Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Sposób na artefakty od Niemcow

errorice

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A wiec tak jest to jakis tam blad mozna powiedziec w grze

Gram na niemieckim sf od jakiegos czasu i tak sie dziwilem czemu tam prawie kazdy ma takie zajebiste arty caly czas wiec zaczolem pytac ich o to i po czasie zdradzili mi blad zwiazany z tym , w niemczech dziala to perfekcyjnie u nas na polskich tez dziala ale ciezko go zrobic nie zaskakuje za kazdym razem bo wiadomo predkosci netu naszego daja wiele do myslenia , opuznienia i lagi sa tragiczne no ale co poradzic.

Opisze to jak mi to podal jeden niemiec , nie bede nikomu tlumaczyl jak to ma robic i wypowiadal sie na ten temat wiecej bo nie moj problem jak ktos nie umie zrobic , zadziala ci ciesz sie nie zadziala nie moja wina ze ci komp muli , internet laguje i masz opuznienia , ja mam 50 mega lacze i tez nie zawsze mi to wychodzilo wiec nie skamlec mi i truc dupy ze nie dziala mi bo co mnie to, bo nie mam ochoty wysluchiwac placzu , podaje wam jaki blad jest i tyle a kto umie zrobic jego sprawa , kto nie nie moj problem.

"Pierwsze co musisz to zsynchronizowac sobie zegarek co do sekundy z czasem w sf (chodzi o czas podany w gildi, jak to zrobicie nie obchodzi mnie nie truc mi dupy o pisanie jak to zrobic tez mi tego nikt nie powiedzial wystarczy ruszyc troche glowa)

Jak to zrobisz o godzinie 23.59 klikasz powoli nastepujaca kombinacje karczma , arena , warta i potem o rownej 24.00 na zbrojownie i masz 1 artefakt na 100% jak zrobisz dokladnie jak napisalem.

Druga kombinacja o 23.59 klikasz opcje,lochy,sala,poczta,bohater,grzybiarz,stajnia i potem o 24.00 gabinet magi "

Jest to bardzo trudne do zrobienia i trzeba miec w chuj szczescia by sie udalo bo musisz co do sekundy zsynchronizowac zegarek by zrobic to dobrze co nie jest latwe, mi sie udalo dopiero za 13 razem dobrze zrobic , zycze powodzenia i cierpliwosci

Dopuszczalne blad to 1 sekunda jak mi niemcy powiedzieli.

Dosc proste wszystko wiec nie prosic o ponowne objasnienia bo nie bede produkowal sie juz na ten tamat wiecej.

Nigdy nie dyskutuj z debilem.Najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem.

Opublikowano

a powiedz mi po cholere ci ten zegarek jak ty masz szynchronizowac swoj czas na kompie z czasem z gry bo czas z gry niestety jest inny bo oni nie umia nawet tego ustawic w tej grze dobrze ;p HAHAHA bardzo pomogles serio

Nigdy nie dyskutuj z debilem.Najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem.

Opublikowano

wiem , też kiedyś tak było na s2 ze nowe itemy w sklepie miałeś o 1 w nocy . ale naprawili to , a co do innych serwerów to nie mogę nic powiedzieć bo gram tylko na s2.

41956.gif

25236.png

27998.png

34477f.jpg

33983.png

42190.png

1304497067.png

Opublikowano

DOKLADNIE KAZDY SERWER JEST INACZEJ USTWIONY , nie wszystkie sa dokladnie zrobione z czesem realnym, wiec nie sugerowac sie swoimi zegarkami tylko czasem w gildi

Opublikowano

OMG żałosny tut .... W tej grze nie ma żadnych kombinacji ... losowo możesz dostać artefakt w sklepikach ... a po drugie szkoda słów do autora ...

bez yt.

Opublikowano

Ten sposób działa więc drogi koksie jak nie spróbujesz to nie uwierzysz... SPOSÓB DZIAŁA.

PS. Jeszcze do tych głupkowatych... Mi wyszło za 9 razem a u was ma wyjść od razu?? Jak wam się nie chce próbować to stulić pyski i nie spamować w tym temacie bezsensami.. Pozdrawiam

Opublikowano

tak nie pamietam od jakiego lvl arty sa w sklepie ale te zasada dziala w tej opcji trzeba forum luknac sf od ktorego lvl arty wypadaja w sklepie bo nie pamietam osobiscie tego

Opublikowano

Error jak juz piszesz posta to ogarnij slowa bo piszesz 'sklepei' 'lukanc' 'pameitam' a tak to tutek spoko , dzisiaj wyprobuje .

nie bądz cham, daj minusa -----

Opublikowano

Podzielam zdanie koksa to nie zależy od tego po północy normalnie może ci wpaść artefakt to nie ma nic do rzeczy ze coś klikniesz z jakiej racji to ma niby działać gdyby wychodziło za 1 razem ale jak wychodzi za 10 razem no to po 10 dniach normalnie też by ci się trafił chcecie minusujcie to nie mój problem ze jestescie tacy naiwni

