepsy, będą zazdrościć i będą Cie naśladowywać itd .

1321373093-U145988.png

By

Me

Nakurwjać do mojej galerii !

<GLIK>

Opublikowano

co wy pierdolicie -.- koleś jest w 6 klasie to dzieciak praktycznie, gdzie na siłownie teraz, chyba tylko żeby sobie pojeździł na rowerku i pobiegał na bieżni, w tym wieku nie ma co sie brac za ćwiczenia siłowe bo potem nie urośnie, no chyba że masz z 1.80 to jedziesz :D

Opublikowano

A no właśniej jeszcze pójdziesz do gimnazjum to na pewno jakąś ekipę tam znajdziesz ;) Świat się na podstawówce nie kończy ;]

Gość Mounthains
Opublikowano

Dobrze Ci radze. Idź na dwór zamiast nam się wyzalać ;)

Opublikowano

ja ci powiem tyle wygląd to nie wszystko liczy się charakter to co się liczy w środku a jak ci się nie podoba twój wygląd to zacznij biegać i uprawiać sport

Opublikowano

Idź na dwór, znajdź dziewczynę i jedziesz.

Co Cię obchodzi opinia głupich 13 latków? Pierd*l ich, szukaj innych na osiedlu czy gdzie.

Opublikowano

Zostaw kompa, bierz książki.

Zostaw McDonald's, idź pobiegać.

Zostaw żyletki, weź ciężarki.

Lepiej kochany nie ujął bym tego,

nawet moimi rymami, ani klockami lego.

Znajdź sobie życiową pasję,

albo jedź pozwiedzać Azję :)

Życie jest zbyt piękne, żeby się go pozbawiać,

lecz rób co chcesz, ale i tak będę cię namawiać,

żebyś ściągnął photoshopa, znalazł dziewczynę,

zrobił sygnaturkę i kupił limuzynę.

"Młody człowieku podnieś w górę serce

Wyciągnij ręce, blisko jest szczęście

Każdego dnia wciąż stawaj się lepszym

Wygrywa ten który jest mądrzejszy "

Ułożysz sobie życie,

uwierz, znakomicie,

bądź spokojny, dopiero 6 klasa,

i pamiętaj, w życiu nie liczy się tylko kasa.

wsrh2.png

Nie wykonuję zleceń. Jeśli pomimo tego dostałeś ode mnie sygnaturkę, czuj się wyróżniony ^^

Opublikowano

Zapisz sie na jakieś zajęcia dodatkowe. Najlepiej żeby było ich jak najwięcej - codziennie, na pewno w poznaniu jest tego sporo. Po dwóch miesiącach będziesz miał znajomych i będziesz chciał wrócić do czasu jak nic nie robiłeś. Przez 4 lata od 1 gimnazjum zaliczyłem break dance, hip hop, tenis ziemny i stołowy, kosza, kułko teatralne, zapasy, krav mage, kapuere, angol dodatkowy w grupie, taekwondo, locking, dużo rużnych warsztatów tanecznych. teraz gram w lidze orlikowej w gałe. Zaraz wakacje sie zaczynają to jedź na jakieś kolonia to sobie ludzi zapoznasz. I zmień przede wszystkim podejście, bo takim myśleniem że nikt cie nie lubi bo jesteś gruby i zjebany automatycznie odpychasz ludzi. A i schudnij.

Opublikowano

Jezeli jestes jebanym grubasem to masz przejebane na starcie. Jezeli bys nie wpierdalal pączków całe zycie to moze by bylo inaczej. Nie wiem... Wez udzial w jakiejs napierdalance i jezeli wygrasz to zawsze ta reputacje leci na +. Jezeli nie palisz fajkow to takze ciezko znalezc znajomych w nowym miescie a jakbys palil to zawsze by cie gdzies zaciagneli. Ogolnie jezeli nie masz zadnego pomyslu to polecam podciac zyle. Ja plakac nie bede.

Edit:

Lepiej kochany nie ujął bym tego,

nawet moimi rymami, ani klockami lego.

Znajdź sobie życiową pasję,

albo jedź pozwiedzać Azję :)

Życie jest zbyt piękne, żeby się go pozbawiać,

lecz rób co chcesz, ale i tak będę cię namawiać,

żebyś ściągnął photoshopa, znalazł dziewczynę,

zrobił sygnaturkę i kupił limuzynę.

"Młody człowieku podnieś w górę serce

Wyciągnij ręce, blisko jest szczęście

Każdego dnia wciąż stawaj się lepszym

Wygrywa ten który jest mądrzejszy "

Ułożysz sobie życie,

uwierz, znakomicie,

bądź spokojny, dopiero 6 klasa,

i pamiętaj, w życiu nie liczy się tylko kasa.

Jezeli pedo cos zarymowal to moze i ja bym cos napisal xD

Ej ty grubasie , samobójco z Poznania !

Weź się za siebie nie masz nic do gadania !

Przestań koleś opierdalać się przed komputerem !

Bo takim zachowaniem jesteś co raz większym zerem !

Pączki smakowały ? Wyrzuć je kurwa chłopie do śmietnika !

Zamiast grać w PeEs-a weź 5 dych i może da ci jakaś dziwka !

Nie masz przyjaciół ? Znajdziesz ich ci mówie ci obiecuje !

Chociaż jest problem bo grubasów wielu ludzi hejtuje !

Nie przejmuj sie nimi 10 kilometrów przebiegnij !

Widzisz te żyletki ? Lepiej sie nimi nie tnij !

Bo masz 12 lat jeszcze poruchasz sobie 100 procent !

Bedziesz jeszcze bil jakas leseczke po twarzy bolcem !

PedoDres dał mi do rymowania troche natchnienia !

Lecz obaj to samo mamy ci dzisiaj do powiedzenia !

Życie nie konczy sie kolego w poznaniu !

Wez sie za siebie i sraj na tych draniow!

Pozdrawiam cie i trzymaj sie stary !

Możesz byc gruby ale jary !

haha pozdro.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...