Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Info] 2nd Round of the Bingo Bonanza Event

Piecu

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 85
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

nie wiem o co chodzi ci z tym szyfrem ale nie musisz sobie aktywować narazie tych przedmiotów ale masz czas do końca czerwca

Jak będzie koniec czerwca i eventu to jak je aktywuje dostane je nadal do inboxa?

1390144171-U592769.png

Opublikowano

Jak będzie koniec czerwca i eventu to jak je aktywuje dostane je nadal do inboxa?

tak jesli je aktywujesz przed koncem eventa. Jednak masz tylko 3 dni na wyciągniecie ich z inboxu

Opublikowano

Mi chodzi o to że jak np będzie 10 lipca 2011r i jest już koniec eventu i przy bingo pisze <closed event> to jak wejde w te bingo i uaktywnie sobie ten item dopiero teraz to nadal go dostane czy już nie?.

1390144171-U592769.png

Opublikowano

@UP nie zniknie bo w tamtym bingo też tak było i przez jakiś tydzień też sie naboje dostawało ale nie było tego w grze widać było closed event i jeszcze normalnie było wszystko.CZekam na inne wypowiedzi. ^_^ :unsure:

1390144171-U592769.png

Opublikowano

@UP nie zniknie bo w tamtym bingo też tak było i przez jakiś tydzień też sie naboje dostawało ale nie było tego w grze widać było closed event i jeszcze normalnie było wszystko.CZekam na inne wypowiedzi. ^_^ :unsure:

A no tak zapomniałem,że NEXOn daje dodatkowe strzały .

No to jeżeli tak będzie to normalne,że możesz itemki po evencie sobie wyjąć ; ]

9368_gold.png

Opublikowano

@UP a przez ile może to być?? :angry:

Z tego co pamiętam NEXON dał ostatnio 3 dodatkowe strzały .

Więc pomyśl :D

Przez czas trwania dodatkowych strzałów możesz trzymać sobie przedmioty .

Lecz pamiętaj po tym czasie możesz ich już nie mieć ;D

9368_gold.png

Gość MaxAnnihilator
Opublikowano

Milo ze dodales reszte.

Ja bym byl za podpieceim na czas eventa :D

Opublikowano

a te 4 różne rzeczy co wspomniałeś , chodzi o to że np : 1.Snajpa 2.ar itp ?? bo nie ogarniam

ktoś tam wyżej napisał ..

w ile trzeba strzelić okienek żeby mieć

50 % ?

12/13 okienek , a w sprawie tych 4 rzeczy to np jakie ? chodzi o to ze np: snajpa ar smg : Poprostu bronie?

Opublikowano

Dawno mnie tu nie bylo. I jakos mialem racje ze za 50% jest 2x kalika i za 100% dodatki do broni. Hmm jeszcze jako pierwszy napisalem te info a inny koles + dostal bo napisal to samo -.- daremne w dodatku dostalem minusy ze wam pisze co bedzie -.-

-Ushio.png
Opublikowano

Dawno mnie tu nie bylo. I jakos mialem racje ze za 50% jest 2x kalika i za 100% dodatki do broni. Hmm jeszcze jako pierwszy napisalem te info a inny koles + dostal bo napisal to samo -.- daremne w dodatku dostalem minusy ze wam pisze co bedzie -.-

Taaa ta osoba była kidmodem i straciła swe stanowisko...

co do Twego posta to nie wnosi On nic do tematu więc jest to zykły spam, Ci którzy są bradziej zaawansowani widzieli Twojego posta i nagrodzili Cię +`em, a w taki sposób tym co napisałeś możesz sobie narobić jeszcze kilka - więcej...

p4xypnxhyuzdgkoq6evu.png

by

Daxer92/GalactiX - świetne :p

Opublikowano

Wlasnie o to chodzi ze napisalem co bedzie za 50% i 100% i dostaje minusy i to tylko swiadczy o tym jakie hamstwo jest na forum i ze nie oplaca sie wiecej pomagac i miec wszystko w dupie ;)

-Ushio.png
Opublikowano

czy to prawda że jak ktoś zdobył 50% w pierwszy dzień co można było to zdobył 4 a nie 2 kaliki? ja odblokowałem w pierwszy dzień ale nie otworzyłem dopiero dzisiaj i mam 2

Opublikowano

Aha fajnie by było niestety nie bo ja wczoraj zrobiłem i dostałem tylko 2x więc nic nie straciłeś tylko cały czas mnie ku*** dobija nagroda za 100% taki szajs że japi***** temu nexonowi chyba odbiło ale kaliki LOVE:P

tak a propo to z nich mi syf wypadł jedyne co fajne to cyclops bandana na 7 dni a z transporta na 30dni xD jeszcze bingo i będzie na 67 heh

Opublikowano

UraPolska to masz zajebiście i to naprawdę żeby mi tak nie dropło o proszę albo tak żeby był spec

sygnatura niezgodna z regulaminem forum mpc rozdział II pkt. 7

Opublikowano

ELO ALL

Dlaczego jak wygrałem MEI z bingo to nie dostałem kasy??

Musiałeś wygrać tylko tego nie zauważyłeś...

Jeśli jesteś na 100% pewny to relognij CA, albo spytaj się tych którzy mają MEI czzy dostali GP. Może nexon nie chciał wydatków i nie dodał kasy, chociaż w to wątpie

sygnatura_old.png

| 2x Kidmod | Exmoderator | ExMPC Media Team | 3x Combat Arms Private | Banned | ExMPC Modder Team | Blue Member |

Opublikowano

są jakieś sposoby, żeby np. mieć 2 recon vesty na bingo?

btw. trafiło mi się najlepsze, rec7 rangers 7 day, viper 30 day, no i S elite 91 day (1+90)

@Piecu : ale chodzi mi o ten bug, że np. strzele sobie w dsr i drugi mi się pojawi w miejsce bandany (oczywiście nie chciałbym tracić wartościowych przedmiotów z bingo)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...