Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Premium bronze vs 400G1.

xPonury

61 użytkowników zagłosowało

1. 1. Co wybra? ?

• Prema bronz 30 dni
      52
    • 400 G1
      9

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

HELP ME :D

Mam karte PSC za 20 zeta

MAL

Uwielbiam "znawców" , którzy nakładają swój styl gry innym. Każdy ma własny styl i upodobania... Trzeba je tylko odkryć.

Opublikowano

Wg mnie lepiej wziąć Bronze Premium 30 days, ponieważ możesz dużo więcej za to kupić, ale na to dinary są potrzebne :P

NU94p9A.gif

Wracam..

Opublikowano

dinarow mam sporo ale czy oplaca mi sie robic dodatkowe 400 g1 i kupic mp7a1 gold ?

MAL

Uwielbiam "znawców" , którzy nakładają swój styl gry innym. Każdy ma własny styl i upodobania... Trzeba je tylko odkryć.

Opublikowano

@UP nie opłaca się wg lepiej kupić premke bronz dostajesz 21 tyś i możesz sobie kupić mp7a1 na 30dni a zresztą co to gold daje nic tylko tyle że jest gold :D:)

O co chodzi z tym programowaniem? Gdy programujesz, uczysz najprawdopodobniej najgłupszą rzecz na świecie, czyli komputer, jak ma coś zrobić.

Opublikowano

Tutaj nawet nie ma nad czym długo debatować. Wybór jest oczywisty, a będzie nim zakup bronza.

Zauważ bowiem, że za te marne 400 G1 kupisz zaledwie góra jedną broń i nic więcej.

Co innego jeśli wybierzesz premkę. Tutaj możesz tworzyć całe zestawy, a jedynym ogranicznikiem będzie ilość dinarów.

MP7A1, FAMAS, M60, M249, Minigun, PSG, AIAW etc..

To wszystko stanie przed tobą otworem jeśli zdecydujesz się na bronza : )

1373662483-U83583.png

Opublikowano

no dobrze ale za bronza dostane promocoda zgadza się ?

MAL

Opublikowano

@UP

jeśli kupisz na stronce warrock.net to od razu dostaniesz a jeśli kupisz kod ESN np. na play span to będziesz musiał tickieta pisać o promo

bierz tego bronza !!!!!!!!!!!!!!!!

O co chodzi z tym programowaniem? Gdy programujesz, uczysz najprawdopodobniej najgłupszą rzecz na świecie, czyli komputer, jak ma coś zrobić.

Opublikowano

Premium bronze się bardziej opłaca bynajmniej moim zdaniem dlatego, że masz sp dodatkowo kasę również. Jak masz większy lvl to opłaca się kupić premkę.

1374132184-U48159.png

Sygna by Cristiano

Opublikowano

To zależy jeśli masz duży lvl i kupe dinarów to bierz premium a jeśli nie to wybierz 400 G1 :]

Jestem kulturalną osobą , lecz szacunek okazuje tylko osobom które na ten szacunek zasłużyły!Jeśli pomogłem Kliknij TU

1260200783byplonskijudo.jpg

Opublikowano

eheee :F

Temat mozna zamknąć

MAL

Opublikowano

eeeey dziwny troche jestes jakie 400 g1 za 20 zl?? za 20 zl masz 800 g1 oplaca sie g1 kupic a premium (wbij 21lvl i kup golda na 30 dni )

@

ah sr jakies suki wykupily 40 sztuk w 1 dzien ;// (

SoRRYZApiSOWNIE

LeGaliZACJA

Ganja_015.jpg

12379153790_72.jpg

Warrock20ranks.jpg

rangi.png

Opublikowano

Spam bAN go

Ooops. chyba nie widzialeś kto to jest...

Aaaa Global Mod -,-

Jak narazie to twoja wypowiedź to spam.

On odniósł się do tematu,

A ty...Oczerniasz go.

Co do tematu to chyba premka wyniesie cię drożej ale za to o wiele lepiej.

Za te G1 miał byś 2 bronie 1 za 400(chyba że kupisz za 399) a 2 za gratisowego promo.

Za bronza masz po 1 expa slocika i możliwość kupienie wszystkiego ;)

1312476347-U203760.png

Sygnatura by R4donix.

Czekam na dalsze propozycje czegoś podobnego

:)

http://www.mpcforum.pl/topic/416750-zlecenie-sygnatura-avatar/

Opublikowano

I jeszcze jak kupisz premkę to dostaniesz promo na jakąś broń !!!!!!!!! :)

Opublikowano

Jeżeli możesz zrobić konto na playspanie to może wyślesz sobie 2x esy akazoo i będziesz miał 400 g1 za 6.20 max i zrobisz 2 konto na playspanie i będziesz miał 800 g1. Wtedy kupisz sobie golda jakiegoś ja tak zrobiłem dzisiaj i mam mp7a1 gold

eknigt20.png

eknight95.gif

"Ide za nimi, bo oni ida za mna

Wiesz jak sie to nazywa ? To lojalnosc.

"Nigdy nie pozwól, aby strach wyeliminowal Cie z

dalszej gry..."

[/font]

ZBIERAM ++++ LUBIE ++++++

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...