Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Sposób na artefakty od Niemcow

errorice

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

helto wiem ze tak robic cza ale zawsze opuznienie niestety jest jak by nie patrzec twoj komputer nie odswierza z idealna predkoscia ci gry niestey , wchodzi tu w opcje twoj komp , internet posiadany oraz przegladarka wiec niestety opuznienie zawsze jest i ciezko to bylo zrobic , ale nameczylem sie i zrobilem wkoncu

Nigdy nie dyskutuj z debilem.Najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem.

Specjalista
Opublikowano

Lipa, sprawdzałem...

Mój bot klika, ale nie reaguje na całkowite otwarcie strony ...

Czas pobiera, ale nie wiem czy dobrze ^^

Opublikowano

Plusik nie dropniesz teaz bo nie masz lvl do tego

Nigdy nie dyskutuj z debilem.Najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem.

Opublikowano

Moze kurwa bogiem sie jeszcze poczujesz errorice skamlejcacy odbycie

"Pierwsze co musisz to zsynchronizowac sobie zegarek co do sekundy z czasem w sf (chodzi o czas podany w gildi, jak to zrobicie nie obchodzi mnie nie truc mi dupy o pisanie jak to zrobic tez mi tego nikt nie powiedzial wystarczy ruszyc troche glowa)"

To sie pierdol frajerze i idź sadzić buraki na polu, jak z łaski to wypierdalaj

"Dosc proste wszystko wiec nie prosic o ponowne objasnienia bo nie bede produkowal sie juz na ten tamat wiecej. "

I chuj ci w dupe

Ja znam lepszy sposób, wchodzicie na google, potem wp, google, interia i wygrywacie w totolotka.

Opublikowano

W co Wy wierzycie.. Nie ma takiego czegos. Moze jeszcze jest Sposob na Grzybki od Niemcow? Piszac swoje posty "Udalo sie" itd. dodajcie jakies zdjecie/obrazek bo kazdy moze sobie tak napisac, a za przeproszeniem gowno prawda.

Opublikowano

szkoda slow na co poniektorych na tym forum , zreszta chyba juz nic nie bede podawal bo to mija sie z celem na tym forum

Opublikowano

no to 1 zdjecie

nie wcieplem po polnocy bo robie nocki i w robocie nie wszystkie strony mi dzialaja bo blokada na net jest

wiec jak wrocilem do domu to prosze rpzerzucone w album i zamieszczam , jutro zrobie kolejnego screna z patentu

http://img.photobucket.com/albums/v451/GENERAL_DARK_DEVIL/bag-1.jpg

zamazane info zebym sie nie zdradzil na jakims serwie bo nie cche bana zalapac

Opublikowano

chcieli scrent to dostali, jutro podam anstepny i po jutrze tez i co dalej bedziesz sadzil ze dziennie mi wchodzi samo ?

Opublikowano

musaid date i godzine to ja se moge czlowieku ustawiac na prawo i lewo wiec pomysl najpierw zanim cos napiszesz

zreszta nie musze wam nic udowadniac bo nie po to napisalm tego posta zeby tera stawac na glowie zeby wmawiac niedowiarka czegos w co itak ich glupie glowki nie uwierza

komu wyjdzie i bedzie mial zyski gratulacje , kto nie wierzy jego sprawa , piszcie co chcecie i robie wioche sobie dalej , ja koncze z wypowiadaniem sie bo wy wszystko tylko dementujecie i robicie syf, to zastanowcie sie po chuj korzystacie z takiego forum na ktorym to wlasnie podaje sie wszytkie bledy i patenty w grach to forum cziterskie jest

Specjalista
Opublikowano

OOo

errorice, udało Ci się ?

Gratuluję, ja teraz czasu mam mało, więc nie zrobię takiego patentu..

Nie ma co mówić, ale taki art nie jest tani^^, ale naprawdę można dobrze zyskać.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...