Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Crack Sbot :) Dziala !

_LorD_HacK_

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

omg xD kto mi usunol posta ;PP??nie lubie was :PP

powtorze...

oby wam ten sbot sie jak najszybciej skonczyl bo zaliczycie hacki i pozniej bedziecie plakac jakie turki to *** bo wam konto hackneli a nikomu nie dawaliscie passow..

sygna1o.jpg

• Odpowiedzi 77
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Hacki zaliczycie pewnie wkrtotce , ekipa sbota z Shiva na czele ma dobrych programistów , którzy wątpie zeby dali sobie zrobic cracka do sbota ;)

Opublikowano

3xUp

skąd taka pewność?

EDIT: Moim zdanie , jak wlanczasz tego cracka to wyskakuje takie okienko z serialem i obok Try są jeszcze inne np. Buy ... więc pewnie za pare tygodni bedzie trzeba wykupić seriala od tych turków

btw. jak ktos dostanie hacka to niech odrazu pisze ... ja jede na tym cracku od wczoraj rano i mialem dc i przerw 4h (bo niechcialo mi sie wbijać :D ) i hacka nie mam a mialem odpalone 2 postacie ( 92 lvl , 84 lv )

www.imagehost.org/0716/123_1.jpg

Opublikowano

czy ja wiem ? jade na tym juz 4 dzien chyba ..... i nic ........ teraz 21h bez dc na 2 acc(90+89)+staller no i nic....... i to jest crack do cracka platnego zrobionego do sbota xD(zamieszalem ale mysle ze wiecie o co chodzi) tak wiec ..... cieszcie sie narazie free sbotem do wtorku albo przez dluzszy czas xD

Odkrywca
Opublikowano

a jak jak odpalam ooloader to mam blad aplikacji loader.exe wtf?

Opublikowano

mozesz cos bardziej powiedziec o tym bledzie? sprobuj jeszcze raz pobrac , rozpakowac , wylaczyc wira , i dopiero pozniej wlacz ooloader i kieruj sie wedlug instrukcji

Opublikowano

a mi nie zbiera char golda ani questowych itemkow... A mam wszystko ustawione zeby zbierał... Wie ktoś co zrobić?

CS GO PLAYING

Global Elite

Lenovo Y50-70 Geforce GTX 860m Intel i7 4700HQ SSD 240GB + Monitor zęwnetrzny 60hz FHD

Tesoro Aegis X4

Steelseries Kinzu v3

Creative Aurvana Live!

Steam :

http://steamcommunity.com/profiles/76561198056403525

Czasem potrzeba ludzi do mixa/faceita. Zapraszajcie.

Opublikowano

Moglibyście wrzucic na inny server tego cracka ? ! bo nie moge sciągnąć z rap... :(:(:(

prosze jak najszybciej !

p.S.

auto login działa ? bo ktoś się wyżej pytał ale odpowiedz nie została udzielona

userbarwb.png

Zawsze promocje na sygnatury ^^

Opublikowano

Dzięki wielkie :) jesteś boski xD

Niedługo napisze czy mi działa :)

Edit:

OK wbijam :) wkącu będe mógł sobie stala postawić xD tylko ile będzie działał ten bot... :)

userbarwb.png

Opublikowano

Mi wszystko działa i wątpie żeby mnie ktoś hacknął :P

Wie ktoś jak długo bedzie dzialac ten crack?

niewymiarowa sygnatura

Opublikowano

Mi też działą ... ale nacisnołem ,,go clientless,, i niewiem jak spowrotem zrobić aby był silk xD pomuzcie pless :P

acha... i jak się loguje to no dc niema ? co trzeba zrobić aby było ?

prosze o szybką odpowiedz !

userbarwb.png

Opublikowano

@_HunT

jak klikasz w "Go clientlees" to już nie włączysz spowrotem silka. W zakładce "Login" zaznaczasz "Automatic reconnect if server full"

@Rekon

nie wiadomo :P jak we wtorek będzie update silka to crack już działać nie będzie

Sig.png

Opublikowano

To co wtorek jest inna wersja sbota bo poprzednia już nie działa?

Kurde szkoda bo szybszy jest od kinga a jak we wtorek ma juz nie działac to za duzo nie wbije :(

@down

wiem o co mu chodziło.

niewymiarowa sygnatura

Opublikowano

Nie... mu chodzilo o to, ze jak bedzie nowa wersja sro, to zapewne wersja 1.20 sbota nie bedzie juz dzialac.

Opublikowano
Ruryk wydaje mi się że nie ale warto spróbować

Bedzie działac no chyba za autologi nma fukcje wykrywania nielegalnego sobta ;P

Co do cracka do on jest troche zbugowany. Czasami zdarza sie ze postac sie w "mobie" zatnie.

76561198001815076.png
Opublikowano

crack dziala poprawnie ale ja mam cracka do wersji 1.21 (ta wersja dziala lepiej) no i nie trzeba sie bawic w klikanie Try itp odpalam jeden pliczek i sbot sie wlacza. Niestety wam go nie dam ;p

Warszawa Cargo

Admin Cienia
Opublikowano

padi, co to za durny post?? wersje 1.21 działa lepiej niż 1.20 kolejny wał.. poprawili czy tam dodali jakiś item a działa lepiej, logicznie nowsza lepsza.. i hugo nas to że masz autologina, nikt z nas cie o niego nie prosi..

Astra G 2.0 Turbo 247KM 351NM

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...