Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak zarobić na buty w moim wieku? :P

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Znowu chce zadac pytanie :DD... Otóz jak moge zarobic 350 zl w wieku 12 lat ? jade na botach na footballteam i SFgame... Do ilu je ciagnac i za ile sprzedac ? Moze jeszcze jakies inne propozycje ?

Jutro dostane moze z 50 dych, w sierpniu mam imieniny i w styczniu urodziny, wiec chcialbym juz w styczniu miec ta sumke, doradzicie ?

65994253024037513199.png
  • Odpowiedzi 61
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

MOŻE MAME POPROŚ AKURAT JUTRO DZIEŃ DZIECKA

@EDIT AHA NIE DOCZYTAŁEM 5 DYSZEK DOSTANIESZ TO LIPTON, IDŹ NA ULOTKI, A JAK WIEŚNIAK JESTEŚ TO POMAGAJ SĄSIADOM CZY COŚ

Opublikowano

Zacznie się sezon polecam iść na truskawki jagody zbiór jabłek .

Nie wiem czy w wieku 12 lat przyjmą cie do noszenia ulotek ale warto spróbować .

9368_gold.png

Opublikowano

Zbieraj truskawki !!! Ja tak zarobiłem w 2 miesiące ok . 200 zł ;) Pracowałem 2H tylko w tym miałem darmowe i se podjadałem

. .

Opublikowano

@paryfek dostalem juz telefon za 400 ;P teraz mi buty nie potrzebne bo mam 2 pary mercuriali

Chcialem jechac na ogorki ale nie moglem bo jestem za mlody... :O

A cos z grami internetowymi ??

na 3 kontach trenuje triki na 1 koncie mam bota z allegro wiec tricki + PA w trening... Narazie mam 2x 130k UM 6k

a na sfgame 7 kont 60+ 13 kont 25+ i 1 45 lvl... Do ilu ciagnac te postacie w obydwu grach i za ile je potem sprzedac ? ( allegro )...

65994253024037513199.png
Opublikowano

@paryfek dostalem juz telefon za 400 ;P teraz mi buty nie potrzebne bo mam 2 pary mercuriali

Chcialem jechac na ogorki ale nie moglem bo jestem za mlody... :O

na 3 kontach trenuje triki na 1 koncie mam bota z allegro wiec tricki + PA w trening... Narazie mam 2x 130k UM 6k

a na sfgame 7 kont 60+ 13 kont 25+ i 1 45 lvl... Do ilu ciagnac te postacie w obydwu grach i za ile je potem sprzedac ? ( allegro )...

NIE WIEM NIE ZNAM SIE

Opublikowano

Zbieraj truskawki !!! Ja tak zarobiłem w 2 miesiące ok . 200 zł ;) Pracowałem 2H tylko w tym miałem darmowe i se podjadałem

hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha...

200zł to można w dwa dni nazbierać .

Opublikowano

65994253024037513199.png
Opublikowano

konta na sfgame ciagnij do 70-75 lvl i sprzedawaj zaleznie od lvl'u po 30-60 zł (wiecej nie dadza) w zaleznosci jeszcze od eq czyli nawet jak te 10 kont dociagniesz to bedzie 300 zl minimum ;p

Opublikowano

hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha...

200zł to można w dwa dni nazbierać .

1. Popatrz na swój nick

2. Znajdź gołą ścianę ( bez mebli itd).

3. Rozpędź się z 30m. i pierdolnij w nią z całej siły z głowy.

Jak możesz tak nazbierac 200 zł to proszę, uzbieraj chociaż 50 zł i wyślij paryfkowi będzie miał 50 zł do butów...

Na wsi spokojnie znajdziesz pracę w wakacje. Ja np wybieram czosnek z pola od 6 do 10 ( mam 15 lat) i za te 4h mam 40 zł. ( Ciężka praca w polu + gorąco ).

Polecam Ci iśc np obierac czosnek czy coś. Jak weźmiesz mniej niż inni na pewno Cię wezmą.

Co do gier... polecam zrobic konto na Tiveria ( metin2) o ile masz jakies doswiadczenie i zarabiac kase. 1 bryłka chodzi ok 2zł a w 1 dzien uzbierasz ok 10-15 bryłek ( jak umiesz grac to nawet po 20+ ).

Potem na allegro.

