Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

WMMK SERVER 1.6.6 [No-Hamachi][No-Wl]

0macias00

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

WMMK new freebuild server!

NO WL!

Dane servera:

ip: 188.116.32.54

wersja: 1.6.6

server czynny: 24/7

Zwiększyłem ram i już nie ma lagów.

NOWY HOSTING I NOWE IP SERVERA: 188.116.32.54

Nie bedzie juz wiecej problemow z hostingiem server stoi na dedyku.

Pluginy:

AdvancedBans

AfkBooter

BetterShop

Citizens

CommandBook

Falsebook

Heavenly mob

iChat

LWC

MagicCarpet

MultiVerse

Permissions

Reporter

SimpleHelp

Warpz0r

WolfPound

WorldEdit

WorldGuard

xAuth

mcMMO

Opublikowano

Serwer nie ogarnięty , brak miasta , duże lagi , admin to dzieciak ;/ Nie polecam nikomu !!!

43591minecraft_logo.png

Ta Gra Zmieni Twoje Życie !!

43589agtzc.png

mca.png

mca.png

mca.png+

Opublikowano

Miasto jest tylko spawn był źle ustawiony, lagów nie ma, a dla twojej wiadomości admin nie jest dzieciakiem.

Nie radze grać. LAGI SĄ NIEMIŁOSIERNE

Wchodzisz w trakcie reloada i sie dziwisz ze lagi.

Gość _Shadowlord
Opublikowano

znak_plus.gif ogarnięty admin, pluginy

znak_minus.gif Lagi, bardzo małe i nie dopracowane miasto, brak cuboidów, ubogi spawn, brak warpów.

Ogółem serwer przypomina serwer dla kumpli grających przez hamachi do pozbycia się nud, admin na serwerze jest ogarnięty nie rozdaje itemów, pomaga innym.

Na serwerze jest niedopracowane miasto ok. 50x50, na ktorym znajdują się kilka działek bez zabezpieczeń, w mieście jest brak atrakcji. Są też zauważalne lekkie lagi, które powodują gorszą grę.

Opublikowano

hmm nie wiem co wy tam na gorze piszecie:P lagi sa czasami, a jak wy macie caly czas to radze neta zmienic:) serwer bardzo fajny, miasto itd. moze sa niedopracowane, ale nadrabiają to niektórzy gracze swoim humorem:) Admin bardzo mily:) Polecam

37214406810321282202.png
Opublikowano

Zobacze i zedytuje ale po komentarzach chyba lagi straszne i nie ogar admin ;/

Jeśli jesteś "prO" daj mi --- .

Lubie minusy.

Daj Tego Minusa !:)

Opublikowano

Beznadziejny server, admini robiący podstawowe błędy w języku polskim i nie zwracającym najmniejszej uwagi na gracza, interesują się własnym dobrem.

PVP jest ciągle ON, łażą takie pokemony i zabijają Cie bez przerwy...

Nie polecam nawet zaczynać tam grać, straciłem godzinę życia na ten serwer (tak wiem, że to moja wina, ale myślałem, że będzie inaczej -lepiej- ;/ )

Opublikowano

Nom, rozwalili mi dom, a sam Administrator to analfabeta nie ogarnia worldedita ; / nie ma cuba na drogi szok - !

Sory, to był admin nie H@ serwera, który przez przypadek wyłapał Admina za free ; ]

Oferuję pomoc:

Oferuję pomoc z port forward (przekierowywaniem portów) Tylko i wyłącznie gdy posiadasz router.

Oferuję pomoc ze stawianiem serwerów do Minecraft na systemach FreeBSD/Debian/Ubuntu.

Oferuję pomoc z konfiguracją pluginów minecraft jak permissions.

Oferuję pomoc z konfiguracją serwerów minecraft.

Tłumaczę pluginy bukkita na język polski.

Większe tutoriale:

Zostanę administratorem/moderatorem na jakimś dobrym serwerze dedykowanym, propozycje proszę wysyłać na PW.

Opublikowano

Ludzie pvp się włączyło bo adm coś kombinował

Nikt nie robi błędów w orto no chyba że się czepiasz o u pisaniu w mówi

Niema cubuw na drogi na cześć jest WŁAŚNIE JEST DAWANY

Tak dla twojej wiadomości admini są 1-2 razy na dzień

Ja siedzę cały czas i każdemu kto mówi daje cuba a to że ktoś nie chce mnie zaprowadzić pod działke to nie mój problem

A no i rozwalona mapka

Gostek dostał opa bo budował dla serva i nagle zaczął mapę rozwalać

A no i z tym brak atrakcji to już nie aktualne.

