Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak zarobić na buty w moim wieku? :P

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja pierdole nie pytam was o rade czy je kupic czy nie, tylko sposoby jak na nie zarobic... Ci co mowia sprzedaj rodzicow / dajcie dupy ... Stuknijcie sie w ten glupi leb i pomyslcie czasem co piszecie

Czekam na odpowiedzi nt. Tiverii... Czy czesto dropia brylki ? Od jakiego lvla dropia brylki i gdzie ? Sa na tiverie hacki ?

Po 1 brylki tam nie dropia tylko wymieniasz 420kk ( 420 milionow ) za 1 brylke. 1 brylka 1zl/2zl na 86lvlu w grocie V2 w ciagu godziny 3/4 brylki mozesz nazbierac w zaleznosci od klasy ktora grasz a jak juz sie decydujesz to polecam sure WP ; ] Ale z gory ten pomysl to raczej porazka bo na zrobienie postaci ktora bedzie sie nadawac dobrze do groty to miesiac ^^... Wliczajac biologa bo i zrobienie eq.

• Odpowiedzi 61
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

nowa rada - kilo czeresni 5zl idz uzbieraj jakies dzikie lub ojeb kogos z nich mam na mysli jakas hodowle czy tam dzialke i idz sprzedawac w godzine 50 zl zarobilem z kumplem

Opublikowano

Albo idz do obuwniczego i sie zapyta czy mozesz dostac buty za darmo. Jezeli odpowiedza ci '' nie '' to wez buty w reke i zacznij spierdalac. Masz 35% szans na powodzenie ale zawsze warto sprobowac.

Opublikowano

@UP

xD Niezły pomysl.

@Topic

Zaczyna sie sezon juz na truskawi, czeresnie itd, wiec warto sprobowac. Z ulotek jest maly zysk chyba 1gr od ulotki.

Opublikowano

Koleś , zaskoczyłeś mnie ;D w tym wieku i samemu chcieć dorobić się butów za 350zł !!! tak trzymaj , licz tylko i wyłącznie na siebie a osiągniesz bardzo wiele w życiu .

W sumie , jeśli mieszkasz w mieście to daj ogłoszenie do neta na lokalną stronkę z ogłoszeniami , że np. zajmiesz się wyprowadzaniem psów , posprzątasz komuś w piwnicy czy domu itp .

Jeśli na wsi to tak jak ktoś napisał może oferuj swoją pomoc sąsiadom w pracach jakiś rolniczych itp .

Pozdrawiam i życzę powodzenia w zarabianiu ;p Kajtek89xD

• 3 tygodnie później...
Gość _Shadowlord
Opublikowano

Zbieraj borówki przez 2 miesiące, jak ogarniasz to 2000 zł w dwa miechy.

Opublikowano

Idź do roboty teraz na wakacje, ja od jutra jadę do znajomego rodziny który ma własną firmę która zajmuje się ocieplaniem domów, dachami itd. Sprzątać będe, podawał itd. na 1 miech jade.

Zarobek będzie :) Polecam ci do roboty.

fs_pc.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...