Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Elo, rozdupcyłem jednego shadow orba na mojej mapie i mam pytanie, czy jak wrócę za kilka dni tam to będzie znowu shadow orb czy pusto? odradzają się one czy jak?

Opublikowano

Na 100% go nie będzie... ;D Jeżeli już na twojej mapie nie będzie Shadow Orbów to zrób nową mapę i tam idź je zbieraj ;)

ExModerator Terraria | ExModerator Minecraft | MPC Media Team | ExMentor | Gold Member

Opublikowano

Mam też pytanie, jakie komunikaty świadczą że potem wyląduje meteoryt. Bo jak rozwalę shadow orba to wyskakuje, że coś mnie obserwuje czy rożne inne teksty. Bo chciałem aby meteor uderzył w ziemię a tu pożeracz światów :) I czy Skeletron może pojawić się po rozwaleniu shadow orba?

Opublikowano

Geg3ta, Po rozwaleniu Shadow Orba nie pojawi się Skeletron. Pojawia się on jedynie poprzez rozmowę z Oldmenem w świątyni w nocy ;]

PS: U mnie gdy rozwaliłem Shadow Orba pojawił się event goblinów ^^ - może zbieg okoliczności.

Pozdrawiam ;D

Opublikowano

ja gdy rozwaliłem ok 4 orba to eater of world mnie atakował prawie go zabiłem lecz nie zdążyłem mikstury wziasc i gdy jestem w domu to eye of cthulu atakuje mnie

Opublikowano

Eater of Worlds pojawia się co 3-4 rozwalone shadow orb'y , meteoryt może uderzyć przy niszczeniu któregoś orb'a lub tak po prostu (dostaniesz komunikat "a meteorite has landed") , Skeletron pojawia się tylko jeśli porozmawiasz z NPC Old Man'em w nocy który znajduje się na początku Dungeon'a (Lochów) .

Opublikowano

Ja przeczytałem na wiki ze :

pierwsze rozwalenie = Meteoryt

drugie = gobliny lub komunikat o jakim echo :D

trzecie = eater of world

I dodam od siebie że zawsze za każdym razem miałem w takiej kolejności wszystko po kolei najpierw ze meteor się zbliża potem albo eho albo golbiny i ZAWSZE za trzecim razem była dżdżownica ! :D

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...