Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Crack Sbot :) Dziala !

_LorD_HacK_

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@polskiziom

a jaki chcesz ale ma być większy od 0 :P

@lewos

yyyy ale zawsze możesz sobie na nim zrobić gold farmy :P

Sig.png

• Odpowiedzi 77
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

wchodzisz w "Settings" i w "Pick settings" zaznaczasz "Pick delay" i wpisujesz 500 i do tego zaznaczasz "Pick gold", "Pick yourself"

Sig.png

Opublikowano

Ale czemu jeszcze nikt skana nie wstawil ? (wiem ze jest w temacie, ale kazdy topic powinien zatwierdzac modek, lub nawet kto inny dajac skana)

Ja bym to dawno zrobil ale od paru nie dziala mi ZADEN skaner online oO :/

everythingfou - sprawdź to.

Opublikowano

to już ustawiasz w zakładce "Item" :P

@DOWN

Nie. Klikasz na pierwszy item potem schodzisz na sam dół klikasz "Shift" i klikasz na ostatni item i klikasz "Pickup"

Sig.png

Opublikowano

Nie zaznaczasz pierwsze naciskasz "Shift" i ostatnie i pick :)) tak samo z całą resztą :P

A jak w ogóle nie zbira to raczej pomoże zainstalowanie .Net Framework 3.5

Opublikowano

@up: poczekaj już robię upload ;)

Proszę plik znajduje się tutaj na FileFront

Nie daje skana bo to jest ten sam plik co na 1 stronie tematu

Opublikowano
@polskiziom

a ustawiles skile? wrzuc do attack skill --->Common Attack i powinen atakowac

@do tematu

tak wiec co ..... dalem jednak cos dzialajacego i wartosciowego .......... wiec zanim napiszem sprawdz i pomysl czlowieku a nie oceniaj odrazu po skanach .... bo niektore wirusy sa potrzebne aby obejsc sbota itp zeby dzialal

Praktycznie każdy crack do sbota to był scam. Kto wiedział ze tu jest inaczej ;P

http://uploading.com/files/IOH38LDL/crack-sbot.zip.html

Hasło: mpcforum

76561198001815076.png
Opublikowano
Mi w ogóle nie działa. Gdy crack sie uruchamia to coś z serial keyem wyskakuje.

nnnie musisz go podawac

76561198001815076.png
Opublikowano

Właśnie Crack'a testuje juz od niemal 3h... Wszystko działa, i co najwazniejsze bardzo szybko działa xD

CS GO PLAYING

Global Elite

Lenovo Y50-70 Geforce GTX 860m Intel i7 4700HQ SSD 240GB + Monitor zęwnetrzny 60hz FHD

Tesoro Aegis X4

Steelseries Kinzu v3

Creative Aurvana Live!

Steam :

http://steamcommunity.com/profiles/76561198056403525

Czasem potrzeba ludzi do mixa/faceita. Zapraszajcie.

Opublikowano
to tak, zebymi działało muszę pobrać orginała i później tego cracka tam wcisnąć;d?

Nie musisz bo tam już jest bot :)

Opublikowano

Testowaliście tego cracka na wersji 1.21 ? jeśli nie działa na tej wersji to crack może długo nie podziałać ;P

83416dfa001f9912.jpg
Opublikowano

to korzystaj ile mozesz zamiast narzekac i sapać takie rzeczy... wedlug nie najlepiej tego uzywac zeby zrobic sobie nowe goldfarmy bo chyba za duze ryzyko jak na swoje konto z takimi wirami w srodku ;] zreszta niech wypowie sie ktos kto sie na tym zna.

4qn2hwj.jpg

hatifuserbar.jpg

Opublikowano
to korzystaj ile mozesz zamiast narzekac i sapać takie rzeczy... wedlug nie najlepiej tego uzywac zeby zrobic sobie nowe goldfarmy bo chyba za duze ryzyko jak na swoje konto z takimi wirami w srodku ;] zreszta niech wypowie sie ktos kto sie na tym zna.

Wiry do bana nie mają znaczenia, no chyba ze producent bota podpisał umowe z botmaxem to mozliwe ze bedzie banował ludzi bez silków jak to było w przypadku tbota kiedys

76561198001815076.png
Opublikowano
Wiry do bana nie mają znaczenia, no chyba ze producent bota podpisał umowe z botmaxem to mozliwe ze bedzie banował ludzi bez silków jak to było w przypadku tbota kiedys

Jeśli chodzi o tego cracka co był z loopback to banował dlatego że to był stary client łatwo wykrywalny.

Jeśli tam jest coś złośliwego to odrazu hacka na postaci nie dadzą , ja bym zrobił tak, oczywiście to tylko moja sugestia.

Bym odczekał z hackiem na konta ąż duzo ludzi się przekona do tego cracka i uruchomią go na swoim komputerze.(odrazu gdyby zaczynali hackować te pare kont zaraz pojawiła by się informacja na forach z ostrzeżeniem).

Poczekał bym aż przyjdzie do mnie sekret answer czyli aż ktoś zmieni passy i wtedy ukradł bym konto gdyż konto z all itemamy jest więcej warte niż same itemy.(Konta bym hackował sporadycznie np. jedno na tydzień)

Jeżeli moja cierpliwość się kończy i high lvl nie zmieni hasła , czyli nie poznam jego s.a okradam go z itemów przy odrobinie szczęścia gracz zmieni hasło bez formata dysku.

Każdy z tych trojanów we scanie może być użyteczny dla hackera tylko pytanie czy zostały wczepione w crack żeby okradać konta czy to tylko wina kodu cracka potrzebnego do obejścia zabezpieczeń sbota.

83416dfa001f9912.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...