Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pomozcie

jake345

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Codziennie rozmyslam czy sie nie pociac.Zyletka albo innym ch%$stwem.

Czemu?

Przeprowadzilem sie z malego miasta (znin) do spier... Poznania

Moje oceny znacznie sie pogorszyly (6 klasa)

nie mam nawet jednego przyjaciela jestem spier... grubym no - lifem ktory siedzi sobie na jednym poku%$ krzesla i gra na ps3 albo na kompie...

nie wiem co robic doradzcie cos...

Opublikowano
nie mam nawet jednego przyjaciela jestem spier... grubym no - lifem ktory siedzi sobie na jednym poku%$ krzesla i gra na ps3 albo na kompie...

Tutaj jest twoja wina, bierz się za siebie! Za dużo masz koło dupy.

Bierz się za siebie! Największy spaślak oferma może się wyrobić.

; )

Opublikowano

I co z tego będziesz miał ,że się potniesz? Nagle znajdziesz dzięki temu przyjaciół? Rodzice z litości przeprowadzą się z powrotem? Nie będziesz z tego miał ŻADNEJ korzyści. Zamiast się użalać nad sobą na forum powinieneś wyjść na dwór, zagadać do kogoś. Zawsze znajdzie się ktoś z kim się zakumplujesz ale trzeba się postarać by coś osiągnąć.

Nie podobasz się sobie? Skoro mieszkasz w Poznaniu to zapisz się gdzieś na siłownię. Zawsze poprawi to Twoją samoocenę.

Pociąć się to jak poddać się na całej linii.Gdy to zrobisz będziesz nikim.To tyle ode mnie...Mam nadzieję ,że pomogłem.

qsHVsoT.png

Opublikowano

nikt mnie nie lubi, nikt mnie nie kocha, pójdę do lasu i się potne to takie proste, oklepane i prozaiczne

troche żałosne, w tym wieku zadręczać się bez powodu ? to że siedzisz sam i nie masz się do kogo odezwać świadczy tylko o tym że nie chce ci się ruszyć z miejsca, dobrze ci radzą we wcześniejszych postach. zresztą koledzy w szkole to tylko ludzie... tylko jeszcze w okresie kiedy są bardzo głupi. nikt ci nie karze od razu zawierać z nimi znajomości.

jeśli zadowalało cie małe miasto to widocznie nie masz większych ambicji jeszcze rozwiniętych by większe pozwalało na twój rozwój w pełni. życia nie zaczyna się od żalów tylko od zrobienia czegoś ze swoim życiem zaraz tylko jak się do niego startuje, właśnie w tym okresie co jesteś, a dobry start to właśnie to co potrzeba każdemu oprócz najważniejszego, pewności siebie.

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Opublikowano

Czym interesują się twoi kumple?

||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||

76561198014515809.png

||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||

Opublikowano

AAA ZŁY TEMAT USUŃCIE!!!!!!!!!!!!!

76561198014515809.png

Opublikowano

jezeli nie interesują sie niczym poza sobą to nawet nie sa warci by ich poznać, czasem lepiej być nikim przez jakiś czas by nie poznać w tym czasie nikogo kto nie będzie potem wart tego poznania

nikt nie każe ci od razu w szkole poznawać kogokolwiek, będą potrzebowali coś sami przyjdą do ciebie

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Opublikowano

dziwisz sie, że nie masz kolegów jeśli jesteś gruby i tylko w domu siedzisz? ... sami do ciebie nie przyjdą.

samookaleczenia sie tylko pokazuje twoją słabość.

Opublikowano

Nie myśl o jedzeniu, bierz przykład z niego.

174578_184621651557420_2641027_n.jpg

Idź na rowerze zapierdalaj 10-20km dziennie. Oceny spadły? Weź korepetycje (czy jak to się pisze).

Kup Sobie chomika albo np węża albo pająka.

@edit

Ewentualnie idź do programu "Trudne sprawy" albo "Dlaczego Ja?"

p o m a t u r z e c h o d z i l i ś m y n a k r e m ó w k i

Opublikowano

A co złego jest w samotności ?

Chwilami jak słyszę swoich kolegów to wolałbym ich nie znać ale cóż lepszych w okolicy nie ma

(Ps obstawiam że to jest prowokacja)

s2c77Oa.png

Opublikowano

U nas w gim jeden koleś miał taki chrzest, że bał się chodzic do szkoły. Każdy z niego jechał, razem z nauczycielami.

A teraz chodzimy razem na miasto, boisko.

Musisz przeczekac.

Opublikowano

U nas w gim jeden koleś miał taki chrzest, że bał się chodzic do szkoły. Każdy z niego jechał, razem z nauczycielami.

A teraz chodzimy razem na miasto, boisko.

Musisz przeczekac.

Jak jeden koleś z klasy w 1 gim dostał chrzest to do końca 3 gim miał przejebane życie a z tego co mówili mi koledzy w zawodówce do której poszedł też go napierdalają i okradają z papierosów

Czekanie nie zawsze jest rozwiązaniem tamten też chciał to przeczekać teraz wszędzie gdzie nie pójdzie dostaje wpierdol

s2c77Oa.png

Opublikowano

Pobiegaj graj w piłke zapoznaj sie z kolegami ...

1315137143-U173186.png

"Ludzie mówią, że jestem pijakiem, chodnikowym równym chłopakiem..."

"Ale ja mam w sobie mordercę, wojownika, chcę zjeść Twoje serce..."

Opublikowano

Mam ( miałem ) ten sam problem co ty, lecz ja nie jestem gruby ;)

Na początku gim byłem w ogólnej , potem przeniosłem się do europejskiej gdzie byli wszyscy moi kumple z podst. ALE niestety okazało się że każdy już sie z każdym zaprzyjaźnił :(

Przez 2 miesiące siedziałem w domu i dupa, gadałem z matką, ale potem wyszedłem na dwór zeby z nimi pograć w piłkę ( nie umiem wgl. grać ) i troche mnie poduczyli, zauwazyli ze jestem zabawny, szczery i nie jestem głupim gimnazjalistą , który zmienia co tydzień dziewki, pali , pije i puszcza śmieszne dzwonki w stylu 'lubie placki' , i tak się zaczeło znowu sie z nimi trzymam. Gdyby nie ten moment kiedy wyszedłem na dwór , to pewnie dziś nie szedłbym z nimi na wycieczke do lasu xD

Trzymam kciuki i pozdrawiam , dasz rade . :)

63989389769756300986.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...