Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dostałem bana.Dam radę coś zrobić?

Popierdalacz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć wszystkim.

Czy da się coś zrobić jak dostałem bana na konto?Rangi nie miałem za wysokiej ale 2 ładne permy;/

Czy jest jakiś sposób żeby ominąć tego bana??;/

Niestety 2 razy odpaliłem gordona ;/

Jeśli jest to błagam pomóżcie.

Opublikowano

Jak za hacki to już nic nie zrobisz kolego..

Się myśli co się robi.:) :P

Ale może jest jakakolwiek nadzieja??;/

Widziałem jakieś poradniki na forum,ale czy one moga w czymś pomóć??:(

Opublikowano

koleś? myślisz, że jak napisałeś do supportu o unbana, z powodu grania na hackach, nawet raz używania to spełnią twoje oczekiwania?

nic nie musisz już zrobić, tylko czekać na odpowiedź tak z tydzień/miech lub Cię wyśmiejąi za proszenie o unbana w związku z graniem na dopalaczach.

Opublikowano

Nawet jeśli niesłuszny, masz 10 % na unbana.

No właśnie wtedy jak niesłuszny, a nie gdy słusznie przyznany (gordon)... Więc oleją Cię. Znam treść Twojej wiadomości - Niestety bann został przyznany z powodu używania hacka. W tym wypadku nie możemy odbannować Twojej postaci.

Coś tam coś tam i żebyś grał od nowa i link do ich strony :P

Nic już nie zrobisz - się myśli co się robi jak to strucel trafnie napisał

sygnatura_old.png

| 2x Kidmod | Exmoderator | ExMPC Media Team | 3x Combat Arms Private | Banned | ExMPC Modder Team | Blue Member |

Specjalista
Opublikowano

wdłg mnie nie masz żadnych szans, jak oni zbanują to już nie odpuszczają....

możesz pisać ticketa ale nie wiem czy to coś da, a i nie pisz o tym na forum oficjalnym CA bo jeszcze bardziej się wkurwią

PS. Jakie permy?

pomogłem? wejdź tu i kliknij: pajacyk.pl

jak nie to też kliknij

Moderatorze!

Codziennie z głodu ginie jeden troll, nie bądź obojętny i już dziś nakarm trolla warnem :)

Opublikowano

Niema szans zapomni na bank za gordona a mówili modki że detected ale nie słuchacie mądżejszych to się 2 stówy poszły jebać @ edit (Vajper na perma jak można hacować takie żeczy to tylko idjoci robią )

Opublikowano

Niema szans zapomni na bank za gordona a mówili modki że detected ale nie słuchacie mądżejszych to się 2 stówy poszły jebać

Mój kolego...Gordona odpalałem jak był undetected,więc się nie odzywaj proszę...

Opublikowano

Nie ma szans na Unban. Lagi nie kłamią i od tego nie można się już odwoływać.

Ja dostałem bana za AutoClick, którego nawet nie używałem do CA.

500zł i 2Lt1 poszło się jeba*.

• Płyta Główna MSI Gaming 970  • Procesor AMD FX 8350 8x4.0GHz (OC 4.5GHz)  • Chłodzenie Silentium PC Spartan PRO 

• Pamięć Ram (4x2GB) 2x 2GB A-Data Gaming + 2x 2GB Kingston HyperX 1600MHz CL9  • Zasilacz XFX Core 550W Bronze 80+  

• Grafika Gigabyte Radeon R9 270 OC 2GB WindForce2X (950/5600)  • Obudowa Silentium PC Brutus M25  • System Windows 10 Pro

• Monitor BenQ 24" XL2430T 144Hz 1ms  • Dodatkowo TV Samsung 40" 3D H6400 400Hz

• Klawiatura Razer Deathstalker Essential  • Mysz SteelSeries Rival  • Podkładka A4Tech Bloody B-070  Słuchawki MSI Gaming DS501

Opublikowano

Przecież ci panowie powiedzieli ...

Miałeś hacki , mody dające ci przewagę nad innymi graczami lub glitchowałeś nie masz szans nawet najmniejszych na odzyskanie konta.

Po prostu NEXON cie oleje ponieważ takie wiadomości oznajmiają jako spam

9368_gold.png

Opublikowano

Mój kolego...Gordona odpalałem jak był undetected,więc się nie odzywaj proszę...

Spoko nie chciałem cię obrazić ale VAIPER na perma + chaci = Idiot tu nie ma że kolega odpalił twoje konto ty o nie dbasz i kropka

Opublikowano

nie chce zakladac nowego tematu to zapytam tu

dostalem tez bana za hacki na jedno konto i gram dalej na tym samym ip bez haxow czy jest mozliwosc bana??? czystego konta??

Opublikowano

dostalem tez bana za hacki na jedno konto i gram dalej na tym samym ip bez haxow czy jest mozliwosc bana??? czystego konta??

Taaa zawsze jest (pamiętasz lidera ~PolskiejArmii~) :P Zbannowany na złe acc...

sygnatura_old.png

| 2x Kidmod | Exmoderator | ExMPC Media Team | 3x Combat Arms Private | Banned | ExMPC Modder Team | Blue Member |

Opublikowano

Jeżeli nie wywaliłeś loadera injectora czy też jakiegoś pliku DLL zawsze jest ryzyko,że hs cię dopadnie .jak nic nie masz na pcku to nie masz co się martwić .

Mogę się założyć,że bd lepiej pilnowany

@edit

Zrób czyszczenie rejestru bo cos gdzieś tam mogło zostać

9368_gold.png

Opublikowano

sorki ale ja od niedawana z netem i kompem takie zycie moze wyjasnisz jak to zrobic ??

wczesniej sie balem bo hs wykrywal jakiegos hacka niby po patchu costa recon i dopiero jak przywrocilem system zaczelo chodzic <_<

jakby nie patrzyl szkoda konta mam juz na perma m4a1cqbr m416cqb g36e i pp19mod 2lt1 70% :D jak narazie moj rekord xD

Opublikowano

Tak to prawda szkoda konta.

Pobierz CCleaner to taki program i kliknij Czyszczenie rejestru lub Menadżer Rejestru nie pamiętam konkretnie gdyż korzystam z innego tego typu programu ;]

9368_gold.png

Opublikowano

Tak jak wszyscy piszą, dostałeś bana PERMAMENTE. Ile masz szans na UN Ban? 0%. Jeśli gra się na hackach, gra się z głową.

Pamiętaj jeśli chcesz grać na swoim koncie, graj z głową, nie pokazuj ze masz hacka. A jeśli tak bardzo chce zrób sobie konto '' Noob '' Konto na którym będziesz grać na hackach. Przykładowo wbijesz sobie range CSM i będzie.Każdy ci będzie powtarzać '' NIE GRAJ NA HACKACH! NIE GRAJ NA HACKACH NA SWOIM KONCIE!

zv669_sipeantus.png

Opublikowano

Tak jak wszyscy piszą, dostałeś bana PERMAMENTE. Szanse na UN ban 0% z 100%. Jeśli gra się na hackach, gra się z głową.

Używałem TYLKO ( i aż ) WH.

I mam jeszcze jedną wiadomość.Kolega ma program,który sprawdza reporty i jemu pokazało,że NIGDY nie miałem ŻADNEGO repota!!!

Więc czyżby nexon wyjebał bana za gamelogi?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...