Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[SS] Dmg mojej postaci na PL 29

Daniel_pl

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 51
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Sory że taki mały ss ale większego niemogłem dodać spróbuje większy za 1h dodać

x

Opublikowano

hehe, jak ja miałem szeroki +9 i zasadzke na m3 to tyle nie walilem :D. Może z przeszywki walnąłeś ;]

Rola Healera w grach MMO jest taka sama jak basisty w zespole - Zauważa się go dopiero wtedy, gdy przestanie grać.

Opublikowano

hehe, jak ja miałem szeroki +9 i zasadzke na m3 to tyle nie walilem :D. Może z przeszywki walnąłeś ;]

Zauważ to że on ma sztylety ^^ mieczem zasadzka-wirujący i reszta skilli zadaje mniej obrażeń ^^

Opublikowano

Noo u ciebie tez nic ciekawego nie widze ; <<<

Lepiej dodac na avatar metin2 nie? byc komputerowcem bez innych zainteresowan xD

Nie mowie ze jestem jakims pedofilem czy kims... ale widze ze gadu gadu ladnie podajesz ;x

Opublikowano

skąd mam wiedzieć ze masz m4 zasadzke? może specjalnie zasnoniłeś a tu zasadzka g? xD ale i tak gz

//Nieregulaminowa sygnaturka.

Opublikowano

Hehe na PL'u jak sie trzepnie 5k z skilla to radosc jak nie wiem.

A na privku trzeba conajmniej 40 ;D

W tej chwili czekam na s.26 na pl'u ;)

imperialmt2.gif

Warto czekac!

Masz Serce? Pomoz biednym zwierzakom oraz dzieciom! Wystarczy jedno twoje klikniecie dziennie. Dla ciebie jedno klikniecie, dla nich kolejny dzien zycia!

-

http://pustamiska.pl/index-3.php

-

http://www.pajacyk.pl/

Zbieram takie malutkie + ktore maja welkia moc!

Opublikowano

Swego czasu udało mi się na 32 lvl'u wpierdzielić mentalowi na PvP (on miał 48lvl) ok. +/- 4,6k DMG :) Miałem wtedy bony i oczywiście Kozy 18umki. A tak poza tym to ten DMG nie jest aż taki kosmiczny.

anonym.png

Opublikowano

Swego czasu udało mi się na 32 lvl'u wpierdzielić mentalowi na PvP (on miał 48lvl) ok. +/- 4,6k DMG :) Miałem wtedy bony i oczywiście Kozy 18umki. A tak poza tym to ten DMG nie jest aż taki kosmiczny.

Czytaj powyzsze posty uzytkownikow ;) To jest Fake :D

@ Edit Twoj dmg tez nie jest kosmiczny ;]

08aborygen.gif 08aborygen.gif 08aborygen.gif 08aborygen.gif 08aborygen.gif 08aborygen.gif 08aborygen.gif 08aborygen.gif 08aborygen.gif08aborygen.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...