Twoim imieniem się pieszczę może by tak tobą jeszcze ? :D

Opublikowano

tak ludzie pierdolili tak jak ty tera tak samo z patentem na grzybki a jak sprawdzil i zadzialalo to juhu dziala olala , i jakos niemcy z tym nie klamali wiec po co by mieli ciulac z tym ? jak ktos umie robic dobrze to mu potem dziennie to dziala tak jak kumpel na s1 gra i dziennie ma nowe arty

kto nie chce wierzyc niech nie wierzy jego sprawa

jak dobrze zsynchronizuje ktos se ten zegarek i ma wyczucie to bedzie to robil potem non stop jak uda mu sie zrobic za 1 razem

wiec tym co probuja zycze powodzenia i oby wam od razu sie udalo

wiec skoro patent na grzybki podalem i dzialal wszystkim , to poco mial bym zmyslac takei cos ? podali mi zadzialalo mi podaje wam proste

Opublikowano

Wiecie może jak dokładnie skonfigurować czas do shakes na s1 proszę cie pomóż a odwdzięczę się +'ami w cholore dużo lub 5.

cudo.png
Bywalec
Opublikowano

Sposób działa napewno widziałem go kiedyś na youtube gościu pokazywał, dzisiaj lookne znowu wczoraj niestety o pare sek za szybko zbrojownia

1341252514u674515.jpg

By Cristiano

Opublikowano

Gówono prawda nie ma prawa to działać ... Więc clouse topick i do widzenia ... Bez sensu jakiś bot zrobił tut i jeszcze "nie będę nikomu tłumaczył" noto na chuja napisałeś tego tuta można wiedzieć ?

bez yt.

Opublikowano

CZLOWIEKU NAPISALEM JAK TO ROBIC WIEC O CO CI CHODZI

A NAPISALEM ZE NIE BEDE TLUMACZYC BO INSTRUKCJA JEST JASNA A NIE MAM ZAMIARU TLUMACZYC TEGO KAZDEMU Z OSOBNA NIE POWIEM ILE RAZY

ta nie ma prawa tak dzialac bo ty tak mowisz idz sie klepnij w glowe i daruj wszystkim swoje daremne wypowiedzi w tym temacie

takie same cfaniaczki wypowiadaly sie w poscie o grzybki nei ma prawa dziala itp i jakos potem zonk o faktycznie dziala jakim cudem a dziala i tyle i to sie liczy

to ze twoja mala glowka nie potrafi tego zrozumiec to nie znaczy ze cos nie dziala

Opublikowano

Erroice zamknij ten temat bo się szerzą się wulgaryzmy i pretensje że dzieciak czekał do 24 i nie wyszło.. Mam zdjęcia że mi wyszło więc koksie za dychę stul swój pysk... Nie działa Ci?? To zamknij się i nie udzielaj. Pozdrawiam

Opublikowano

Erroice zamknij ten temat bo się szerzą się wulgaryzmy i pretensje że dzieciak czekał do 24 i nie wyszło.. Mam zdjęcia że mi wyszło więc koksie za dychę stul swój pysk... Nie działa Ci?? To zamknij się i nie udzielaj. Pozdrawiam

sam narazie uzywasz slow zamknij pysk bo chesz sie podlizac do errorice a co do buga to niewiem czy to prawa czy falsz jak by to wychozilo za 1 razem to tak ale tak 10 to troche jak by normalnie

Opublikowano

nie chodzi o to ze wychodzi za ktoryms tam ze to normalnie bo po 13 razie robilem to potem za kazdym razem , tylko zajelo mi ustawienei tego zagarka troche czasu bo to nie jest takie proste niestety

zreszta myslcie co chcecie nie obchodzi mnie to z leksza , podalem patent na grzybki podaje i to i tyle a to czy ktos wierzy czy nie jego sprawa , patent na grzybki prosty jest a itak sporo ludzi nie umialo zrobic go i pierdzielilo nie dziala wiec wypowiedzi nie ktorych daja wiele do myslenia

Specjalista
Opublikowano

Ja jestem początkujący w takich programowaniach.

Patentuje dopiero autoit, postaram się coś rozkminić, ale nie obiecuję.

Opublikowano

nie chodzi o to ze wychodzi za ktoryms tam ze to normalnie bo po 13 razie robilem to potem za kazdym razem , tylko zajelo mi ustawienei tego zagarka troche czasu bo to nie jest takie proste niestety

a co to za filozofia ?

zmniejszasz okno przeglądarki o połowe, włączasz zegar windowsa i ustawiasz go obok

klikasz cały czas na karczme koło godziny 23:59 w sf i w momencie w którym odnowi ci się pasek awanturniczości masz obok na zegarku co do sekundy godzinę o której jest godzina 00:00 w sf

sprawdzałem na s1 i na s3 i nawet dziwnym zbiegiem okoliczności różnica pomiędzy ''restartami'' wynosi równo 8 min tj. na moim zegarku wychodzi

23:56:24 -s3

00:04:24 -s1

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...