Darkorbit : ustawiasz UDObota i expisz konta do 9-12 lv wykonujesz misje i sprzedajesz ;)

Opublikowano

1. Popatrz na swój nick

2. Znajdź gołą ścianę ( bez mebli itd).

3. Rozpędź się z 30m. i pierdolnij w nią z całej siły z głowy.

Jak możesz tak nazbierac 200 zł to proszę, uzbieraj chociaż 50 zł i wyślij paryfkowi będzie miał 50 zł do butów...

Na wsi spokojnie znajdziesz pracę w wakacje. Ja np wybieram czosnek z pola od 6 do 10 ( mam 15 lat) i za te 4h mam 40 zł. ( Ciężka praca w polu + gorąco ).

Polecam Ci iśc np obierac czosnek czy coś. Jak weźmiesz mniej niż inni na pewno Cię wezmą.

Co do gier... polecam zrobic konto na Tiveria ( metin2) o ile masz jakies doswiadczenie i zarabiac kase. 1 bryłka chodzi ok 2zł a w 1 dzien uzbierasz ok 10-15 bryłek ( jak umiesz grac to nawet po 20+ ).

Potem na allegro.

Darkorbit : ustawiasz UDObota i expisz konta do 9-12 lv wykonujesz misje i sprzedajesz ;)

Kolejny debil który ocenia ludzi po nicku .

I gratulacje, że myślisz. Boć sobie w darkorbit UDOBotem tak, tak .

PS

Zapomniałem ty nigdy 200zł nie widziałeś .

Opublikowano

Jezeli ty w wieku 12 lat podejmujesz sie roboty aby kupic buty to czym zajmuja sie twoi rodzice ? Rozumiem 15/16 + ale 12 lat chlopak to sprawa matki i ojca.

Opublikowano

MakYs a co to za problem ? Moja mama nie jest zbyt bogata, wczoraj mi kupila telefon za 400 zl,wiec zbyt dlugo nie bede mial cos drogiego :P a do stycznia spokojnie sobie sam uzbieram...

65994253024037513199.png
Opublikowano

K%^&rwa czy to takie trudne pomoc? Pisanie komentow o pokazywanie i sprzedawanie sie sa po prostu bez sensu

zApytaj w pizzeri , sklepie czy nie mozesz roznosci ulotek albo na polu u sasiada :P

a>
Opublikowano

ulotki to dosyć czasochłonna robotka ale zarobić się da [ jak masz czas ] , poszukaj może masz jakieś stare książki z budy je też da się sprzedać choćby za 10zł jedna . Pisałeś że właśnie dostałeś nowy fon , to sprzedaj starego z 5 dyszek na 100% wpadnie :) Poszukaj może masz gdzieś starą mp3 itp i spróbuj wcisnąć kumplom za niską cenę . Ja ostatnio sprzedałem 2 fony za 100zł kumplom [ dość stare ]. Pomyśl poszukaj a jakiś grosz zawsze wpadnie.

Nick ING : Hantyr

Opublikowano

MakYs - nie, najlepiej żeby siedział z dupą przed monitorem i grał w "szczelanki"...

paryfek - jak się nie znasz to po co pisałeś ten post?

Autor tematu - polecam Ci zbieranie truskawek na wsi, niektórzy dużo płacą za "kobiałkę". (nawet 3zł)

+ możesz się najeść. ;)

Opublikowano

@UP

Chyba nie pozwala.. bo kazać to kazać. Ja polecam poszukać jakiejś drogiej rzeczy w dobry stanie, której nie używasz.. trochę kapusty wpadnie...

Ja poszedłem rozdawać ulotki na tamte wakacje, za 8zł/h w Gdańsku.. byłem tam całe wakacje u babci.

Opublikowano

Na Tiverii , bryłki sellaj opłaca się :)

Metin2 PL już się nie opłaca , chyba że jakiś drop i kamole dropać .

Plemiona , sprzedawaj surowce , wbij 200-300k PKT i sellaj przy okazji możesz poznać dużo fajnych ludzi :)

Może to głupie , ale zagraj w Tibie (u mnie w gimnazjum każdy gada: "Kupiłem 5 CC za sms'y , ale teraz mam golda"

Truskaweczki , aronia , Ja ostatnio z Tatą jeżdże na konkursy Wędkarskie , wygrywa się tam różne nagrody które można sprzedać :)

OndteAw.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...