Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Info] 2nd Round of the Bingo Bonanza Event

Piecu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie da się z Bingo z strzałów, tylko raz, a te rzeczy co wypisałeś to ci się trafiły z Kalika Case.

@down

Za takiego posta jest warn...

• Odpowiedzi 85
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Specjalista
Opublikowano

są jakieś sposoby, żeby np. mieć 2 recon vesty na bingo?

btw. trafiło mi się najlepsze, rec7 rangers 7 day, viper 30 day, no i S elite 91 day (1+90)

@Piecu : ale chodzi mi o ten bug, że np. strzele sobie w dsr i drugi mi się pojawi w miejsce bandany (oczywiście nie chciałbym tracić wartościowych przedmiotów z bingo)

co do tego buga to da się ale ie da się kontrolować, przykładowo ja miałem 2 te MG zamiast SUBSONICA ale napisałem do nexona i po 2 dniach mi to naprawili

pomogłem? wejdź tu i kliknij: pajacyk.pl

jak nie to też kliknij

Moderatorze!

Codziennie z głodu ginie jeden troll, nie bądź obojętny i już dziś nakarm trolla warnem :)

Opublikowano

Te bugi sa stworzone, ponieważ nexon może nie ogarnij zbytnio tego bingo

1370985415-U261426.png

ID PlayStation3 -> IdefisKiller

Opublikowano

Gdyby czegoś nie ogarniali, to by tego nie wrzucali. To poważna i porządna firma. Jednak gra, jak kazda inna a szczególnie sieciowa ma swoje błędy.

Opublikowano

Co do tego buga, to nie mamy wpływu co nam się tak jakby powtórzy?

I jak nam się zbuguje nie po naszej myśli to wystarczy napisać z tym do nexona i nam naprawi?

Opublikowano

mMarkon jaka broń ci wyleciała na perma??

@topic jak pamiętam to rok temu nie było takich eventów teraz to event za eventem cały czas na rzeczach za nx grasz :D A wszytko dzięki sposnosrom którzy kupują nx więc sie obrażajcie ich tylko sie cieszcie

ja wciagałem kakao xD ale szału nie było ;p

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...