Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

SOFTMOD

Gość Daxer92

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Może od razu usunąć cały dział Silkroad tak będzie najlepiej

a po co usuwac.. nie mowie zeby usunac dzial bo ktos dal sm... lecz ja za niego place a ktos inny daje od ak sobie i potem ja trace :/ jest jeszcze revbot, tbot i dziwne ze wszyscy napalaja sie tak na tego sm .....

master666 jestem ciekaw jak ty bys placil za sm potem ktos dal go na forum i przez takiego debila nie mozesz grac bo ci sm blokuja... pomysl troszke

1376572695-U638369.png

sygna by forfiter007

• Odpowiedzi 67
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano
a może pomyśl że nie każdy ma na tyle pieniędzy

Jak nie ma tyle pieniędzy to zawsze może się złożyć z kolegą albo grać na innym bocie

Opublikowano

naby jebane umieszczajace softa na mpc co za zjeby japierdole placi za to i umieszcza tutaj i kurwa co jeden dzien sie przez takich jak ty idioto soft zmienia DEBIL

Cpu i7 4790k : Mobo Msi Gaming 5 Z97 : Gpu GF980 Msi Gaming : Ram Ripjaws 2133 8gb : Buda Zallman HF1 : CpuKuler Zalman Reserator 3 Max Dual SSD: Crucial 100BX 500gb : Monitor AGON AG241QX +2x LG23MP65

Klawa MadCatz S.T.R.I.K.E : TE : Steel Series Rival 300 Podkładka Razer Goliathus : Słuchawki Corsair Void RGB Wirless + Syberia v2

Opublikowano

W sumie masz racje. Ale gdyby ten tbot dzialal a rev bot byl bardziej dopracowany to zapewne ten soft by tak szybko nie padal bo byla by jakas alternatywa miedzy isro a np.tbotem a jak narazie to raczej dzialajacego tbota na dzisiejsza chwile nie ma.

Opublikowano

A no niema.... I sam nie wiem czy dobrze czy źle , że dali tu softa... Ja skorzystałem bo pobociłem przez jeden dzień za free... Ale zarazem szkoda mi tych, którzy płacą za softa 10zł tygodniowo.... Mi szkoda by było 30-40 zł miesięcznie na softa.... A raczej nie mam się z kim złożyć na niego.... Bo "koledzy" wolą grać uczciwie.... Ale jak nie patrzeć to jest to właśnie forum o botach i dziwne by było gdyby ktoś za danie tu softa miał dostać bana.... Bo niby dlaczego?? Za to, że oszukuje i chce pomóc?? A my jak używamy jakiegokolwiek bota to nie oszukujemy??

sygnatura3.png
Opublikowano

A co to ma do rzeczy??

Mniejsza.... Soft nie działa... dlatego można już zamknąć ten temat... Bo zaczyna się niepotrzebny spam...

sygnatura3.png
Opublikowano

Niepotrzebny ?? Tego bym nie powiedział jeżeli chodzi o temat można zamknąć ale tego tak zostawić po prostu nie można!!

sygnakopiatj4.png

Avatar sponsorowany przez ApOkAlIpSsIoN (ver.3.0)

Opublikowano

A ja podkreslam, ze nie zmienie zdania na temat umieszczania softa na mpcforum, przynajmniej nie w otwartym dziale. Aktualnie rozmawiam z paroma osobami i mozliwe, ze dostep do softa bedzie mozna dostac w dziale SilkroadPrivate, tak jak bylo to kiedys.

Ale zalozmy teraz, ze ktos dostanie dostep do tego dzialu, cieszy sie itp, daje linka calej gildi do downloadu, po jednym dniu bocenia sm przestaje dzialac i co wtedy? Wtedy tak samo sie wkurwia, a my musimy kupowac go kolejny raz...........

Wiec to bylby jedyny problem, chyba nawet nie do rozwiazania.

Opublikowano

Tak.... Oczywiście.... Może i będzie soft w SilkroadPrivate Ale kto się tam dostanie... Kilku wybranych kolegów....

A może 12 latki, które będą nabijały przez miesiąc posty spamując... Jest z tego co czytałem rozpisany konkurs... No ale jak ktoś sie nie zna na grafice to może sobie pomarzyć o wygraniu...

Dlatego powiedzmy sobie szczerze, SP nie wiele zmieni... Tylko tyle, że te kilka osób które dostaną dostęp będą uważały, że wszystko jest ok... A my szaraczki, które mają mało czasu i po prostu chcą sobie pobocić nie mają na to szans... Ja należę do tej grupy... Miałem kiedyś dostęp do SP i zanim zaczął sie niepotrzebny spam wszystko było ok ;]

Ale wydaje mi się, że w tym przypadku już nie będzie tak pięknie... Za dużo dzieci biega po forum i spamuje myśląc, że jak nabije 1000 postów to dostanie soft za free... I mam nadzieję, że tak nie będzie...

Co z tym zrobicie nie wiem... Wszystko w rękach moderatorów Silkroad....

sygnatura3.png
Opublikowano

Nie koniecznie...

Czy stwierdziłem coś takiego??

A może 12 latki, które będą nabijały przez miesiąc posty spamując

O ile mnie oczy nie mylą... Napisałem będą... Czas przyszły lol

sygnatura3.png
Opublikowano

Regulamin 0x33.org mówi, że nie wolno dzielić softa na inne kompy/sieci jeżeli nie działają one w twoim domu.

Q. How many computers can I use Softmod on?

A. Officially, we do not give an exact number, but it is assumed a reasonable amount. As long as they are you own, it is ok. If you try to run Softmod on a lan center or some other high computer setup, we might have a little talk with you.

Q. Can I share my Softmod access with significant other, family, etc...?

A. If they are not in the same household as you, no. If they are in the same house as you, yes.

@edit by SlipKnoT

A teraz uwaga, jezeli ktos zamiesci softa, bede zmuszony wlepic mu warna, a w nastepnej kolejnosci bana. Sporo ludzi placi za niego i pozniej musza czekac na nowa wersje

Z tego co się orientuję, w chwili obecnej istnieją 2 strony sprzedające softa: polishsoftmod.org i mpcforum.pl. Polishsoftmod zabezpiecza każdego softa hasłem, którym jest id kupującego z forum, więc na drogę powiedzmy im "z Bogiem". O ile wiem, hatifnaty tego nie robi i dla tego są przecieki softa na fora. Do tego, aby być w 100% fair wobec 0x33.org każdy kupujący powinien mieć oddzielne konto, jednak aby stało się to opłacalne, cena softa byłaby o kilka złoty wyższa. Chyba, że sie umówiło z clockworkiem,że soft będzie dzielony ;p Wracając do początku:

1. Hait łamie regulamin 0x33.org (chyba, że dogadał sie z clockiem)

2. Wycieki na fora są naturalną konsekwencją braku dodatkowego zabezpieczenia. Chociaż to przykre, że Polacy nie potrafią zachować sie fair ;/

3. Pisałem tego posta tak z 2h z przerwami i dla tego straciłem wątek w pewnym momencie ;p jak coś mi przyjdzie do głowy to edytuję posta.

lIlIlIkIll: Where is TigerGirl?
Morningdew: She cannot connect due to server traffic.

triquetra_zepplin.gif
Opublikowano

Softmod nie działa. Z tematu robi sie wielka kłótnia. Według mnie spam wiec przydałoby sie zamknąć >.<.

rapideoUserbar.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...