Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

SOFTMOD

Gość Daxer92

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 67
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

..::MaTrIx::.. a co nie umiesz czytać ??? pisze Ci kilka razy że działa !

Za dużo grasz w silka idź lepiej do szkoły i naucz się czytać ;p

Opublikowano

Ja mam problem taki : uruchamiam przez loadera i normalnie sie wczytuje silkroad , wczytuje i wczytuje ... i caly czas jest okienko na srodku ekranu i nic sie nie dzieje . Pls help!!!!

Opublikowano
Czy mugł by ktoś odświerzyć link albo dać na inny serw??

2. nowe linki dodane

Opublikowano

tutaj chyba trzeba miec oryginalnego sro_clienta.(tak mi sie djae przynajmniej)

@up

a masz silka na dysku C/ ? jak tak to neiwiem czego ci wykakuje ten blad....

Opublikowano

nastepny oszóst kurwa dziękuje Ci daxetrku dzieki tobie soft padł XP kurwa jakbym Cie skurwielu spotkał to zapierdolił na miejscu za robienie takich rzeczy.

Opublikowano

to że kurwa cymbał (oszust z jednej strony z botami które się kupuje niewiem jakim cudem wział i rozpowszechnił to XP i not autorithez

Opublikowano

eee no nie wiem czy to aby napewno jest bezpieczne wole nie ryzykowac bo powalil mnie ten scan zatytulowany loader_virus.exe xD ale jak sobie chcecie wasza sprawa

Opublikowano

Ja pierdole kurwa mać, może modzi by zrobili coś z tym udostępnianiem softa, później działa 1dzień i trzeba czekać na nowy dll, ja płace za softa a tu jakiś nOOb go wystawi i cieszy morde bo myśli, że komuś pomógł jak i tak podziała jeden dzień.

BTW sory za słownictwo

Opublikowano

OK, postanowilem cos z tym zrobic. Dostalem sporo skarg, od teraz kazdy udostepniony softmod bedzie usuwany, a autor tematu w ktorym zamieszczone beda linki otrzyma bana na tydzien, jak jeszzce raz udostepni na miesiac, a pozniej na zawsze.

Opublikowano
Ja pierdole kurwa mać, może modzi by zrobili coś z tym udostępnianiem softa, później działa 1dzień i trzeba czekać na nowy dll, ja płace za softa a tu jakiś nOOb go wystawi i cieszy morde bo myśli, że komuś pomógł jak i tak podziała jeden dzień.

BTW sory za słownictwo

LoL to sobie plac noobq.Ch!@#$ Ci do tego ze gosciu dal softa jego sprawa .Widac ze to forum schodzi na nooby .Szczgolnym trolem jestes TY!!!Zal mi Ciebie idz sobie tdo twego swiatta latnych softow

@by SlipKnoT

Czlowieku za cienki w uszach jestes!! Ni ebedziesz mnie tu wyzywal! Warn za obrazanie moderatora!

Opublikowano

shaocan o kurde ale zes texta puscil.. dlugo nad tym pustoczaszki myslales?

Sprawa jest taka... w naszym kraju sa 2 zrodla softa (SM) 0x33 i stronka o linku... (nie moge podac bo mod mnie zje)... otóż tam placi sie za softa... to sciagamy loadera (plik staly) i plik 0x33.dll Teraz to jest tak ze 0x33 wypuszcza te plik dll kazdy ma tam swojego my natomiast na tej stronce (rejestracja chwilowo zamknieta) mamy jednego na dana liczbe osob. Powiedzmy np 110... Wiec jak jakis pojeb da ten plik dll na jakies foryum to zaczyna go uzywac nie 110 a 500 osob... wiec ci z 0x33 go blokuja bo widza ze 110 jest przekroczona i daja NAM... (stronka SM) nowy.... I tak codziennie wiec kurwa prosze sie albo zalogowac i zabulic albo nie truc dupy ze soft nie dziala... My placicimy a niektorzy bawia sie w matke polke i daja tu i tam... dupy czy softa... co za roznica... Wystarczajaco jasno to opisalem?

Opublikowano

no z tego co zaobserwowalem to moze najlepiej bedzie zamknac temety dotyczace botow do silka i podac tylko i wylacznie linki do stron gdzie mozna je kupic i tyle.A zamiast mpc forum zmienic nazwe na mpcbotPLAC.PL

Opublikowano

slipknot popieram....

wiem ze wam sie pomysl nie podoba ale pomyslcie sami... placicie za softa, ktorys z kolegow z forum daje go na innym forum i przez niego sm nie dziala.... wkurwic sie mozna..

1376572695-U638369.png

sygna by forfiter007

Opublikowano

Mike_2006 ma racje ktoś już mógł wstawić na inne fora to bardzo prawdopodobne a wy płaczecie że sie tu pojawiło proste jeśli ktoś będzie chciał podać i tak gdzieś poda i wam nie będzie działało najlepiej nie kupujcie tego xD

Bot nie działa? nie trać głowy 061003sakurach9.gif
Opublikowano

@UP tego softa sam znalazlem na 4 innych foraach a na 100% jest na wiekszej ilosci..;]Ale rozdawanie softa to jest jednak lipa bo cci co placa za niego tylko traca;/

PostalDude - Iris - 90

Opublikowano

Heh po prostu nasze słynne żal.pl / żal.tr (na jedno wychodzi).

Może od razu usunąć cały dział Silkroad tak będzie najlepiej bo komuś się nie podoba że na stronie z cheatami crackami botami bugami itp. podaje sie cracka co?

Przyjdzie jeden taki burak i usuwa linki bo to oszustwo że się za niego nie płaci, a może pomyśl że nie każdy ma na tyle pieniędzy aby co chwile kupować bota lub cracka do niego (a że crack płatny to już inna bajka i szkoda słów na niego).

Chcę też przypomnieć że używanie bota to też oszustwo i co dopiero mają powiedzieć Ci co grają uczciwie ???

I żeby mi ktoś nie mówił że się obrońca uczciwych graczy znalazł.

Sam używałem bota, używam i będę używał. A uczciwi gracze mi wiszą i powiewają tak samo jak Ci co nie chcą aby crack znalazł się na innym forum niż 0x33.

Żegnam przygłupy.

sygnakopiatj4.png

Avatar sponsorowany przez ApOkAlIpSsIoN (ver.3.0)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...