Nam murem można zobaczyć m.in. Pac-Mana , grzybka z Mario , Patapona

DOBRA

MOŻNA JUŻ WBIJAĆ MIASTO JEST NAPRAWIANE I UROZMAICANIE TRWA

A obecnie gram w: Minecraft: Terraria: Team Fortess 2: Empire Total War(sporadycznie)

Na początku 1945 roku, US Navy otrzymała unikalna jednostką: pierwszy na świecie statek będący wytwórnią lodów. Nazywał się "Ice Cream Barge" i jego zadaniem była produkcja lodów dla marynarzy na Pacyfiku. Wydajność produkcyjna wynosiła ok. 36 tys. galonów (ok. 136 tys. litrów) lodów na dobę !! Statek a własciwie - barka, nie miał silników i był holowany z miejsca na miejsce. Był tez - z wiadomych względow - najpopularniejsza jednostka we Flocie Pacyfiku !

Opublikowano

Widzę że macie problemy z hostingiem. Bywam często na serwerze i bardzo go lubię ale te ciągłe problemy to mnie wkurzają. Postarajcie się o dobrych moderatorów ,a będzie git.

1-27518-350x20-51883C-31531E-372619-FFFFFF.png

ban_fr_12060_263919.gif

Opublikowano

Moderatorów to nie ma za dobrych, ja jestem na razie OP. Teraz się połączyć nie da.

End of stream ;|

Spróbuję ogarnąć ten serwer ; d ale czy dużo sam zdziałam to sam nie wiem.

@Down

No ogarniasz, ale co z tego jak zaraz milion nowych moderatorów/opów ; /

Oferuję pomoc:

Oferuję pomoc z port forward (przekierowywaniem portów) Tylko i wyłącznie gdy posiadasz router.

Oferuję pomoc ze stawianiem serwerów do Minecraft na systemach FreeBSD/Debian/Ubuntu.

Większe tutoriale:

Zostanę administratorem/moderatorem na jakimś dobrym serwerze dedykowanym, propozycje proszę wysyłać na PW.

Opublikowano

Off bo forum robione.

@up

Sam? A ja? Przecież prawie cały czas siedzie i tam ogarniam

A obecnie gram w: Minecraft: Terraria: Team Fortess 2: Empire Total War(sporadycznie)

Na początku 1945 roku, US Navy otrzymała unikalna jednostką: pierwszy na świecie statek będący wytwórnią lodów. Nazywał się "Ice Cream Barge" i jego zadaniem była produkcja lodów dla marynarzy na Pacyfiku. Wydajność produkcyjna wynosiła ok. 36 tys. galonów (ok. 136 tys. litrów) lodów na dobę !! Statek a własciwie - barka, nie miał silników i był holowany z miejsca na miejsce. Był tez - z wiadomych względow - najpopularniejsza jednostka we Flocie Pacyfiku !

Opublikowano

looknij skrzynke ^^ (PW)

Mam nadzieje że serwer będzie online dzisiaj, bo chciałbym dokończyć mój dom i miałem jeszcze parę spraw do graczy.

Oferuję pomoc:

Większe tutoriale:

Opublikowano

UWAGA UWAGA

SERVER JEST JUŻ OK

JEST COFKA ALE JUŻ SPOKOJNIE MOŻNA WBIJAĆ

Opublikowano

Server już on przepraszam za tą niedyspozycje ale jakiś debil mapę rozwalił potem cały bukkit padł. Siedziałem 4h ale udało się. Jest cofka sprzed rozwalenia mapy i server już on.

Pozdrawiam

Admin servera.

Opublikowano

Dziś zacząłem grać był akurat admin i kilku graczy (ok. 5) jak dla mnie serwer bardzo fajny. Działki za free jest wyspa gdzie bez problemu znajdzie się bardzo i to bardzo dużo drzewa co pomaga. Ludzie mili admin też. Zero lagow jak u mnie

szczerze polecam ten serwer

jak coś nick: ToSe

ZBIERAM PLUSY +

Opublikowano

nie polecam serwera. admin nie ogarnia ludzie kradna istny koszmar. osobiscie admin mi wylal lawe na dom wiec to chyba dzieciak

ZBIERAM PLUSY +

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...