Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[SS] Dmg mojej postaci na PL 29

Daniel_pl

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

jesteś śmieszny nieda się walnąć moją postacią 208:D

@brayantgk

To nie krytyk i możemy grać w 2

Ogólnie to zakupiłem koziki śr 29 :D 5 bonów +6 narazie zbieram na bodzie

I ludzie ogarnijcie sie to nie Fake nagram filmik jak tyle bije jak niewierzycie spróbuje wrzucić go w weekend jak niezapomne :D

Skleroza

PLS - :D

x

• Odpowiedzi 51
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nagraj to podyskutujemy ... znajac zycie napiszesz " oj zapomialem " , " oj blad w filmiku " , " oj zle go nagralem przepraszam ! " . Albo cos w tym stylu ;] Nie oszukuj sie i tak Ci juz nikt nie wierzy ze tyle jebnales :D

08aborygen.gif 08aborygen.gif 08aborygen.gif 08aborygen.gif 08aborygen.gif 08aborygen.gif 08aborygen.gif 08aborygen.gif 08aborygen.gif08aborygen.gif
Opublikowano

Noo u ciebie tez nic ciekawego nie widze ; <<<

Lepiej dodac na avatar metin2 nie? byc komputerowcem bez innych zainteresowan xD

Nie mowie ze jestem jakims pedofilem czy kims... ale widze ze gadu gadu ladnie podajesz ;x

A masz coś kurwa do mnie ? To , że dodaje avatar z metina ( choc wcale takiego nie miałem / nie mam ) jest tylko i wyłącznie moja sprawa , zbesztany 12-latku . Pozatym moje GG , faktycznie , Chuj Ci do tego :)

Opublikowano

Jak to może być FAKE zastanówcie się

Film dodam!!!!

potrzebuje tylko 1 plik

Root ktoś by mi go wrzucił ale ten z PL

x

Opublikowano

I tak nadal uwazam ze to fake ;] mogles w tym czasie kupic eq na zwierzeta i teraz sie pokoksic ze tyle walnales.. i jeszcze pisales ze masz zasadzka na m4 na 29 a na 30lv widac m3.. sciema jak nic ];

08aborygen.gif 08aborygen.gif 08aborygen.gif 08aborygen.gif 08aborygen.gif 08aborygen.gif 08aborygen.gif 08aborygen.gif 08aborygen.gif08aborygen.gif
Opublikowano

jezu najpierw prosicie o filmik potem narzekacie a m3 jest dlatego że niegrałem na PL chyba logiczne moji koledzy mogą poręczyć

@

Temat do zakmknięcia, ponieważ to już się robi śmieszne poprostu

x

Opublikowano

O ludzie hahaha to jest niemożliwe, żeby walnąć 208z zasadzki na m3 w PSA. Ludzie brawo, widać, że wbiliście max 10lvl xD

a jak na takie eq bez kryta to nawet ładnie. gratki

annyeong! ~

Opublikowano

O ludzie hahaha to jest niemożliwe, żeby walnąć 208z zasadzki na m3 w PSA. Ludzie brawo, widać, że wbiliście max 10lvl xD

a jak na takie eq bez kryta to nawet ładnie. gratki

Ja pierdole ... te dmg z screna zostaly wklejone i nie pisz ze to prawda dalem nawet przyblizenie z painta ze to Fake .. a na filmiku kupil zapewne eq na zwierzeta i mysli ze uwierzymy .. :O

///

jezu najpierw prosicie o filmik potem narzekacie a m3 jest dlatego że niegrałem na PL chyba logiczne moji koledzy mogą poręczyć

@

Temat do zakmknięcia, ponieważ to już się robi śmieszne poprostu

Tak przez te 19dni zasadzka z m4 na m3 zlazla ? Prosisz o zamykanie bo juz nie masz dowodu ze to prawdziwy screen ;) Nie masz juz pomyslow :O

Opublikowano

To jest prawda ludzie sie ogarnijcie zróbcie sobie postać 29/30 i takie same eq i walniecie tyle

x

Opublikowano

To podaj nam jakie masz eq, ile % na zwierzaki?

PS: ja body 47, z ribkiem 14 um kd woja+3 i 20% na ludzi wyjeb... z wirka na m2 3457 a z krytyka w noobka z buraków na bo 7k ;]]]

cristiano_ronaldo___signature_by_manuexp

Opublikowano

Na privie to sie niepopisuj bo na pl niewpada bon 20% na ludzi

mam eq krótkie noże +7 0 na zwierzaki i to powinno wystarczyć

x

Opublikowano

Na privie to sie niepopisuj bo na pl niewpada bon 20% na ludzi

mam eq krótkie noże +7 0 na zwierzaki i to powinno wystarczyć

Ja pierdole...Pomyśl logicznie.Czy ktoś popisywał by się,że walnął 7k na privie? -.- I wcale nie musiał mieć domniemanego bonu 20% na ludzi tylko mógł go mieć rozłożonego na dwie rzeczy,np w hełmie 10% i dajmy na to w kolcach również 10%.Co do Twojego dmg z zasadzki,to też pozostaje pod znakiem zapytania,bo kolega nam pokazał na SS tą dziwną zmianę pikseli :>

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...