Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Czy to cos istnieje

Madziaa

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam... czy istnieje program (darmowy) ktory zmutuje moj glos... tzn. na ts'ie bezposredio mowiac czy bede mogla mowic jak 30 letni facet???

Moze dokladniej...

Gdy zaczne mowic do mikro ... ten program ... "przemutuje" moj glos tak zeby bylo slychac 30 letniego faceta ... xD

Czy jest cos takiego???

@edit googlowalam i nic nie znaklazlam wiec nie pisac google.pl

Opublikowano

Nie ma czegoś takiego.

Piszczysz i nic na to nie poradzisz.

Mozesz ew wpisywac tekst w notatnik i odtwarzac go przez program Iwona B)

Bardzo proszę o ściągniecie kilku %.

Opublikowano

Nie wiem czy o to chodzi ale jest prawdopodobnie taki program ja voicechanger :) poszukaj na necie znajdziesz na pewno : > Tam można nawet mówić jak 5 lat :D

@Edit i po co wyzywasz od dzieci jak nie wiesz w jakiej sprawie jest jej to potrzebne... nie musisz nam opowiadać swoich problemów ... że jesteś 13letnim dzieckiem.

I po co spamujesz w każdym temacie nie potrzebnym postem typu było i koniec... rozbuduj swoją wypowiedź i to chyba bez wątpliwości każdy wie że to do frelpl ...

@Edit2 Aha i zły dział :) To do pogaduszek czy Dobrych programów

1329228482-U118767.png

Opublikowano

Madzia szukania nie było dużo :P pierwszy link w googlach. mutuje głos na jakieś 20 dźwięków chyba;)

http://www.speedyshare.com/files/28734690/programik_do_glosu.rar

- na razie nie mam czasu umieścić skanu dlatego dodaje:

wersja wyżej ale już bez klucza

http://www.dobreprogramy.pl/AV-Voice-Changer-Software-Diamond,Program,Windows,12671.html

Zbieram +++ ;)

Opublikowano

@Up. ale to dziewczyna xD heh szkoda że ja kilka lat temu na to nie wpadłem :)

tak szczere to ja nie widzę sensu podszywania się pod chlopaka czy tam dziewczyne. nie wiem do czego Ci to potrzebne ale staraj się być po prostu sobą. ja jak gadalem na vencie z kumplami i jedna dziewczyna tam była to się bardzo miło grało i gadało^^

snikersproject1.png
Opublikowano

pewnie masz piskliwy głos :) podejdź do tego z jajami :D a nie mutujesz se głos <zal>

@up

To jest dziewczyna

podejdź do tego z jajami <-------- LOL

dysk122.png
Opublikowano

Prosze o ten program bo trohe piszcze i to przeszkadza .. kumple z ts'a mowia ze to im nie przeszkadza ale ja wiem ze jednak przeszkadza

Opublikowano

Ludzie to jest dziewczyna jeśli w profilu jest dobry rocznik to mogę powiedzieć że Kobieta.

Nie musi Was interesować do czego to ma służyć.

Ja osobiście też potrzebuje takiego programu ponieważ chce sobie porobić jaja ze znajomych.

(Najpierw oglądam reklamy a później dzwonie z internetu na komórki za free jako zastrzeżony)

Za chwilę dodam skan z którym wszyscy mieli taki wielki problem, zainstaluje programik i powiem czy jest sen go ściągać.

Ale widzę że łatwiej jest offtopować...

Edit

Skan

http://www.virustotal.com/file-scan/report.html?id=dde393b8e79808dba597db75b2a143ec56e38ee6fd3c7d9bfc8fd8c5db2a073d-1306851504

Opublikowano

jest jeden program dorośnij wtedy będzie mutacja 100%

ona ma 18 lat kozaku :)

down to się jej/jego zapytaj :P

ja wiem że to Kobieta :)

Standing in the Hall of Fame !

(-(-_(-_-)_-)-)

Opublikowano

ona ma 18 lat kozaku :)

Dobra podaj gg na pw jak ty kobieta to pogadamy na ts

jak okaże się że ty to kobieta to dam ci program ok?

@Down

Pozdro

@AUTOR (ka)

Nie widzę żeby się wypowiedział (a)

no siema

Opublikowano

Daniel jak czytam posty takich jak ty to po prostu mam wrażenie że zaraz komp przez okno poleci ...

Up któryś tam podał linka Więc jak Działa to proszę o Zamknięcie bo takie Danielki Tylko Spam Robią.

## a potem Takie Dzieci Mają postmakera ... Zasłużonego za spam ...

### Dzięki za pozdrowienia .;)

All%20World.png

ლ(ಠ益ಠლ) -Nie Rozumiem Jak Można Tak Spamować

Life Is ,So Good;]

Proszę o -

Opublikowano

Zamknac sama sobie znajde bo widze ze nie ktorzy ludzie nawet koltury nie maja w miejscu publicznym

Opublikowano

Hmm...ja się nie dziwię danielowi xD. teraz coraz więcej w necie jakis pedofili, lub kolesi podszywajacych się pod dziewczyn czy na odwrót. malo dziewczyn jest które grają w wr wiec zrozumcie go ze ma wątpliwości :) ja osobiście nie mam takich powodów żeby jej nie wieżyc bo jak pisalem w moim poście up. znam dziewczyny które grają w takie gry typu wr czy battlefield. a po 2 jaki jest sens podszywania się pod faceta/kobiete? jezeli ktos tak robi to widocznie ma cos nie "halo" xD

snikersproject1.png
Opublikowano

Wpisz w google: download Fake Voice 1.7.13 Program podobno dobry sam nie testowałem.

@EDIT Nie offtopujcie, bo spam się zaczyna robić. Ten temat nie dotyczy tego czy Madziaa jest dziewczyną czy nie, a jak macie wątpliwości to piszcie na pw.

Sh00t4you_eune_121_1_logo.png

Opublikowano
Proszę cie o gg i pogadamy to dam ci program jest jakiś problem?

to nie jest miejsce publiczne

Nie zrozumiałeś nazwy tematu ? czytania ze zrozumieniem jeszcze Cię nie uczono ? Nie ważne do jakiej celów jest jej ten program potrzebny...

Dobra podaj gg na pw jak ty kobieta to pogadamy na ts

jak okaże się że ty to kobieta to dam ci program ok?

Koleżanek nie masz ? radzę poszukać na NK .

@Siwek1991

A skan gdzie ?

Do każdego linka np. http://www.speedyshare.com itd. trzeba dać skan pliku znajdującego się w paczc

Linki w "code "

Pomogłem ? Daj +

Jeżeli moja wypowiedz Ci się nie podoba to napisz to ! Nie dawaj - .

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...